ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

95 ΤΥΠΕΘ Ρόδου: Επιστροφή στην κανονικότητα της κατάντιας! Καλοκαιρινή Άδεια ΜΟΝΟ για Αξιωματικούς-οι φαντάροι ατελείωτο Χώσιμο!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Επιστροφή στην κανονικότητα της κατάντιας!

Απαντήσεις για τη νέα (επιστροφή στην παλιά) περίοδο της «κανονικότητας» για φαντάρους και στελέχη θα πρέπει να δώσει η Μεραρχία Ρόδου και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για όσα, ξανά από την αρχή, συμβαίνουν στο 95 ΤΥΠΕΘ Ρόδου.
Δεν προλάβαμε να πούμε καλή κουβέντα για τις αλλαγές που συνέβησαν πριν λίγες μέρες και η σκληρή στάση του συστήματος μας προσγειώνει στην οδυνηρή καθημερινότητα του στρατοπέδου.
Η αρχή έχει γίνει εδώ και 2 εβδομάδες ουσιαστικά όπου με εντολή διοικητή έκλεισε το κέντρο ψυχαγωγίας μονάδας-ΚΨΜ χωρίς να καταλάβει κανένας τον λόγο και τον σκοπό αυτής της εντολής. Προφανώς τους έπεσε βαρύς ο μήνας όπου παρέμεινε ανοιχτό και είπαν να το κλείσουν για πολλοστή φορά. 
Η συνέχεια έγινε με την αλλαγή πολιτικής όσον αφορά τις υπηρεσίες στρατοπέδου και την εμπλοκή ξανά τον συνφάνταρων σε υπηρεσίες άνευ λόγου και αιτίας. 
Σαν να μην έφταναν αυτά κόπηκαν και όλες οι άδειες τον στρατιωτών μέχρι 20 Αυγούστου με αποτέλεσμα να υπάρχουν φαντάροι που να έχουν να πάρουν άδεια ακόμα και 4 μήνες……
Βέβαια όλα αυτά συνέβησαν αφού πρώτα φρόντισαν διοικητής και αξιωματικοί να πάρουν την καλοκαιρινή τους άδεια!

Τι να περιμένουμε βέβαια από μια ιεραρχία που παίζει με την υγεία των εφέδρων όταν ακόμα και την μέρα του εμβολιασμού τους αυτοί χτυπούν νούμερα ακατάπαυστα κάτω από δραματικές συνθήκες και αψηφώντας τις εντολές του υπουργείου για υποχρεωτική ανάπαυση. 
Ξεχνάτε ίσως τα γεγονότα που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα με τους φαντάρους στο νοσοκομείο και τα αβολίδωτα στον νυχτερινό ουρανό της Ρόδου....
Ξεχνάτε επίτηδες την αντίδραση των γονιών αυτών τον παιδιών που σας εμπιστεύτηκαν και κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας και τα αστέρια στον ώμο σας. 
Η τοξική λογική σας ισοπεδώνει μέρα με την μέρα κάθε τι αξιόλογο στις ζωές αυτών των παιδιών, θυσιάζουν την ψυχική και σωματική τους υγεία για ένα τίποτα και έναν δικό σας κόσμο γεμάτο σφαίρες, όπλα και συμφέροντα!

Αλήθεια, επιβεβαιώνουν το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας όλες αυτές τις καταγγελίες;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου