ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Νέα καταγγελία κατά ομοσπονδιακού προπονητή για σεξουαλικά εγκλήματα


Dreamstime
Νέα καταγγελία κατά ομοσπονδιακού προπονητή για σεξουαλικά εγκλήματα
efsyn.gr
Στο επίκεντρο ανάλογων κατηγοριών και στο παρελθόν ο καταγγελλόμενος

Επανέρχεται στη δημοσιότητα η υπόθεση με πρωταγωνιστή ομοσπονδιακό προπονητή της ενόργανης γυμναστικής, ο οποίος είχε βρεθεί και στο παρελθόν στο επίκεντρο καταγγελιών για έκνομες πράξεις σεξουαλικού χαρακτήρα. Αφορμή η μήνυση που, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε γνωστή πρωταθλήτρια Ελλάδας εναντίον του, κατηγορώντας τον για απόπειρα βιασμού, κατάχρηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, από το 2012 έως το 2017.

Όπως μεταδίδει το ethnos.gr, στη μηνυτήρια αναφορά της προς τη Δικαιοσύνη η αθλήτρια, με καταγωγή από την Αθήνα, που πριν λίγα χρόνια σταμάτησε την ενεργό δράση,
αναφέρεται με λεπτομέρειες και περιγραφές σε περιστατικά που εκτυλίχθηκαν σε χρονικό διάστημα μιας πενταετίας.

Προηγούμενες καταγγελίες σε βάρος του συγκεκριμένου ομοσπονδιακού προπονητή, από άλλες αθλήτριες, δεν είχαν προχωρήσει δικαστικά, καθώς τα αναφερόμενα αδικήματα είχαν παραγραφεί. Στην τελευταία περίπτωση όμως υπάρχει η δυνατότητα να ασκηθούν διώξεις, εφόσον βέβαια πειστούν εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές για τα καταγγελλόμενα.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξει νέος φάκελο κακοποίησης ανηλίκου, με κλήσεις και έρευνα γύρω από τα πρόσωπα και τις ευθύνες που εμπλέκει η μηνυτήρια αναφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου