Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Άλλη μια δίκη για το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί υπερασπίζεται τα δικαιώματα των φαντάρων

Άλλη μια δίκη για το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί υπερασπίζεται τα δικαιώματα των φαντάρων

Στην Χίο, στις 06/07/2023, πραγματοποιείται η τρίτη δίκη εναντίον της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και συγκεκριμένα του μέλους μας Ν.Χ.

Για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αντιμετωπίζουν δίωξη από το στρατιωτικό κατεστημένο και την κυβέρνηση της ΝΔ γιατί υπερασπίζουν τα δικαιώματα των συνφάνταρων.

Αυτή τη φορά τη δίωξη μας προκάλεσαν η δημοσιοποίηση καταγγελιών συναδέλφων για τη δράση στρατιωτικού γιατρού στο ΣΤΕΠ της 96 ΔΤΕ Χίου, που αντί να τηρεί τον όρκο του στον Ιπποκράτη και να αντιμετωπίζει τα διάφορα προβλήματα υγείας, αναζητούσε πελατεία για το ιδιωτικό ιατρείο, κωλυσιεργώντας τις διαδικασίες, προβάλλοντας ψευδείς αναφορές για ελλείψεις χρόνου και υλικών.

Μια πρακτική γνωστή στο ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας που ουσιαστικά έχει στρώσει το δρόμο της κερδοφορίας των στρατιωτικών γιατρών.

Μια πρακτική που καταγγέλθηκε το 2019 από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προκαλώντας την νέα δίωξη μας, αλλά που δυστυχώς για τους συναδέλφους συνεχίζεται, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τις νέες καταγγελίες συνφάνταρων για τη δράση συγκεκριμένων γιατρών σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και το κίνημα των φαντάρων ενοχλεί.

Γιατί θίγει συμφέροντα και προνόμια, αγωνίζεται ενάντια στην οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση της νεολαίας κατά τη διάρκεια της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, αντιμάχεται τον εθνικισμό, τον ρατσισμό, την στρατιωτικοποίηση και το μιλιταρισμό, στέκει απέναντι στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό και τον βρώμικο πόλεμο του ελληνικού κράτους άμυνας/ασφάλειας εναντίον των προσφύγων-μεταναστών, αρνείται την συμμετοχή-εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο δια αντιπροσώπων στην Ουκρανία.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που η αστική δικαιοσύνη έρχεται να ποινικοποιήσει τη δράση μας.

Το κίνημα των φαντάρων τους ανησυχεί. Γιατί αρνείται το εθνικό αφήγημα και την κυρίαρχη προπαγάνδα. Γιατί στέκει στο πλευρό των καταπιεσμένων και των θυμάτων των πολέμων. Γιατί αρνείται να Σκοτώσει και να Σκοτωθεί για τα συμφέροντα των πλουσίων, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Γιατί μιλά για συναδέλφωση Ελλήνων και Τούρκων φαντάρων, κοινό αγώνα των λαών.

Ορίζοντας τη δίκη στη Χίο, επιδιώκουν να μην υπάρξει κίνημα αλληλεγγύης.

Κάνουν λάθος.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπάρχει παντού όπου υπάρχουν φαντάροι.

Δεν πρόκειται να τους κάνουμε τη χάρη. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα Πειθαρχήσουμε στο παρόν και μέλλον της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης και των πολέμων που συμμετέχουν και σχεδιάζουν για να ικανοποιήσουν τις βλέψεις κερδοφορίας του αστικού κόσμου.

Καλούμε τους συνφάνταρους, την νεολαία, τον κόσμο της εργασίας, τα κοινωνικά κινήματα να σταθούν στο πλευρό μας ώστε να καταφέρουμε και αυτή η τρίτη Δίωξη του κινήματος των φαντάρων να Αποτύχει.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου