ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ομολογία εγκλήματος στο ΚΕΤΘ Αυλώνας: Οι φαντάροι ενημερώθηκαν ότι το νερό που τους σερβιρόταν επί (2) εβδομάδες Δεν είναι Πόσιμο

Μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για δεκάδες δηλητηριασμένους φαντάρους κάνανε έρευνα και το νερό βρέθηκε Μη Πόσιμο!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σύμφωνα με καταγγελίες νεοσυλλέκτων, πριν από λίγο ενημερώθηκαν από Ανθυπολοχαγό ότι το νερό που επί (2) εβδομάδες σε κανάτες σερβιρόταν με το φαγητό δεν είναι πόσιμο! 
Σήμερα προσφέρθηκαν μόνο αναψυκτικά, αλλά όχι νερό με τα γεύματα, και από αύριο οι νεοσύλλεκτοι θα πρέπει να αγοράζουν οι ίδιοι εμφιαλωμένο νερό. 
Πρόκειται για ομολογία εγκλήματος, λίγες ημέρες μετά τη μαζική δηλητηρίαση την οποία αποκαλύψαμε. 
Ο στρατιωτικός εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει άμεσα, να ζητήσει έλεγχο του νερού και να ασκήσει ποινικές διώξεις κατά των υπευθύνων που, αντί να προστατεύουν την υγεία των φαντάρων, τους απαγορεύουν τα κινητά εκτός από μια ώρα την ημέρα , για να τους ελέγχουν.
Απαιτούμε η Διοίκηση της μονάδας να αναλάβει τη χορήγηση μπουκαλιών νερού στους Νεοσύλλεκτους φαντάρους.
Και όχι να επιχειρούν να βγάλουν κέρδος για τη μονάδα αναγκάζοντας τους συναδέλφους να αγοράζουν νερό από τα ΚΨΜ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας,,, πάνε τα παιδιά να υπηρετήσουν την πατρίδα,, και παίζεται κορώνα-γράμματα η ζωή τους και υγεία της,, και αυτό που λέω δεν είναι υπερβολή δυστυχώς δεν είναι καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό γίνεται κατά επανάληψη σε όλα τα στρατόπεδα σπάνια είναι τα στρατόπεδα που έχουν πόσιμο νερό καθαρό και τα νησιά είναι σίγουρο ότι δεν είναι πόσιμο μόνο ένα απλό έλεγχο.. φαίνεται αλλά λόγο ηλιθιότητας και βαρεμάρας του υγειονομικού δεν κάνουν ποτέ σωστά την δουλειά πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή