ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Στρατός Μυτιλήνη: ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος χτίζει πανάκριβα Μιλιταριστικά Μνημεία αλλά οι φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη πληρώνουν την συντήρηση των μονάδων

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

Στρατός Μυτιλήνη: ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος χτίζει πανάκριβα Μιλιταριστικά Μνημεία αλλά οι φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη πληρώνουν την συντήρηση των μονάδων
 

Μπορεί ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος να χτίζει πανάκριβα Μιλιταριστικά Μνημεία που στοιχίζουν 500.000 ευρώ τουλάχιστον, υπηρετώντας το όραμα της άρχουσας τάξης μετατροπής της Ελλάδας σε Ισραήλ των Βαλκανίων και την προσωπική του ματαιοδοξία, αλλά στις μονάδες η κατάσταση είναι απελπιστική, η ένταση της οικονομικής εκμετάλλευσης των συνφάνταρων μοναδική.

Σύμφωνα με Επιστολές Καταγγελίας που έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ από φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη που υπηρετούν στην Μυτιλήνη, ισχύουν τα εξής:

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ   

Με τα νέα δεδομένα έτσι όπως είναι, στη Μυτιλήνη κυριαρχεί ο Καριερισμός μεταξύ των ανώτερων στελεχών, όλα γίνονται για το θεαθήναι και κανένας δεν επιχειρεί να βρει λύσεις για τα τεράστια προβλήματα.

Γιατί αν το έκαναν αυτό θα έπρεπε να βρεθούν απέναντι στις επιπόλαιες επιλογές του ΓΕΣ και του ΓΕΕΘΑ.

Έτσι λοιπόν επιλέγουν την εύκολη λύση.

Ρίχνουν την ευθύνη στις μονάδες για όλα και πρέπει να βρεθούν από το πουθενά τα απαραίτητα χρήματα για τα πάντα: φαγητά, ανταλλακτικά κτλ).

Μια απολυτή τρέλα για όλα, γιατί κανένας δεν κάνει χαρτί εδώ και χρόνια.

Η εκμετάλλευση μας είναι χαρακτηριστική και εντεινόμενη. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα συμβαίνουν με το χάλια συσσίτιο, καθώς μας αναγκάζουν να ψωνίζουμε από τα ΚΨΜ για να βγάζουν κέρδη, ώστε με τα χρήματα αυτά να συντηρούν οχήματα και εγκαταστάσεις.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Φαντάροι και πρέπει να σκουπίζουν ανά πάσα και στιγμή, να βάφουν με 5€ κτήριο και να ανάβουν κεράκια ανάλογα το σώμα και τον Άγιο, για να μην σπάσουν τα φρένα στο όχημα, μιας τα ανταλλακτικά τα βλέπουμε με τα κιάλια. Να ξέρουν να βάφουν τα πάντα, αλλά και τσιμέντα, γιατί το μέλλον είναι αβέβαιο στο στρατό.

Κάθε στέλεχος πρέπει να έχει μηχανάκι, ώστε να δουλέψεις ντελίβερι σε ώρα ανάγκης, όταν έχει φύγει πλέον από το στρατό.

Και να κάνεις μασάζ στα βύσματα που δεν ξέρουν ούτε το λάστιχο αυτοκίνητου τους να αλλάζουν.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;

Αυτή είναι η Καριέρα στον Στρατό που προπαγανδίζει το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο.

Καλούμε τους συνφάνταρους να παλέψουν μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην οικονομική και εργασιακή μας εκμετάλλευση.

Καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τον Στρατό.

Κανένας νέος να μην Καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. και να μην γίνει Στρατιωτικός.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Καθολου απιθανο γιατι εδω και χρονια ντοπια ατομα και βυσματα τα παρουσιαζουν ολα καλα και τελεια αλλα περιμενουν απο ατομα που εχουν ερθει να βρουνε λύσης για ολα τα προβληματα αλλα και τα λεφτα με την δικαιολογία οτι εριξαν λεφτα ( που δεν εκαναν αλλα ολα ητανε λεφτα απο το κψα, δηλαδη καμια σχεση να βαζεις καθαρα απο την τσέπη σου για υλικα με το λεγομενο οτι εριξαν λεφτα και καλα ) καμια ευθύνη απο ντοπιους σε υλικα μεχρι και κλοπη υλικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή