ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Ορισμός της Ξεφτίλας...

Εσύ που μας κάνεις πλάκα σίγουρα δεν βρέθηκες ποτέ στη θέση εργαζομένου που ο ίδιος ή ο άνθρωπός του περνάει καρκίνο και απολύεται ή δουλεύουν 10ωρα, σίγουρα δεν ξέρεις τι σημαίνει να μην μπορείς να πάρεις αναρρωτική άδεια για θέματα υγείας γιατί φοβάσαι την απόλυση.
Εσύ που κάνεις ασκήσεις ευαισθησίας στο twitter τι έχεις να πεις για τους καρκινοπαθείς και τους αγαπημένους τους ανθρώπους που περιμένουν μήνες για χημειοθεραπείες στα νοσοκομεία που έχετε ρημάξει εσύ και το σινάφι σου, για εκείνους που πληρώνουν πανάκριβα τα αντικαρκινικά φάρμακα γιατί έχετε ρημάξει και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Σίγουρα δεν βρεθήκατε και ούτε θα βρεθείτε, εσύ και το σινάφι σου, ποτέ στη θέση εργαζομένων που δουλεύουν μες στον αμίαντο ή τις χημικές ουσίες χωρίς επαρκή μέτρα προστασίας εξαιτίας της ελλιπούς εργατικής νομοθεσίας και τις πλάτες που διαρκώς κάνετε στα κάθε λογής αρπακτικά-αφεντικά.
Σίγουρα δεν βρεθήκατε και ούτε θα βρεθείτε ποτέ στη θέση των κατοίκων που ζουν δίπλα σε καρκινογόνες βιομηχανίες και διυλιστήρια, υμετέρων.
Και σίγουρα δεν βρεθήκατε και ούτε θα βρεθείτε στη θέση όσων χάνουν τον άνθρωπό τους από καρκίνο και πρέπει να μεγαλώσουν παιδιά σε μονογονεϊκή οικογένεια με μηδαμινή κοινωνική πολιτική από το κράτος σας.
Γι’ αυτό ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ακούσαμε από εσένα και το σινάφι σου.
Δημόσια και δωρεάν υγεία, υψηλής ποιότητας για όλους και για όλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου