ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Είναι πέντε οι νεκροί στρατιωτικοί στη Λιβύη; Καμιά εμπιστοσύνη στις ανακοινώσεις και στις διαρροές του ΓΕΕΘΑ!

Σύμφωνα με ανταποκρίσεις που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ οι νεκροί στρατιωτικοί στη Λιβύη είναι πέντε (5).
Το ΓΕΕΘΑ συνεχίζει να βγάζει ανακοινώσεις που είναι αναντίστοιχες στην τραγικότητα των γεγονότων και στο δράμα που ζουν οι οικογένειες των στρατιωτικών.
«Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι τρία μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη έχασαν τη ζωή τους και δυο αγνοούνται. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».
Να θυμίσουμε ότι η αρχική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ έκανε λόγο για ελαφρά τραυματίες στρατιωτικούς.
Μετά την πληθώρα των δημοσιευμάτων από ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας της κυβέρνησης της Λιβύης, Othman Abdel Jalil και τις ανακοινώσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το ΓΕΕΘΑ προχώρησε σε νεώτερη ανακοίνωση.
Η οποία όμως αναφέρει 3 νεκρούς και 2 αγνοούμενους.
Ουσιαστικά βλέπουμε ότι το ΓΕΕΘΑ ακολουθεί την επικοινωνιακή τακτική που είχε χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση στο σοκαριστικό κυβερνητικό και κρατικό έγκλημα στα Τέμπη.
Μήπως ήρθε η ώρα να σηκωθούν και να φύγουν;

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής απογειώθηκε από την Ελευσίνα C -130 με γιατρούς και ειδικό εξοπλισμό ακόμη και για παροχή πρώτων βοηθειών αλλά και για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου