ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Καψόνι του ΓΕΣ και της ΔΟΘ στους φαντάρους που στέλνουν στον Έβρο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αποκαλύψει τα κωμικοτραγικά γεγονότα που συνέβησαν όταν το ΓΕΣ-ΔΟΘ πήγε να υλοποιήσει την απόφαση της στρατιωτικής ηγεσίας να μετακινήσει με Μεταθέσεις στον Έβρο, φαντάρους που υπηρετούσαν στην Ηπειρωτική Ελλάδα.
Ας δούμε όμως το σοβαρό καψόνι που έκανε το ίδιο το ΓΕΣ - ΔΟΘ στους συναδέλφους ακριβώς λόγω της ανοργανωσιάς τους και της αδιαφορίας τους για τους φαντάρους.
Αρχικά, οι συνάδελφοι μπήκαν στις μονάδες που υπηρετούσαν ήδη, την Παρασκευή 15/09 στις 6.00 π.μ. και είχαν ενημέρωση ότι στις 7.00 π.μ. θα πάρουν Φύλλο Πορείας και Κατάσταση Επιβίβασης για τις μονάδες του Έβρου.
Μετά τους ενημέρωσαν ότι άλλαξε ο σχεδιασμός τους ΓΕΣ και να είναι σε Αναμονή.
Ίσως να φύγουν τη Δευτέρα 18/9, τους είπαν γιατί θα γίνει η Κατάταξη της ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου.
Το μεσημέρι στις 13.30 μ.μ. ενημερώθηκαν ότι θα φύγουν με Έξοδο από τις μονάδες από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, αλλά θα μπουν στις μονάδες τη Δευτέρα για να πάρουν Φύλλο Πορείας και Κατάσταση Επιβίβασης για Έβρο.
Και ενώ ταξίδευαν για Αθήνα, τους έστειλαν μήνυμα μετά από δύο (2) ώρες να γυρίσουν στις μονάδες τους νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 15/09, ώστε να πάρουν τότε το Φύλλο Πορείας και την Κατάσταση Επιβίβασης, ώστε να ταξιδεύσουν την Κυριακή 17/09 για Έβρο.
Αναρωτιόμαστε, γιατί αυτό το καψόνι;
Γιατί αυτό το πήγαινε-έλα που επέβαλαν στους φαντάρους;
Αναλογίζεται το ΓΕΣ και η ΔΟΘ που βγάζει τις μεταθέσεις τα έξοδα μετακίνησης των φαντάρων, την τεράστια ταλαιπωρία τους, ότι τους "έφαγαν" μια μέρα Έξοδο αφού τους ανάγκασαν να φτάσουν στο σπίτι τους αργά την Παρασκευή το βράδυ;
Θα ήθελαν οι Αξιωματικοί να υπήρχε ένας φαντάρος που να τους ταλαιπωρήσει με αυτόν τον ακραίο τρόπο; 

Γιατί δεν φρόντισαν από την Παρασκευή το πρωί να πάρουν οι συνφάνταροι το Φύλλο Πορείας και την Κατάσταση Επιβίβασης;
Μπορεί το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ να κάνουν μια μεγάλη επιχείρηση προπαγάνδας για τον ρόλο του Στρατού, αλλά αποδεικνύεται κάθε στιγμή η Ανοργανωσιά, η Ανευθυνότητα και η Αδιαφορία του στρατιωτικού κατεστημένου.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

2 σχόλια:

  1. Μονάδα με 30 άτομα προσωπικό δεν ει άι μονάδα αλλά αδιαφορία στης μεταθέσεις για να υπάρχουν άτομα και να φεύγουν με την μεταθέσεις όπως έπρεπε μου θυμίζει όταν ήμουνα εγώ μας καθυστέρησαν 2 μήνες λόγο παρελάσεις να κάνουμε πριν πολλά χρόνια και φυσικά δεν άλλαξε έως τώρα καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εινάι η πρώτη ούτε η τελευταία από τα παλιά τα χρόνια έχει μείνει η συνήθεια,γιατί δεν στέλνουν κόσμο και έχουν αφήσει μονάδα με 20 άτομα και επίσης του; στελνουν αριστερά και δεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή