3 λεπτά πριν


Ισραηλινός δημοσιοργράφος, που εργάζεται στην εφημερίδα Haaretz, και η οικογένειά του διασώθηκαν μετά από ομηρία που διήρκεσε πάνω από 12 ώρες στο σπίτι του στο Κιμπούτς, σύμφωνα με τον εκδότη του.

Updated: 2 λεπτά πριν
12 λεπτά πριν



14 λεπτά πριν

Η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας των ΗΠΑ καλεί τους πιλότους και τις αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ να «δείξουν προσοχή» όταν πετούν κοντά στο Τελ Αβίβ.

«Συνιστάται στους χειριστές να είναι προσεκτικοί. Αναμένονται καθυστερήσεις, οι χειριστές θα πρέπει να υπολογίζουν ανάλογα τα καύσιμα.»

Updated: 13 λεπτά πριν
18 λεπτά πριν

Τουλάχιστον 300 Ισραηλινοί πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους από την επίθεση της Χαμάς και δεκάδες απήχθησαν στη Γάζα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, που επικαλείται το ειδησεογραφικό δίκτυο Ynet.

18 λεπτά πριν

Ο ισραηλινός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο αστυνομικού τμήματος κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.

10 μαχητές της Χαμάς σκοτώθηκαν κατά την επιχείρηση, μετέδωσαν οι Times of Israel.

21 λεπτά πριν

Σύμφωνα με τους Times του Ισραήλ, τα πυρά από τον Λίβανο έπεσαν στην περιοχή Mount Dov στα σύνορα με τον Λίβανο και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.

«Ο ισραηλινός στρατός λαμβάνει προπαρασκευαστικά μέτρα, θα συνεχίσει να επιχειρεί σε όλες τις περιοχές και ανά πάσα στιγμή που είναι απαραίτητο για να διασφαλίσει την ασφάλεια των Ισραηλινών αμάχων», αναφέρει το δημοσίευμα.

Updated: 19 λεπτά πριν
21 λεπτά πριν



30 λεπτά πριν