ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

181 ΧΩΚ Α Πυροβολαρχία Θεσσαλονίκης: Μη βιώσιμη θητεία, με άθλιες συνθήκες ζωής.

181 ΧΩΚ Α Πυροβολαρχία Θεσσαλονίκης: Μη βιώσιμη θητεία, με άθλιες συνθήκες ζωής.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Και στην 181 ΧΩΚ Α Πυροβολαρχία γίνονται τα ίδια.
Το τελευταίο διάστημα οι συνθήκες ζωής είναι άθλιες, το νερό μας δείχνει ότι είναι πόσιμο ενώ έχουμε 70% κωλοβακτηρίδια και οι ανώτεροι δεν ασχολούνται καν. 
Είχαμε βρει ποντίκι μέσα στα μαγειρεία και που είχε περπατήσει παντού και δεν μας έδιναν φάρμακα. 
Ατελείωτο καψώνι από στελέχη σε φαντάρους. 
Να μην μιλήσω για το κόψιμο αδειών και χωρίς λόγο δίνουν ποινές όπως κρατήσεις και στερήσει εξόδου ενώ ξέρουνε ότι δεν έχουμε πολλούς εξόδους με αποτέλεσμα οι στρατιώτες να περνάνε κόλαση.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά ότι τις μονάδες αδειάζουν το Υπουργείο Άμυνας και ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα βύσματα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τα Ρουσφέτια τους και τα Προνόμια των Αξιωματικών.

Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.

Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
Να μειωθεί η στρατωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. ΓΕΝ και χωκ δεν είναι ποτέ βιώσιμη θητεία ειδικά με κάποιους βλάχους ΕΜΘ που έγιναν ανθυπασπιστές και βγάζουν το άχτι τους σε όλους που δεν μπορούμε να πανε στα μπουζούκια κάθε μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά σε όλοι την περίμετρο της Θεσσαλονίκης όλες η πυροβολαρχίες των ΧΩΚ είναι τσοπάνηδες (που υποβαθμίζουν τους τσοπάνηδες γιατί ο καθαρός τσοπάνος έχει περισσότερο μυαλό από αυτούς) και δεν απογαλακτοφηκαν από το σπίτι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν σκέφτομαι ΧΩΚ μου θυμίζει μπουζούκια, δηλαδή το χάος με της παραγγελίες αλλά και με τα βύσματα και γενικά μερική ΕΜΘ ντροπιάζουν το επάγγελμα του τσοπάνος και θέλεις μετάφραση όταν μιλάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωκ Θεσσαλονίκης βλάχος γίνεσαι ,δεν γεννήθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωκ Θεσσαλονίκης μολών λαβέ στα βλάχικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χωκ Θεσσαλονίκης και του πουλιού το γάλα στα βλάχικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή