ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Οι Καταδρομείς θα κάνουν κοινωνική πολιτική στη μειονότητα της Ξάνθης;

Ενώ η ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ κρύβονται και δεν παίρνουν Δημόσια θέση για το τεράστιο θέμα του Βιασμού στο ΚΕΕΔ, το Κέντρο Εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων...
Την ίδια περίοδο δημοσιεύματα τονίζουν το "κοινωνικό πρόσωπο" των Ειδικών Δυνάμεων που φυσικά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά κοιτάσματα, αλλά επίσης συνεχίζουν τις συνεκπαιδεύσεις με τις αντίστοιχες δυνάμεις των Αμερικανών για την υλοποίηση των επιθετικών τους σχεδιασμών εναντίον της Ρωσίας, με παρανομαστή το ενεργειακό ζήτημα.
Ελληνικό και Τουρκικό κράτος εκμεταλλεύονται φυσικά τις μειονότητες με τον τον πιο άθλιο τρόπο. Μειονότητες εργαλεία στην εξωτερική τους πολιτική και ταυτόχρονα Εσωτερικός Εχθρός που πρέπει να κατασταλεί, τρομοκρατηθεί και χειραγωγηθεί.
Η Τουρκία που δείχνει το ενδιαφέρον της για τους μειονοτικούς πληθυσμούς της Θράκης, τσακίζει τους Κούρδους, ενώ το Ελληνικό κράτος που νοιάζεται για τη μειονότητα της Νοτίου Αλβανίας στέλνει τον στρατό  να περιπολεί στα χωριά της μειονότητας κατά τη διάρκεια της πολεμικής κρίσης του καλοκαιριού του 2020.
Τώρα βεβαίως, οι Ειδικές Δυνάμεις ήρθε η ώρα να δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπο τους!
Βλέπεις ο λαός μας πρέπει να εθιστεί με τον μιλιταρισμό, να θεωρήσει κανονικότητα την Στρατιωτικοποίηση και γιατί όχι, να εξαγοραστεί....
Σύμφωνα με το δημοσίευμα "τα στελέχη και οι στρατιώτες της Μονάδας Καταδρομέων 2ος Λ/ΒΕΚΕΕΔ που λειτουργεί ως Ανεξάρτητη Υπομονάδα της 1ης ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ που εδρεύει στο χωριό Γλαύκη της Ξάνθης βράβευσαν την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 τους αριστεύσαντες μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ και του Γενικού Λυκείου Γλαύκης.
Συνολικά βράβευσαν 3 μαθητές από το χωρίο Γλαύκη δίνοντας τους τάμπλετ και φορητούς υπολογιστές, που σύμφωνα με τα στελέχη των καταδρομέων θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα φοιτητική τους ζωή.

σ.ε. Η μοίρα καταδρομών είναι στο χωριό εδώ και μια δεκαετία
 

Φυσικά το δημοσίευμα δεν αναφέρει ότι η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να κόψει παραπάνω από 20.000 μαθητές από τα Πανεπιστήμια, αδιαφορώντας για την εθνότητα και το θρήσκευμα τους.
Δεν λέει ότι εξαγοράζει με μόρια τους στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων για να συμμετέχουν αύριο στην Πανεπιστημαική Αστυνομία.
Ούτε επισημαίνονται ότι ο νόμος Χατζηδάκη μετατρέπει την νεολαία σε δούλο των εργοδοτών, με θύματα φυσικά τους νέους της μειονότητας, βορά στα χέρια των εργοδοτών.
Βλέπεις τον ίδιο άθλιο μισθό, τις ίδιες αισχρές εργασιακές συνθήκες συναντάς είτε ο εργοδότης είναι Χριστιανός ή Μουσουλμάνος, Έλληνας, Τούρκος ή Πομάκος...
 Πρέπει λοιπόν να τους γυρίσουμε την πλάτη.
Να ενωθούμε εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, στρατιώτες αδιαφορώντας για το εθνόσημο της στολής, τη γλώσσα, τη θρησκεία, προτάσσοντας τα κοινά ταξικά μας συμφέροντα, τα δικαιώματα και τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου