ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Συνελήφθη Λοχαγός του ΚΕΤΘ για ενδοοικογενειακή βία-τον άφησε ελεύθερο ο εισαγγελέας!

Άλλο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έχει ως πρωταγωνιστή Αξιωματικό του Στρατού Ξηράς.
Βλέπεις τις βιαιότητες που έχουν μάθε στην Σχολή Ευελπίδων δεν εφαρμόζουν εναντίον των υφισταμένων τους στα στρατόπεδα, αλλά δυστυχώς και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.
Σύμφωνα με την διαπαιδαγώγηση του "Άνδρακλα" Αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού, όποιος κοντράρει και αρνείται τις επιλογές και επιθυμίες τους το πληρώνει...   
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, χειροπέδες σε έναν Λοχαγό του Στρατού για  βία σε βάρος της πρώην συζύγου του πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) αστυνομικοί στη Χαλκίδα.
Ο Λογαχός, ο οποίος υπηρετεί στο Κέντρο Τεθωρακισμένων Αυλώνα, φέρεται να έπιασε από τον λαιμό την πρώην σύζυγό του και να την απείλησε λεκτικά.
Ο άνδρας συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών.
Αλήθεια, γιατί αυτή η προνομιακή μεταχείριση;
Δεν καταλαβαίνουν ότι η Ανοχή σε τέτοιου είδους σεξιστικές και βάρβαρες συμπεριφορές αποθρασύνουν εντός και εκτός των στρατιωτικών μονάδων.
Εμείς εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στο θύμα της βίαιης επίθεσης του Αξιωματικού και καλούμε σε κοινό αγώνα ενάντια σε τέτοια βάρβαρα φαινόμενα, ενάντια στις αντιλήψεις και στάσεις που τις προκαλούν, τροφοδοτούν και ανέχονται.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. Αξιωματική με κατάχρηση εξουσίας και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή