ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Στην σειρά ΕΠ.ΟΠ του 2021 παραιτήθηκαν 300 άτομα με Ι 5 από τους 1000 και ο Στεφανής στρατολογεί ΕΠ.ΟΠ. στη Γερμανία;


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ
Η είδηση που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και αποκαλύπτει ότι στην σειρά ΕΠ.ΟΠ του 2021 παραιτήθηκαν 300 άτομα με Ι 5 από τους 1000, είναι πολύ καλή.
Νέοι της Ανεργίας, της Φτώχειας και των εργασιακών αδιεξόδων που παραπλανήθηκαν από τις υποσχέσεις καριέρας στον στρατό αλλά και από μικρόψυχες σκέψεις βολέματος, διαπίστωσαν το λάθος τους.
Τους άφησαν νηστικούς στα Κέντρα Εκπαίδευσης, έγκλειστους να υπομένουν καψόνια και άγριες επιθέσεις, για να ακολουθήσει το άγριο και απάνθρωπο κυνήγι προσφύγων σε Έβρο και νησιά.
Βίωσαν τι σημαίνει να σε θωρούν όλοι σκουπίδι, να μην μπορείς να βγάλεις τον μήνα, να είσαι αναλώσιμος που θα σε στείλουν σε αποστολές εκτός συνόρων.
Πολλοί παραιτήθηκαν, άλλοι έμειναν πίσω, πιστεύουν ότι μπορούν να ζήσουν βουτώντας τα χέρια τους στο αίμα των λαών.

Το στρατιωτικό κατεστημένο και η κυβέρνηση συνεχίζουν να στρατολογούν νέους ως Μισθοφόρους Στρατιώτες ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ.
Στο πλαίσιο άραγε αυτής της επιχείρησης βρέθηκε ο πρώην ΥΦΕΘΑ και απόστρατος στρατηγός Στεφανής στη Γερμανία;


Στις 12 Μαρτίου συμμετείχε σε Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Ελληνικού Λυκείου Στουτγάρδης.
Αναρωτιόμαστε, απάντησε και αυτός σε ερωτήσεις που έθεσαν γονείς, μαθητές και καθηγητές σχετικά με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των εκκολαπτόμενων φοιτητών;
Τους πρότεινε να έρθουν στην Ελλάδα να γίνουν Επαγγελματίες Οπλίτες και ΟΒΑ;
Να συνδέσουν την ζωή τους με τον πόλεμο και το Έγκλημα, τα πολεμοκάπηλα σχέδια της ελληνικής άρχουσας τάξης και των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com 
 

1 σχόλιο:

  1. Εγώ θυμάμαι δεν έφαγα ποτέ πρωινό όταν μπήκα μέσα πριν χρόνια , βέβαια μας μίλησε ο υπεύθυνος να μην περνούμε από κψμ μόνο αλλά να πάμε μαγειρεία που στο τέλος δεν είχανε για όλους πρωινό αλλά και φαγητό.Τοτε για μήνες δεν πληρωνόμασταν ,τώρα βέβαια μπορεί να είχε αλλάξει αλλά όπως και να είναι άλλες τιμές τώρα και άλλες τιμές τοτε, καμία σχέση η διαφορά είναι τεράστια δεν γεμίζεις ψυγείο αλλά και η θητεία θα ήτανε καλή με ένα βασικό μισθό έστω και 200€ αλλά είναι μερική ΒΎΣΜΑΤΑ του κερατά που δεν Νοιάζεται κανένας για τον άλλο .Όσο υπάρχουν ο κάθε βουλευτής ακόμα και δήμαρχος να χώνεται σε όλα δεν θα αλλάξει ο στρατός και αυτά ξεκινάν από πάνω αλλά και από τα βύσματα του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή