ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

31 Μ/Κ Ταξιαρχία! Εξουθενωμένοι φαντάροι, άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες αλλά Σωματάρχης και Ταξίαρχος ανακαινίζουν το εκκλησάκι της Ταξιαρχίας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Επικίνδυνη η κατάσταση στην 31 Μ/Κ Ταξιαρχία! Το ΓΕΣ και το Δ ΣΣ θα κάνουν επιτέλους κάτι;
Η κατάσταση πλέον έχει γίνει πολύ επικίνδυνη στην 31η Μ/Κ Ταξιαρχία στο στρατόπεδο Βογιατζή.

Οι φαντάροι είναι πολύ λίγοι και οι υπηρεσίες είναι ατελείωτες. Θαλαμοφύλακες, σκοποί στην κεντρική πύλη, φυλάκια σε όλο τον νότιο Έβρο. Και αυτές είναι οι υπηρεσίες που μετράνε, γιατί περά από αυτά υπάρχουν καθημερινά περίπολα στον Έβρο, ενώ πλέον έχουν προστεθεί δασοπερίπολα και πυροφυλάκια που πολλές φορές είναι 12ωρα και δεν μετράνε για υπηρεσιες. Ειναι πολλές φορές που στελέχη και φαντάροι καλούνται μετά τα περίπολα να κάνουν υπηρεσία στο στρατόπεδο όλη μέρα ενώ έχουν κοιμηθεί μόνο 2 ώρες. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πολλά πρωινά στέλνουν φαντάρους που έχουν υπηρεσία να κόψουν χόρτα τα πρωινά σε στρατόπεδα της ταξιαρχίας, αναγκάζοντας άλλους να κάνουν συνεχόμενα κωλυόμενα στην θέση τους, μέχρι να γυρίσουν αυτοί που κόβουν χόρτα όλο το πρωί για να πιάσουν στα καπάκια νούμερο σκοπιάς στην κεντρική πύλη. Και όλα αυτά ενώ η θερμοκρασία βαράει 40αρια.

Εδώ και δυο εβδομάδες, το μόνο έργο βελτίωσης που γίνεται στο στρατόπεδο είναι η ανακαίνιση στο εκκλησάκι μπροστά από την ταξιαρχία ενώ την ίδια στιγμή το στρατόπεδο βρίσκεται σε πολλή κακή κατάσταση. Κλαδιά κρέμονται και πέφτουν από τα δέντρα, λαμαρίνες είναι έτοιμες να φύγουν από τον αέρα και κανένας δεν κάνει τίποτα. Από ότι φαίνεται μόνο η βιτρίνα του στρατοπέδου τους ενδιαφέρει.

Οι όποιες βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί έχουν γίνει μετά από τις καταγγελίες που έχουν βγει αλλά ακόμα η κατάσταση παραμένει αρκετά κακή.

Η επίσκεψη του Σωματάρχη πριν από λίγες μέρες στην ταξιαρχία δεν έδωσε λύση σε κανένα από αυτά τα προβλήματα, αντιθέτως έκαναν σαν να μην υπήρχαν για ακόμα μια φορά.

Ο κίνδυνος ενός σοβαρού ατυχήματος είναι πλέον πολύ κοντά. Στελέχη που μεταφέρουν φαντάρους και προσωπικό πολλές φορές είναι άυπνα με κίνδυνο να υπάρξει κάποιο τροχαίο. Ο καιρός και οι αγγαρείες εξουθενώνουν τους φαντάρους που φτάνουν στα όρια θερμοπληξίας. Μεγάλα κλαδιά ακόμα κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας με κίνδυνο στην καλύτερη να μας τραυματίσουν. Πρέπει να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα για να λάβουν επιτέλους σοβαρά μέτρα;

Είναι ζωτικής σημασίας πλέον να υπάρξει μείωση των υπηρεσιών, ενίσχυση της ταξιαρχίας με κόσμο για να βγαίνουν οι υπηρεσίες, δεν γίνεται να υπάρχουν τόσοι φαντάροι στις λέσχες και στα ΚΑΑΥ και εμείς εδώ να στάζουμε. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, οι φαντάροι να κάνουν μόνο τις υπηρεσίες τους και να ξεκουράζονται την υπόλοιπη μέρα. Να μπαίνουν όλα τα στελέχη στις υπηρεσίες και όχι μόνο μερικά, την ιδία στιγμή που άλλα στελέχη δεν κάνουν ποτέ δασοπερίπολα, ή περίπολα στο ποτάμι και στέλνουν φαντάρους. Να ασχοληθούν επιτέλους με τα πολύ σοβαρά ζητήματα που έχει η ταξιαρχία και αφορούν την ασφαλή και ποιοτική διαβίωση των φαντάρων και όχι με ζητήματα βιτρίνας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Αυτό ειναι το ελλαντα 2.0 του επιτελικου παρακρατους του αλαζονικου 41 τακατο...

    Ουδεις απο το συνονθύλευμα που αυτό ονομάζεται κυβέρνηση ενδιαφερεται.

    Για την αυτοαποκαλουμενη ηγεσια, τα λογια ειναι περιττά.
    Ας ειναι καλα το photo shooting.

    Ο καρκίνος δεν ξηλωνεται. Τελεία και παύλα.

    Μονη λυση η φυγη απο το ελλαδισταν τουλάχιστον μεχρι να επανελθει η νομιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Στρατος εχει λεφτα για εκκλησίες -τραπεζια-VIP οχηματα-παρατηρητήρια (καθε χρονο ) - τραπεζια φαγητού (με αγορα φαγητου απ εξω ) - αγορα οχηματων - χρησιμοποίησε και κατασχεμενα οχηματα αλλα και mini buss

    ΑπάντησηΔιαγραφή