ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

2018, ΕΤΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: Κοριοί και Σκουλήκια στο φαγητό των φαντάρων


Ρυθμό πυροβόλου παίρνουν οι καταγγελίες φαντάρων και γονιών για την ποιότητα των γευμάτων που σιτίζουν οι διοικήσεις των μονάδων και οι Υπουργοί Καμμένος-Βίτσας τους φαντάρους.

Οι νέες καταγγελίες που έρχονται από το ΚΕΤΘ Αυλώνα αποδεικνύουν τον ρόλο που παίζει η συγκάλυψη των κυβερνητικών και στρατιωτικών ευθυνών για τις αθλιότητες που συνέβησαν στο ΚΕΝ Μεσολογγίου, όταν σερβίρισαν σκουλήκια στο γεύμα των φαντάρων.http://diktiospartakos.blogspot.gr
Στις νέες καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων και των γονιών τους μας αποκαλύπτουν ότι στο μεσημεριανό φαγητό που προσφέρθηκε στους στρατιώτες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα την Πέμπτη 10/01/2018, βρήκαν μέσα στην κοτόσουπα μικρά λευκά σκουλήκια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις διαμαρτυρίες μας απάντηση ήταν ο Εκφοβισμός και η Τρομοκρατία. 
Ο Αρχιλοχίας μαγειρείων, αντί να απολογηθεί, να ζητήσει συγγνώμη και να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα, απάντησε ζητώντας τα ονόματα όσων διαμαρτύρονταν και το γεύμα συνεχίστηκε να σερβίρεται.  
Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι οι φαντάροι Δεν Υποχώρησαν και Αρνήθηκαν να κάνουν πίσω.
Έντρομη η διοίκηση του ΚΕΤΘ Αυλώνας έκανε πίσω, φοβούμενη από την έκταση των αντιδράσεων των στρατευμένων. 
Το γεύμα σταμάτησε και μετά από μισή ώρα σερβιρίστηκε νέο φαγητό. 

Οι δικαιολογίες του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για την ποιότητα και αυστηρότητα των μεθόδων εφοδιασμού του στρατού, τις Επιτροπές Ελέγχου, για τη φροντίδα και μέριμνα για το προσωπικό δεν μπορούν να αποκρύψουν ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τους Προμηθευτές και τις διοικήσεις των μονάδων, αλλά κυρίως με την ελαχιστοποίηση των χρημάτων που πλέον δίνει το ΥΠΕΘΑ για τους φαντάρους!
Τα κονδύλια του Πενταγώνου δεν επαρκούν: ξοδεύουν αλόγιστα σε πανάκριβες-επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά, για εξοπλισμούς και προσλήψεις μισθοφόρων, σε πολεμικές προετοιμασίες με το ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και τον Άξονα του Πολέμου Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου και περιορίζουν στο Ελάχιστο τις δαπάνες για τους φαντάρους.
Για αυτό σερβίρουν στους φαντάρους φαγητό με σκουλήκια στο ΚΕΝ Μεσολογγίου, στο ΚΕΤΘ Αυλώνας http://diktiospartakos.blogspot.gr... 


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΑΥΛΩΝΑ

Η Ανυποχώρητη, αγωνιστική στάση των συναδέλφων φαντάρων είναι ένα παράδειγμα για όλους. Πολύ περισσότερο για τους Νεοσύλλεκτους Στρατιώτες που τη Δευτέρα 15/01/2018 θα διαβούν τις πύλες των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.
Συνάδελφοι φαντάροι, αυτή είναι η πραγματικότητα του Ελληνικού Στρατού.
Για 2018, Έτος Μέριμνας Προσωπικού δεσμεύεται ο Πάνος Καμμένος, αλλά στην πραγματικότητα μας εκμεταλλεύονται, μας εξουθενώνουν και δε μας δίνουν ούτε ένα πιάτο Αξιοπρεπές φαγητό.
 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου