ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Mεγαλώνει η ελληνική εμπλοκή-συμμετοχή στον πόλεμο της Ουκρανίας: «προσβολή στόχων» στον Βόλο από B-52

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Mεγαλώνει διαρκώς η ελληνική εμπλοκή-συμμετοχή στον πόλεμο της με τη χώρα μας να γίνεται και πεδίο πολεμικής προετοιμασίας για τα αμερικανικά B-52, ενώ απειλείται σύγκρουση ΝΑΤΟ-Ρωσίας.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ακόμη το Υπουργείο Άμυνας να απαντήσει αν το αμερικανική κατασκοπευτικό UAV που έριξαν οι Ρώσοι στη Μαύρη Θάλασσα απογειώθηκε από την Πτέρυγα Μάχης στην Λάρισα.
Στην κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ με την Ρωσία υπήρξε εκ νέου ελληνική συμμετοχή.
Την Τετάρτη 22/03, «στο πλαίσιο της Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδος και ΗΠΑ», όπως λέγεται αρμοδίως, πραγματοποιήθηκε «επιχειρησιακή συνεκπαίδευση» με την επωνυμία «Spartan Spear» μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και ενός στρατηγικού βομβαρδιστικού αεροσκάφους (ικανού να φέρει πυρηνικά) τύπου Β-52 της Bomber Task Force της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Στη συνεκπαίδευση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς 2 μαχητικά αεροσκάφη F-16 σε αποστολή Συνοδείας και 1 ομάδα Τερματικής Καθοδήγησης Πυρών – Joint Terminal Attack Controller (JTAC) της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ. Αλλωστε, κατά τη διεξαγωγή της εκτελέστηκε εικονική προσβολή στόχων από το αεροσκάφος Β-52 με κατάδειξη από την ομάδα JTAC της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Πεδίο Βολής Γλαφυρών (κοντά στον Βόλο).
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ
Καλούμε τους συνφάνταρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη που υπηρετούν σε μονάδες του Έβρου να Αρνηθούν να προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους. 
Αποδεικνύεται ξανά ο πραγματικός λόγος που προσλαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. και αγοράζουν πανάκριβους πολεμικούς εξοπλισμούς.
Τώρα όσο ποτέ έχουμε ανάγκη το Αντιπολεμικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στην φιλοπόλεμη και πρόθυμη κυβέρνηση της ΝΔ, το στρατιωτικό κατεστημένο, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου