ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

98 ΤΥΠΕΘ: Εξαφανίζουν τις Άδειες των φαντάρων-Να αντισταθούμε!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στο στρατόπεδο μας στο 98 TYΠΕΘ και στο 124 ΤΕ τάζουν τιμητικές και στο τέλος που πάμε να τις πάρουμε μας λένε ότι δεν μπορούμε να τις δώσουμε λόγω ότι έχουμε έλλειψη από άτομα. 
Αν έχουμε άδειες δίκες μας δεν τις παίρνουμε όλες, παίρνουμε πιο λίγες. Όταν πάμε να πούμε το πρόβλημα μας "μας γράφουν" και όταν τους πούμε κάτι που δεν θέλουν να ακούσουν τότε μας κάνουν αυτό που θέλουμε. Έχουμε δικαιώματα ως στρατιώτες και θέλουμε και εμείς κάτι που δικαιούμαστε.

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι το Υπουργείο Άμυνας και οι διοικήσεις των μονάδων ενορχηστρωμένα εξαφανίζουν τα δικαιώματα των φαντάρων.
Οι Τιμητικές Άδειες, θεσμός υποταγής και μέσω εξαγοράς για να κάνουν τη δουλειά τους οι αξιωματικοί αποδεικνύεται υπόσχεση χωρίς αντίκρυσμα.
Συνάδελφοι εμείς Απαιτούμε 1-1 κυκλικές υπηρεσίες και αύξηση των Αδειών, όπου ο Στρατός να καλύπτει όλο το κόστος των μετακινήσεων.
Συνάδελφοι, μόνο με συλλογικούς αγώνες, μόνο με το κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα μας και να τα διευρύνουμε.
Βγείτε μαζικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά και απαιτήστε Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Στείλτε τις επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. Είμαστε κάθε στιγμή στο πλευρό σας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου