ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Στρατιωτικοί "ψαρεύουν" απολυόμενους φαντάρους για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Θέλουμε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη στάση των στελεχών σε πολλά στρατόπεδα της Κομοτηνής που ζητάν από φαντάρους μετά το τέλος της θητεία τους να κάνουν αίτηση για να προσληφθούν στην πανεπιστημιακή αστυνομία.
Ποντάρουν στην απόλυτη εργασιακή εξαθλίωση που έχουν σπείρει οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια για να μας δελεάσουν με το σταθερό μισθό και τις παροχές που σου δίνει μία τέτοια δουλειά. Αποκορύφωμα ο νόμος έκτρωμα του Χατζηδάκη που θέλει να κάνει τη ζωή μας μια ατελείωτη θητεία στην οποία θα πληρωνόμαστε με ρεπό όπως γίνεται τόσα χρόνια στο στρατό που η πληρωμή για τις δουλειές που κάνουμε είναι οι τιμητικές άδειες.

Εμείς οι νέοι άνθρωποι που είμαστε κομμάτι της κοινωνίας δεν θα στραφούμε ενάντια στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο. 
Άλλωστε οι φοιτητές και οι φοιτήτριες έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα από τις συνελεύσεις, τις πορείες, τις καταλήψεις ενάντια όχι μόνο στην πανεπιστημιακή αστυνομία αλλά και σε μία σειρά εκπαιδευτικών αναδιαρθρώσεων που προσπαθούν να φτιάξουν ένα πανεπιστήμιο για λίγους και εκλεκτούς που θα κάνει έρευνα για το στρατό και τις μεγάλες εταιρίες.

Είτε είσαι πρόσφυγας που έζησες τη φρίκη του πολέμου, είτε είσαι φοιτητής που αγωνίζεσαι για να τα βγάλεις πέρα, είτε είσαι νέα εργαζόμενη που δεν έχεις ελεύθερο χρόνο από την τηλεργασία και τα ωράρια λάστιχο εμείς θέλουμε να σταθούμε στο πλάι σου και σε καμία περίπτωση δεν θα λειτουργήσουμε σαν όργανο καταστολής των αγώνων σου.

Να σταματήσει εδώ και τώρα η ελεεινή προπαγάνδα που γίνεται εντός των στρατοπέδων.

Φαντάροι Κομοτηνής

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου