ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Μακιαβελικό σχέδιο για να πετάξουν χιλιάδες ΕΠ.ΟΠ. στο δρόμο στα 47 χρόνια με Ατομική τους Ευθύνη! Ποιος ο ρόλος Ομοσπονδιών και Μιλιταριστικών σαιτ

Ενώ συγκεκριμένο μιλιταριστικό σαιτ επιχείρησε να καλλιεργήσει προσδοκίες επίλυσης από τον Υπουργό Άμυνας Ν.Δένδια του τεράστιου προβλήματος χιλιάδων ΕΠ.ΟΠ. που αντιμετωπίζουν άμεσα τον κίνδυνο να πεταχτούν στην Ανεργία στα 50 τους χρόνια.
Αποκαλύπτεται η οδυνηρή πραγματικότητα. 
Και μάλιστα την ίδια χρονική περίοδο που η κυβέρνηση της ΝΔ ψηφίζει το οδυνηρό αντεργατικό νόμο.
Πρόκειται για ένα πραγματικά Μακιαβελικό σχέδιο που εξυπηρετεί πολλές επιδιώξεις, καθώς με Ατομική τους Ευθύνη θα πεταχτούν χιλιάδες ΕΠ.ΟΠ. στην Ανεργία και θα διαλυθεί ο Στρατιωτικός Συνδικαλισμός!
Έτσι θα το παρουσιάσει η κυβέρνηση!
Όλα αυτά μεθοδεύεται να γίνουν πράξη μέσω της Αξιολόγησης, καταλληλότητας και απόδοσης των χαμηλόβαθμων στελεχών που προέρχονται από το θεσμό των Επαγγελματιών Οπλιτών στην ηλικία των 47 ετών και πριν την αποστρατεία. 

Σύμφωνα λοιπόν με το παραπάτω έγγραφο, εάν η πρόταση ισχύσει, πολλά στελέχη θα δουν την πόρτα της εξόδου από το στράτευμα.
Οι ΕΠ.ΟΠ. λοιπόν στα 47 τους χρόνια, που όλοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την χοληστερίνη, την πίεση και πλήθος άλλων ζητημάτων θα περνούν από Υγειονομικές και Ψυχοτεχνικές Εξετάσεις.
Όσοι δεν κοπούν σε αυτές τις εξετάσεις, θα περάσουν Αθλητικές δοκιμασίες. 
Αν δούμε τις φωτογραφίες των χαμηλόβαθμων στελεχών στη πλημμυρισμένη Θεσσαλία που προσπάθησαν να σώσουν ζωές "με την κοιλιά στο στόμα" καταλαβαίνουμε τι σφαγή έχει να γίνει!
Όσοι περάσουν και από αυτές τις δοκιμασίες, θα κοπούν στις γραπτές εξετάσεις δοκιμασίας, καθώς γνωρίζοντας το γνωστικό επίπεδο των ΕΠ.ΟΠ., πολλοί εκ των οποίων μπήκαν στον Στρατό με απολυτήριο Δημοτικού και Γυμνασίου, είναι εύκολο να καθορίσουν την αξεπέραστη δυσκολία των θεμάτων.
Όμως, ακόμη και να γράψουν καλά δεν σημαίνει ότι θα μείνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Θα υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις...
Οι υπόλοιποι στην Ανεργία στα 47 και 50 τους χρόνια, να ψάχνουν για δουλειά μέχρι να συμπληρώσουν τα χρόνια που απαιτείται για να βγουν στην σύνταξη.

 
 
ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ;
Καταρχήν θα διαρρεύσουν πληροφορίες, οι γνωστές πηγές του Πενταγώνου, ότι στις εξετάσεις θα υπάρξει μεθόδευση προτίμησης των ΕΠ.ΟΠ. που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. 
Άρα επιδιώκεται να υπάρξει μια σοβαρή αλλαγή των συσχετισμών σε επίπεδο Στρατιωτικού Συνδικαλισμού.
Δεν είναι τυχαίο ότι το έγγραφο που αποκαλύπτει όλα αυτά διαρρέει λίγες  μέρες πριν τις εκλογές στις Περιφέρειες και τους Δήμους, ώστε να ενισχυθούν οι υποψήφιοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, υποσχόμενοι ότι αύριο θα βοηθήσουν τους ψηφοφόρους τους στις Αξιολογήσεις!

Όμως η Δολοπλοκία έχει και επόμενο επίπεδο. 
Οι Αξιολογήσεις προβλέπεται να γίνουν εν όψει του 2024 και 2025 όπου χιλιάδες ΕΠ.ΟΠ. αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να πεταχτούν στην Ανεργία στα 50 τους χρόνια.
Δηλαδή δύο (2) χρόνια μετά τις πρόσφατες Βουλευτικές εκλογές και δύο χρόνια μέχρι τις επόμενες ώστε να υπάρξει το χρονικό διάστημα να μειωθούν οι αντιδράσεις, να χειραγωγηθούν και εξαγοραστούν με προεκλογικές υποσχέσεις οι Άνεργοι ΕΠ.ΟΠ.!
Παράλληλα όμως θα αποδειχτεί ότι ακόμη και η φιλοκυβερνητική Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, δεν παίζει κανένα ρόλο και δεν μπορεί να κάνει τίποτε.
Επομένως πλήρη απαξίωση του Στρατιωτικού Συνδικαλισμού.
Είπαμε οι αντεργατικές ρυθμίσεις είναι παράλληλες και ταυτόχρονες είτε δρομολογούνται από τον Υπουργό Εργασίας Γεωργιάδη, είτε από τον Υπουργό Άμυνας Ν.Δένδια.

Και όμως η αδίστακτη αστική κυβέρνηση της ΝΔ μας δείχνει τι πρέπει να γίνει. Δεν υπάρχει Ατομική Λύση για κανέναν. 
Κανείς δε μπορεί να βολευτεί διαμέσου του πολέμου. 
Είναι παραμύθα η καριέρα στον Στρατό. 
Ποια Μονιμοποίηση.   
Όλοι Αναλώσιμοι είμαστε, υποκείμενα εκμετάλλευσης και καταπίεσης.
Κανένας εργοδοτικός και φιλοκυβερνητικός συνδικαλιστής δε θα μας σώσει.
Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Κανένας νέος δεν πρέπει  να καταταγεί στον στρατό ως Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ.
Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι πρέπει να αγωνιστούμε για τα κοινά μας ταξικά δικαιώματα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. Καλά όλα αυτά για τους ΕΠΟΠ δεν λέω ακόμα και στα 47 έτη μπορούν να προσφέρουν πιο πολλά από ότι έναν αξιωματικό εύελπις, καλό θα ήταν λοιπόν ας κοιτάξουμε και την μεριά των αξιωματικών οι οποίοι βρίσκονται σε ένα γραφείο για αρκετά χρόνια και δεν μπορούν να πάρουνε τα πόδια τους και στο κάτω κάτω ο στρατός φτιάχτηκε καθαρά για αξιωματικούς ενώ τα πιο πολλά στρατόπεδα φτιάχτηκαν από τους ΕΜΘ κ τους ΕΠΟΠ για αυτό λίγος σεβασμός. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ΕΠΟΠ ξεκηνισαν για υψηλη εξειδικευση. ΟΥΚ-ΕΤΑ,,,τωρα που δεν ειναι νιατα δεν μπορουν να προσφερουν απο εκει!
    πρεπει να πανε αλλου,,, φαροφυλακεσ, περιπολα, δομεσ, ειναι οι πλεων μαχημοι αλλα δεν μπωρουν.
    στο ναυτικο ισωσ να μπορουν να προσφερουν σε τιποτα ασυρματουσ-ρανταρ, αλλα σε στατικη υπηρεσια. ουτε κουβαλημα ουτε τρεξιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι ενα κοτοπονηρο σχεδιο για να μην παρουν αποζημίωση αν βρουν δουλεια και επισης με τα 25 χρονια υπηρεσιας τοτε θα μπορουν να αγορασουν τα εξτρα 5 χρονια που και εκει ειναι μια παγιδα ωστε να μην παρουν εφαπαξ οπου και αν παρουν θα ειναι το κλεψιμο του αιώνα στο εφαπαξ (που στο τελος δεν θα υπαρχει ) που αντιστοιχει να περνουν 1000 ευρω καθε χρονο με νεο πινακα δηλαδη πχ 35 χρονια υπηρεσια 35.000ευρω απο τα 54.000ευρω περίπου που δεν πιστευω οτι θα παρουν αυτο το ποσο με το νομοσχεδιο που θελουν να περασουν οπου το συμπερασμα ειναι δουλεύεις για να πληρωνεις συνεχεια μιας με τα νεα δεδομενα δεν μπορεις να κανεις οικονομια εαν δεν εισαι στο τοπο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θελουν να διαλυθει ο Στρατιωτικός Συνδικαλισμός ωστε να ζουνε με χρυσα κουταλια αλλα και να βγαζουν ατομα στην ανεργια που στο τελος γινομαστε κατι σαν την αμερικη σχεδον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν δίνει σε κανέναν δεν είναι το πρώτο περιστατικό άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα και δεν δίνει βάση καν θα υπάρξουν αυτοκτονίες κάποιος να επέμβει άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις 08 Οκτωβρίου δώστε μια σκληρή απάντηση στην συγκεκριμένη κυβέρνηση αποδικαμαστε την. Φαντάζεστε 5-6 περιφέρειες να μην είναι χρώματος μπλε το 41 θα εξαφανιστεί τοτε θα δείτε πως θα σκεφτούν όλα αυτά. Αν κάποιοι δεν θέλουν ας ψηφίσουν αυτούς που επέβαλαν πρόστιμα στον λαό. Μαυρίζουμε Χαρδαλιά και την γυναίκα του Φλώρου. Μόνο με αγώνα και διεκδίκηση θα πέσει η Βαστίλη της ιμπεριαλιστικής Δεξιάς που ξοδεύει αλογιστα τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού σε ασκήσεις Παρμενίων 2023 ενώ έχει πνίγει η Θεσσαλία και έχει καεί ο Έβρος και η Ρόδος. Όλος δεν ξεχνά δεν ψηφίζει δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή