ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών: Καραντίνα,Βρισίδι, καψόνι, πόλεμος νεύρων-Δεν είναι χειρότερος Εχθρός ο Κορονοιός!

Βρες τη διαφορά!!!
ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ σε συνέχεια των καταγγελιών για την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Θυμίζουμε:
Σχολή Ευελπίδων: είμαστε Υγειονομική Βόμβα! http://diktiospartakos.blogspot.com
Τα ίδια και χειρότερα στη ΣΜΥ. 
Επιπρόσθετα με όσα γράφτηκαν, για τιμωρία απαγόρευση χρήσης ΚΨΜ για τους πρωτοετείς, απαγόρευση ξεκούρασης και χρήση του χρόνου για καθαρισμό οπλισμού, υλικού και στρώσιμο- χάλασμα κρεβατιών και πάλι από την αρχή. Βρισίδι και πόλεμος νεύρων.
ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟ
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019
Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ): Γονείς Σώστε τα παιδιά σας

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η πρόσφατη δημοσίευση Επιστολής Καταγγελίας γονέα για τα όσα συμβαίνουν στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ).
Τρελό Καψόνι στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ)-Ρεκόρ παραιτήσεων http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/10/blog-post_97.html
Οι καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γίνονται άμεσα αντιληπτές από το Γενικό Επιτελείο Στρατού που προχωρά άμεσα σε διερεύνηση των όσων καταγγέλλονται.
Το στοιχείο αυτό της δράσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το τονίζουμε γιατί έχει σημασία το τι ακολούθησε στην ΣΜΥ και κυρίως η "ποιότητα" των απαντήσεων που δεχτήκαμε στο diktiospartakos.blogspot.com
Απαντήσεις που αποκαλύπτουν την αισχρότητα του εθνικισμού και του Μιλιταρισμού που επικρατεί στις  Στρατιωτικές Σχολές.
Εκεί που επιχειρούν να βρουν επαγγελματική διέξοδο των φτωχότερα παιδιά.
Γεγονός που είναι εν γνώσει των διοικούντων των Σχολών και του Υπουργείου Άμυνας.
Αυτό σημαίνει ότι θεωρούν ότι Στρατολογούν νέους Μισθοφόρους ως Αναλώσιμους, των οποίων η ζωή είναι "Λευκή Επιταγή' στα χέρια τους για να κάνουν ότι θέλουν.
Διαβάστε τα εμετικά απάνθρωπα και πολεμοκάπηλα μηνύματα  που μας έστειλαν.
Εμείς απευθύνουμε ένα μήνυμα σε γονείς και σπουδαστές.
Μην στύψετε το κεφάλι. 
Υπάρχει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αντισταθείτε, Αγωνιστείτε.
Το παρόν και μέλλον της νεολαίας δεν πρέπει να ταυτιστεί με το πόλεμο, τις Πετρελαϊκές Εταιρείες, τις ΗΠΑ, τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη.
Δεν είναι λύση να υποταχθείτε, να κάνετε υπομονή και αύριο να πρωταγωνιστείτε σε βάρβαρα επεισόδια εις βάρος των νεαρότερων συναδέλφων σας για να τους  κάνετε άνδρες...
ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥ-ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ
Διαβάστε:
ΜΗΝΥΜΑ 1ο:
Η σχολή είναι μια χαρά απλά δυστυχώς γέμισε με μωράκια τα οποία αντί να βάζουν πείσμα, βάζουν βύσμα. Πρέπει ο κάθε σπουδαστής να μάθει να προσαρμόζεται σε όποιες δίποτε συνθήκες. Να μην ξεχνάτε ότι είναι Σχολή που βγάζει άτομα τα οποία θα πρέπει να είναι έτοιμα για πόλεμο, για να σκοτώσουν και για να σκοτωθούν για την πατρίδα. Κάθεστε και ρίχνετε τις ευθύνες στην διοίκηση της σχολής αντί στους γονείς που έχουν τα παιδιά τους μην βρέξει και μην στάξει.

Μήνυμα 2ο: 
Η ΣΜΥ δεν είναι ούτε ίδρυμα για άπορους, ούτε παιδική χαρά. Οι ακατάλληλοι μαμακιδες και πριγκίπισσες που δεν ξέρουν που μπήκαν καλό θα είναι να συνεχίσουν να φεύγουν αλλιώς ο στρατός θα γεμίσει άθλια και αξιολύπητα στελέχοι που δεν θα μπορούν να υπερασπιστουν τη χώρα. 
ΣΠΊΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΟΤΑΔΕΣ 

Μήνυμα 3ο:
Άντε από δω να πούμε με τα μαμοθρεφτα ...να πάνε σπίτι τους να ρουφιξουν γαλατακι και αυγουλακι..απο μεγάλα τζακια ειναι ολοι αυτοι που κάνουν παραπονα..τους κανουν μιμι εκει μεσα..Αμα δεν τους άρεσε όλη η φάση εκεί να μην πήγαιναν εξαρχής..ο στρατός δεν είναι για όλους και σε όποιον δεν αρέσει να φύγει από εκεί έτσι ώστε να ελευθερωθεί και μια θέση για ένα παιδί που όντως θέλει να μπει εκεί μεσα .. Ο στρατός δεν είναι πάντοτε η λύση για τα φτωχότερα παιδιά..για κάποια παιδιά είναι ονειρική καριέρα ..μαρεσει που λες "Εμείς Καλούμε την νεολαία να μην έχει καμιά σχέση με τον Στρατό και την Αστυνομία." Μιλά για τον εαυτό σου ..ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει ! Άμα θέλει να πάει εκεί θα πάει ! Άμα δεν ήταν ο στρατός και η αστυνομία (και περισσοτερο ο στρατός που είναι παρόν σε τραγικά γεγονότα για βοήθεια ) να μην πω που θα ήσουν αυτή τη στιγμή.. 

Μήνυμα 4ο:
Οι γονείς δεν γνωρίζουν ότι στέλνουν τα παιδιά τους σε στρατιωτική- πολεμική σχολή; Ας μην παραπονιούνται για την άγνοια τους.

Μήνυμα 5ο:
Όλοι ξέρουν ότι η ΣΜΥ είναι η επιλογή των φτωχότερων παιδιών από την επαρχία και τις υποβαθμισμένες περιοχές των αστικών κέντρων. 
ΥΓ* Θα έπρεπε να είναι η επιλογή όσων θέλουν να γίνουν στρατιωτικοί και όχι απλώς να καλύψουν μια θέση στο δημόσιο. Οι μισθοφόροι λένε όσο αναφέρθηκαν. Οσοι δεν επιθυμούν να γίνουν στρατιωτικοί να επιλέξουν άλλο επάγγελμα και όχι να κατηγορούν την σχολή

Αυτή είναι η Καριέρα στον Στρατό
Όλοι ξέρουν ότι η ΣΜΥ είναι η επιλογή των φτωχότερων παιδιών από την επαρχία και τις υποβαθμισμένες περιοχές των αστικών κέντρων. 
Έτσι διαπαιδαγωγούν και εκπαιδεύουν τους Μόνιμους Υπαξιωματικούς στον Στρατό που κυνηγά Πρόσφυγες και Εγγυάται την Ασφάλεια των Πετρελαϊκών Εταιρειών.
Εμείς Καλούμε την νεολαία να μην έχει καμιά σχέση με τον Στρατό και την Αστυνομία.
Δεν θα γίνουμε εμείς Αναλώσιμοι για τα κέρδη τους και Μισθοφόροι Μπράβοι τους. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

2 σχόλια:

  1. Δεν υπαρχει κανεις υπευθυνος να ακουσει αυτα τα παιδια;; Τι θελουν να βγαλουν αξιωματικους και υπαξιωματικους ή ψυχασθενεις;; Ελεος πια...μιλαμε για 20 χρονων παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουν και τα δύο, ψυχασθενείς αξιωματικούς και ψυχασθενείς υπαξιωματικούς έρμαια διαταγών ψυχασθενών πολιτικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή