ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Το ΚΚΕ-ALT.GR διαφημίζουν την πρόσληψη Μισθοφόρων Στρατιωτών!

Έλληνες Μισθοφόροι Στρατιώτες στο Αφγανιστάν
Η πρόσληψη Μισθοφόρων Στρατιωτών είναι μια σκληρή ταξική επιλογή, εξαιρετικά επικίνδυνη και επιθετική εναντίον του κόσμου της εργασίας.
Σε μια εποχή που οι συμπολίτες μας πεθαίνουν κατά δεκάδες εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας της κυβέρνησης να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, το Υπουργείο Άμυνας προχωρά αδίστακτα στην ανασυγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων, ενισχύοντας μεταξύ άλλων τα Μισθοφορικά του χαρακτηριστικά.
Ο λόγος είναι η επιλογή του αστικού κράτους να αναβαθμίσει τον στρατηγικό του ρόλο διαμέσου του πολέμου και να εξασφαλίσει τους στρατιωτικούς όρους που απαιτούνται στο πλαίσιο του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο στρατηγικής σημασίας θαλάσσιων δρόμων εμπορίου-ενέργειας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Εδώ εγγράφεται και η αλληλεσύνδεση των συμφερόντων της ελληνικής άρχουσας τάξης με τους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, εμπλέκοντας τις Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις στον ανταγωνισμό με Κίνα-Ρωσία, μετατρέποντας τες σε Χωροφύλακα των λαών, διώκτη των Προσφύγων-Μεταναστών, Πάροχο Ασφάλειας σε καπιταλιστικά-ιμπεριαλιστικά συμφέροντα, συμμέτοχο-συνένοχο στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα αναβαθμίζοντας την πολεμική συμμετοχή τους σε σειρά βρόμικων πολέμων.  
Ένα κράτος που μετασχηματίζεται σε Ισραήλ των Βαλκανίων, ενώ προωθείται η Στρατιωκοποίηση του λαού μας με συντεταγμένο τρόπο και συγκεκριμένα βήματα.
Κρίσιμοι κρίκοι στην ανασυγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων είναι οι τρομεροί Πολεμικοί Εξοπλισμοί, η Αύξηση της Στρατιωτικής θητείας και οι βλέψεις για Στράτευση στα 18, η Πρόσληψη δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών και Στρατιωτικών, που εντάσσονται στην ενίσχυση του Αστικού κράτους Άμυνας/ Ασφάλειας και εναντίον των Ασύμμετρων Απειλών για το αστικό καθεστώς εξουσίας, τα κινήματα τους κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, τους πρόσφυγες-μετανάστες και τις μειονότητες.
Η Πρόσληψη Μισθοφόρων Στρατιωτών από τα πιο φτωχά στρώματα της κοινωνίας καθώς η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται την Ανεργία και τα οικονομικά-εργασιακά αδιέξοδα, είναι μια τεράστια απειλή για όλους μας.
Οι Μισθοφόροι Στρατιώτες εξαγοράζονται προκειμένου να υπηρετήσουν συγκεκριμένα καπιταλιστικά-ιμπεριαλιστικά συμφέροντα, εντάσσονται σε έναν αστικό στρατό με συγκεκριμένο ρόλο εναντίον του κόσμου της εργασίας, εντός και εκτός συνόρων.
Το ΚΚE-ALT.GR ουσιαστικά εντάσσονται στο εθνικό μέτωπο και περιορίζονται σε διαφήμιση των κυρίαρχων κυβερνητικών επιλογών σε επίπεδο Ενόπλων Δυνάμεων.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει σαφή θέση και παλεύει ενάντια στην Πρόσληψη των Μισθοφόρων Στρατιωτών, ΕΠ.ΟΠ. και ΟΒΑ.
Κανένας νέος δεν πρέπει να επιλέξει την Εξαγορά από το αστικό σύστημα εξουσίας και να ενταχθεί ως Μισθοφόρος σε Στρατό και Αστυνομία, να υπερασπίζει δηλαδή τα συμφέροντα του κόσμου τους πλούτου και να στρέφει το όπλο του στα ταξικά του αδέλφια. Σε ένα στρατό που αναλαμβάνει ολοένα κατασταλτικά καθήκοντα και σε μια Αστυνομία που στρατιωτικοποιείται.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε μαζική συμμετοχή 
Αντιπολεμική Αντιμιλιταριστική Αντιιμπεριαλιστική Ημέρα Δράσης στις 17/04 ενάντια στην Αύξηση Θητείας και την Πολεμοκαπηλεία http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/03/1704_26.html#more

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου