Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Σάτυρος διοικητής της Λήμνου: Δικάστηκε ξανά στον Άρειο Πάγο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις φαντάρων

Σάτυρος διοικητής της Λήμνου: Δικάστηκε την Τρίτη 14/03/2023 για άλλη μία φορά στον Άρειο Πάγο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις φαντάρων

Για πολλοστή φορά το σκηνικό στον Άρειο Πάγο γνωστό. 

Ο μυστακιοφόρος, ευθυτενής πρώην διοικητής μονάδας στη Λήμνο, δικαζόταν ξανά. 

Κάθε φορά που καταδικάζεται για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στρατιωτών του, όταν ήταν διοικητής, εντός φυλακίου της μονάδας, κάνει αίτηση για επανάληψη της διαδικασίας, επικαλούμενος σκευωρία των θυμάτων, των αξιωματικών και έλλειψη αμεροληψίας του δικαστηρίου. 

Οι φωνές του ακούγονταν σήμερα ως το διάδρομο. 

Έκπληκτοι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν το παραλήρημά του. Μετρήθηκαν τουλάχιστον 42 λόγοι για τους οποίους ζητείται η επανάληψη ! Έδιναν και έπαιρναν οι κραυγές του περί επίορκων σκευωρών, σκηνοθεσιών και οι επικλήσεις του στον Άγιο Γεώργιο, τον Άγιο Νεκτάριο και φυσικά τη γυναίκα του που τον στηρίζει και προσεύχεται για εκείνον. 

Τέτοια πράγματα οι πατρίς- θρησκεία – οικογένεια; 

Παρενοχλήσεις φαντάρων;

Πολλές επίσης, πάντα χωρίς τεκμηρίωση, οι αναφορές στους γονείς μαρτύρων που «είναι μέσα για φοβερά εγκλήματα» και σε άλλα που «δεν μπορούν να ειπωθούν στο δικαστήριο». 

Είχε βέβαια όπως είπε μια τέλεια μονάδα και εργαζόταν τόσο που ούτε τα πεθερικά του δεν προλάβαινε να δει.

Εμείς καλούμε τον Άρειο Πάγο για άλλη μία φορά να απορρίψει τις ανοησίες του σάτυρου παρενοχλητή διοικητή και να δικαιώσει τα θύματα. Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις δεν θα γίνονται πουθενά ανεκτές. Θυμίζουμε την καταγγελία για βιασμό, έπειτα από εντολή αξιωματικού στις ειδικές δυνάμεις και τα «μαθήματα βιασμού» από υψηλόβαθμο στέλεχος πέρυσι στην αναφορά σε μονάδα στη Σάμο.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου