ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Μ.Φ.Α.Τ: Οι στρατιώτες δεν είναι Ρομπότ - η Εμπλοκή είναι συνεχής

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Η κυβέρνηση της ΝΔ και το αντιδραστικό κατεστημένο διαδίδουν τα συντηρητικά στερεότυπα της σχέσης ΣΤΡΑΤΟΥ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και μας λιώνουν-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΓΗΜΑΤΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Είμαι στρατιώτης της Μ.Φ.Α.Τ.
Η κατάσταση εδώ χρίζει άμεσης αλλαγής, καθώς η εμπλοκή είναι συνεχής. Το μόνο που αλλάζει, για μικρό χρονικό διάστημα, είναι όταν υπάρχουν  Επαναπατρισμοί ΕΛΔΥΚάριων.
Παρά τις όποιες προσπάθειες του διοικητή της μονάδος, το πράγμα είναι ίδιο από τον Μάιο, χωρίς προοπτικές αλλαγής καθώς υπάρχει αδιαφορία από το ΓΕΣ.
Εμπλοκές με υπηρεσίες και καθημερινά αγήματα, πρωί απόγευμα, στην Ακρόπολη, καθώς και σε περιφορές εικόνων, λες και είμαστε η μόνη αγηματική μονάδα που υπάρχει. 
Πάνω που λέμε να πάρουμε μια ανάσα, σκάνε μεταθέσεις που φέρνουν πάλι την κατάσταση σε ανυπόφορο βαθμό. 
Μονάδα που έχει εμπλοκή, στέλνει 12 φαντάρους σε απόσπαση και πέραν αυτού, αρκετούς από αυτούς τους χάνει επειδή τους πείθουν να γίνουν οργανικοί εκεί.
Οι στρατιώτες δεν είναι ρομπότ.
Χρειάζονται ξεκούραση.
Χωρίς να έρθουν άτομα το πρόβλημα δεν λύνεται.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Γιατί δεν καταργούνται τα Αγήματα όπως απαιτεί το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;
Μα γιατί το ΓΕΣ κάνει τα χατίρια κάθε Μητροπολίτη και Δημάρχου, ενώ στις πλάτες των συνφάνταρων "πουλά" μιλιταρισμό!
Γιατί δεν καταργούνται οι Αποσπάσεις όπως απαιτεί το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;
Γιατί στέλνουν συνεχώς φαντάρους σε ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια προκειμένου οι Απλήρωτοι Σκλάβοι του Στρατού να γίνουν Υπηρέτες των Αξιωματικών και απολαμβάνουν οι τελευταίοι φθηνές τιμές αφού δεν υπάρχει εργατικά κόστος!
Τώρα έρχεται το ΓΕΣ και μετακινεί στον Έβρο φαντάρους που έπηζαν τόσο καιρό.
 Αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά ότι τις μονάδες αδειάζουν το Υπουργείο Άμυνας και ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα βύσματα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τα Ρουσφέτια τους και τα Προνόμια των Αξιωματικών.
Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
 Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
Να μειωθεί η στρατωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου