ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Μπαράζ Παλαιστινιακών αντιδράσεων κατά της ΕΡΤ για τα σχόλια του Ιωσήφ Βάγγερ


Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Μπαράζ Παλαιστινιακών αντιδράσεων κατά της ΕΡΤ για τα σχόλια του Ιωσήφ Βάγγερ
efsyn.gr
Η προκλητική τοποθέτηση του παραγωγού του Kosmos FM για τη σφαγή στη Γάζα και τη συναυλία των Thievery Corporation φέρνει σε δύσκολη θέση τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Μια εκπομπή γεμάτη σκληρά αντιπαλαιστινιακά σχόλια από τον παραγωγό του Kosmos FM έχει προκαλέσει σειρά αντιδράσεων και διαμαρτυριών στα social media και όχι μόνο, με τη διοίκηση της ΕΡΤ να τίθεται για ακόμη μια φορά προ των ευθυνών της.

Ο Ιωσήφ Βάγγερ με αφορμή το μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης στη συναυλία των Thievery Corporation (σ.σ. που να έβλεπε και τι συνέβη με τους Massive Attack) πέρα του ότι ανακοίνωσε ότι δεν θα παίξει ξανά τραγούδι της βρετανικής μπάντας ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κράτος της Παλαιστίνης, άρα δεν υπάρχει ούτε σημαία της Παλαιστίνης, ενώ προχώρησε σε προκλητικές συγκρίσεις με αναφορές στη ναζιστική σβάστικα για να φτάσει να ταυτίσει τον παλαιστινιακό λαό με τη Χαμάς λέγοντας ότι είναι «τρομοκράτες που αιματοκύλισαν την Δυτική Όχθη και τη Γάζα».

Στις αναφορές αυτές του παραγωγού αντιδρά με έντονο τρόπο η Παλαιστινιακή Παροικία καλώντας την διοίκηση της ΕΡΤ να αναλάβει τις ευθύνες της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου