ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

'Εγκλημα στη Λιβύη: συγγενής καταγγέλλει ότι η συμμετοχή στην αποστολή ήταν Υποχρεωτική και όχι εθελοντική

Για μια ακόμη φορά η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έγινε δέκτης καταγγελιών συγγενών στρατιωτικών που στάλθηκαν ως Αναλώσιμοι στη σφαγή του εμφυλίου της κατεστραμμένης Λιβύης από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, τοπίο σκληρών ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.
Στρατιωτικοί που θυσιάστηκαν για να μεγαλώσει το στρατιωτικό αποτύπωμα του ελληνικού αστικού κράτους στην Αφρική, όπου και εκεί εκδηλώνεται ο ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός.
Συγγενείς αποκαλύπτουν ότι οι συγγενείς τους στρατιωτικοί δεν πήγαν στη Λιβύη με δέλεαρ τα ευρώ αλλά Διατάχθηκαν να συμμετέχουν στην πολύ επικίνδυνη αυτή αποστολή, με πρόσχημα την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε τους λαούς και στις δύο όχθες του Αιγαίου να καταδικάσουν τόσο τον επικίνδυνο ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό και τις όποιες διαβουλεύσεις που εντάσσονται στους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, όσο και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. 
Αυτές διέλυσαν την Λιβύη και απειλούν με Αφρικανικό πόλεμο, αυτοί οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί φέρνουν την καταστροφή των λαών και την προσφυγιά.
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ-ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
-Καλούμε την νεολαία να Μην Καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης ΕΠ.ΟΠ.-ΟΒΑ και στρατιωτικός
-Να Αποχωρήσουν από τις Ένοπλες Δυνάμεις που τους θέλουν Μπράβους επιχειρηματιών, κρατικών και ιμπεριαλιστικών συμφερόντων, κυνηγούς προσφύγων και καταστολείς κοινωνικών κινημάτων. 
Το καθοριστικό όμως είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου