ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Το φέρετρο με την σημαία κρύβει τις ευθύνες για το θάνατο των πιλότων, την πολιτική εκμετάλλευση για τους ψήφους και το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων!

Κηδεία Μάριου Τουρούτσικα Πηγή: Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας
Η κηδεία του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους Phantom F-4 στην Ανδραβίδα, είναι η κορύφωση της απόπειρας να συγκαλυφθούν οι τεράστιες ευθύνες κυβέρνησης και στρατιωτικού κατεστημένου, της πολιτικής εκμετάλλευσης εν όψει εκλογών και της προσπάθειας να εξαφανιστεί το σκάνδαλο των Παρακολουθήσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις από την ΕΥΠ που ελέγχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Από την πρώτη στιγμή της πτώσης του μοιραίου αεροσκάφους στήθηκε στα κανάλια τους ένα άθλιο εθνικιστικό και μιλιταριστικό σόου με πολύωρες εκπομπές και βαθυστόχαστες αναλύσεις, όπου ποτέ δε τέθηκε το ζήτημα των ευθυνών!

Ένα σόου που ήρθε να βγάλει από το κάδρο της δημοσιότητας το τεράστιο σκάνδαλο των Παρακολουθήσεων -με τα τεράστια ερωτήματα να μένουν αναπάντητα-, επιδιώκοντας να αναδειχτεί το ανθρώπινο πρόσωπο και το ενδιαφέρον -για τους νεκρούς πιλότους- από την κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο.
Είναι χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα για την σημερινή κηδεία, που αναφέρουν:
Στην κηδεία του 29χρονου θα παρευρεθούν ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τιμώντας τον ήρωα Ίκαρο και στηρίζοντας την οικογένειά του. 
Το «παρών» φυσικά θα δώσει και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος με τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά, 
οι οποίοι θυμίζουμε πως και την Τρίτη βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Τουρούτσικα, 
ενώ την Τετάρτη μετέβησαν και στο Κάτω Νευροκόπι για να εκφράσουν τη συμπαράσταση ολόκληρης της οικογένειας των Ενόπλων Δυνάμεων στους γονείς του Μάριου Τουρούτσικα.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε παρέμβαση του έχει επισημάνει:
αρχαία αεροσκάφη Phantom κατασκευής της δεκαετίας του 60 που το ελληνικό κράτος προμηθεύτηκε το 1972 και το 1977, τα οποία εκτελούν Αποστολές Αυτοκτονίας που ενέχουν πολύ μικρό περιθώριο σωτηρίας σε περίπτωση ατυχήματος.
Το δυστύχημα αυτό έρχεται να αυξήσει τα δεκάδες θύματα του Ελληνικού Στρατού, νέους που χάνουν την ζωή τους σε Αυτοκτονίες, Ατυχήματα, ασθένειες που συνδέονται άμεσα με τον Στρατό, την πλήρη Αδιαφορία για την Ανθρώπινη ζωή.
Το καθεστώς Εμπόλεμης Ειρήνης που μας έχει επιβάλλει το αστικό καθεστώς εξουσίας ευθύνεται για τα δεκάδες θύματα του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας και του αστικού Στρατού, για τα βαριά βάρη που έχει επωμιστεί ο λαός μας που αντιμετωπίζεται ως Εσωτερικός Εχθρός και Ασύμμετρη Απειλή.
Αυτά προσπαθούν να αποκρύψουν οι εθνικιστικές κορώνες, τα κροκοδείλια δάκρυα και η υπέμετρη Υποκρισία τους. 
Το "εθνικό πένθος καμουφλάρει την κυβερνητική προεκλογική πολιτική εκμετάλλευση, την διάδοση του Μιλιταρισμού και την καλλιέργεια εθνικιστικού κλίματος, διχαστικό και τόσο επικίνδυνο για τους λαούς.
Η συγκεκριμένη αποστολή έγινε στο πλαίσιο της πολεμικής προετοιμασίας που απαιτεί το ΝΑΤΟ ανάγοντας την Ρωσία σε Εχθρό του, για να εξυπηρετηθούν οι όροι του επικίνδυνου για τους λαούς Ελληνο-Τουρκικού Ανταγωνισμού.
Μάλιστα, η αποκάλυψη των αποστολών των συγκεκριμένων αεροσκαφών αποκαλύπτουν ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από ότι τα παρουσιάζουν κυβέρνηση-στρατοκράτες-δημοσιογράφοι.
Παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου γίνονται από τα αεροσκάφη των Πολεμικών Αεροποριών και των δύο κρατών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσότερα:

Επίσης θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
Καταρχήν, πως η επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού» και του γηροκομείου Τρίπολης, καθώς ο Μάριος – Μιχαήλ Τουρουτσίκας είχε ιδιαίτερη ευαισθησία για τους ηλικιωμένους.

Επίσης, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε να τιμήσει τους αποθανόντες πιλότους μας, τον 31χρονο Σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη και τον 29χρονο Υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα.
Έτσι, έπειτα από χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελειών, κατόπιν εισήγησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, στους δύο πιλότους απονέμεται ο βαθμός του Αντιπτέραρχου, ενώ οι οικογένειές τους θα λάβουν τα προβλεπόμενα.
Υποκρισία;
Σε οδηγώ στο θάνατο, αλλά σε κάνω Αντιπτέραρχο, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας;

Τέλος, πότε θα μας πει το ΓΕΑ τι έγινε στη βάση του Ακτίου, όπου έχασε την ζωή του ένας 19χρονος σμηνίτης;
Ήταν τελικά Αυτοκτονία;
Γιατί προχώρησε το νεαρό παλικάρι σε αυτή τη μοιραία κίνηση;
Ποιοι τον εξώθησαν;
Τι γίνεται εκείνη η δέσμευση ότι "θα διερευνηθούν τα αίτια";

Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακρυά από τον Στρατό.
Καλούμε τον λαό μας να παλέψει ενάντια στους πολεμικούς εξοπλισμούς, τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Αξιωματικών-ΕΠ.ΟΠ.-ΟΒΑ και τις πολεμικές προετοιμασίες.
Το Αξιόμαχο και η Πολεμική προετοιμασία γεμίζει τα φέρετρα που τυλίγονται με την σημαία.
Οι λαοί σε Ελλάδα-Τουρκία πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στον ακήρυκτο ελληνο-τουρκικό πόλεμο στο Αιγαίο που σκοτώνει στο βωμό των συμφερόντων ελληνικής και τουρκικής άρχουσας τάξης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου