ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

5η ΕΜΑ ΕΛΔΥΚ: εκμεταλλεύονται την οικονομική αδυναμία να αντεπεξέλθουμε στο κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης και μας έστειλαν στην Κύπρο ως Δούλους και Αναλώσιμους!

Όλα αυτά που καταγγέλλουν οι συνάδελφοι της ΕΛΔΥΚ πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη οι συνφάνταροι Νεοσύλλεκτοι σε ΚΕΠΒ Θήβας και ΚΕΥΠ Λαμίας, που τους προετοιμάζουν να τους στείλουν στην Κύπρο σε λίγες μέρες. 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Φαντάρων 5η ΕΜΑ ΕΛΔΥΚ

Δεν είμαστε εξόριστοι, είμαστε πολίτες με στολή!

Οι ακραίες συμπεριφορές από αξιωματικούς, οι ποινές με το παραμικρό, η έντονη αυστηρότητα και οι οικονομικές δυσκολίες είναι στην καθημερηνότητα των φαντάρων εδώ. 
Υπηρετούμε υποχρεωτικά σε αυτό το απομακρυσμένο μέρος, αλλά δεν ανεχόμαστε αυτή την πίεση, τις επιθεωρήσεις, τους ελέγχους και τις ποινές. 
Η Διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της! 
Δεν ανεχόμαστε επίσης να πληρώνουμε από την τσέπη μας ό,τι μας ζητάνε για να είμαστε προβλεπόμενοι, τα υλικά που ο στρατός απαιτεί και τα μεταφορικά μας έξοδα. 
Κάνουμε υποχρεωτική θητεία, επιλέξαμε την Κύπρο για κάποια παραπάνω χρήματα και όχι για να ταχθούμε ενάντια στους Τούρκους φαντάρους που ζουν τις ίδιες δυσκολίες με εμάς.

Ζητάμε σεβασμό και αξιοπρεπή διαβίωση κατά τη διάρκεια της θητείας μας. 
Να μας παρέχονται όλα τα απαραίτητα ήδη και να καλύπτεται το κόστος της μετακίνησης από και προς τη μονάδα από το Στρατό. 
Εμείς και οι οικογέγειές μας σηκώνουμε το ήδη μεγάλο βάρος της ακρίβειας και των ανατιμήσεων σε αγαθά πρώτης ανάγκης, ρεύμα και θέρμανση, δεν αντέχουμε κι άλλα οικονομικά και ψυχολογικά βάρη.

Αγωνιζόμαστε για δωρεάν παροχές και αξιοπρεπή θητεία στο Στρατό με δικαιώματα.

Για αύξηση του μισθού των φαντάρων σε Ελλάδα και Κύπρο και σεβασμό της κατάστασής μας. Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να παλέψουν για ό,τι μας αξίζει ενάντια στον αυταρχισμό του Στρατού.

Φαντάροι της 5ης ΕΜΑ, ΕΛΔΥΚ, Κύπρο

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι θα πράξουν επιτέλους για να δώσουν λύση;
Συνάδελφοι, Αρνηθείτε να πάτε στην ΕΛΔΥΚ- Κύπρου.
Κανένας δεν μπορεί να σας Υποχρεώσει να πάτε στην Μεγαλόνησο.
Τάζουν καλές συνθήκες και εγκαταστάσεις, ταξίδια στο εξωτερικό και ζωάρα.... ουσιαστικά για να μετατρέψουν τους φτωχούς φαντάρους σε Μισθοφόρους Στρατιώτες των πετρελαϊκών εταιρειών, για να ικανοποιήσουν τους μεγαλοϊδεατικούς τους σχεδιασμούς για έλεγχο της Μεσογείου.
Εμείς θεωρούμε ότι κανένας Έλληνας φαντάρος δεν έχει καμιά δουλειά στην ΕΛΔΥΚ.
Μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε συλλογικά να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
     ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου