ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Το Υπουργείο Άμυνας έχει πολύ πλάκα!

Το Στρατιωτικό Γραφείο ΥΕΘΑ αποκλείει την είσοδο σε εργαζόμενους στο ΥΠΕΘΑ!
Πλέον είναι προφανές ότι έχουμε μπει σε μια φάση όπου κυριολεκτικά τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήσσει. Μάλλον μόνο έτσι μπορεί να προσεγγίσει κανείς πρόσφατο έγγραφο του ΣΓ ΥΕΘΑ που ζητάει την επιστροφή των αδειών εισόδου από στρατιωτικούς που υπάγονται στη ΓΔΑΕΕ και τη ΓΔΠΕΑΔΣ. Εξαιρούνται πέντε άτομα από κάθε Διεύθυνση, τα οποία θα πρέπει να προσδιοριστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα στελέχη και των δύο Διευθύνσεων αν και εδρεύουν σε παρακείμενο στρατόπεδο, έχουν διαρκή ανάγκη εισόδου στο στρατόπεδο Παπάγου. Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα διότι μαζί με τις ΓΔΑΕΕ και ΓΔΠΕΑΔΣ εδρεύει και η ΓΔΟΣΥ, η οποία εξαιρείται εντελώς από το μέτρο!
Τα ερωτήματα που προκύπτουν θα έπρεπε υπό άλλες συνθήκες να προκαλούν μόνο γέλιο, αλλά επειδή μιλάμε για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της χώρας, προκαλούν μόνο προβληματισμό. Άραγε από τις πολλές εκατοντάδες των στρατιωτικών και πολιτικών υπαλλήλων που εισέρχονται καθημερινά στο στρατόπεδο Παπάγου, πέραν των επισκεπτών, οι μερικοί δεκάδες στρατιωτικοί των δύο συγκεκριμένων Διευθύνσεων είναι που προκάλεσαν πρόβλημα; Κι αν ισχύει αυτό, ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;

1 σχόλιο: