ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Δυτική Όχθη: Νέα φονική εισβολή του ισραηλινού στρατού

Μία ακόμα φονική εισβολή του ισραηλινού στρατού έζησε σήμερα η Τουλκαρέμ της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, τόσο σε παρακείμενο προσφυγικό καταυλισμό όσο και στη συνοικία Χαμάμ της πόλης κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον πέντε Παλαιστίνιοι: μία 50χρονη, ένα ανήλικο κορίτσι και τρεις νεαροί μαχητές οι οποίοι αποδείχθηκε πως ήταν στελέχη της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς, όπως ο Ασραφ Ναφίχ, που ήταν διοικητής της Ταξιαρχίας Κασάμ και ο Μουχάμεντ Αουάντ και ο Μουχάμεντ Μπάντι που ήταν διοικητές της Ταξιαρχίας Μαρτίας Αλ Ακσα. Στην ίδια επίθεση από ντρόουν του ισραηλινού στρατού τραυματίστηκαν άλλοι τρεις Παλαιστίνιοι άμαχοι.

Κατά την εισβολή του στρατού στην πόλη Τουλκαρέμ που έγινε συνοδεία 25 οχημάτων και μπουλντόζων καταστράφηκαν ξανά υποδομές ηλεκτροδότησης και υδροδότησης, πάνω από 15 ΙΧ οχήματα, καταστήματα, σπίτια κ.α.

Σε άλλη ισραηλινή επίθεση σκοτώθηκε ακόμη ένας Παλαιστίνιος κοντά στη Χεβρώνα, ενώ δεν έλειψαν ούτε οι εξαναγκασμοί Παλαιστινίων να κατεδαφίσουν τις οικίες τους όπως στο Μασαφίρ Γιάτα και στο Αλ Τουρ της Ιερουσαλήμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου