ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

"239 ΜΚΤΕ" και "164 ΤΕ" Μυτιληνιούς Σάμου: Πέρα από την προπαγάνδα αποκαλύπτεται η αδυναμία του Στρατού σε μια πυρκαγιά!

Θυμίζουμε σχετική ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ φαντάρων για τα Αντιπυρικά μέσα στον στρατό

Εν όψει της επιθεώρησης στα μέτρα πυρασφάλειας των δύο μονάδων καθώς και των φυλακίων τα οποία στελεχώνουμε, αντί να υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα αποφυγής πυρκαγιάς, όπως σύγχρονα μέσα πυρόσβεσης, αντιπυρικές ζώνες, πυροσβεστικά σημεία και σχέδια εκκένωσης στην ατυχή περίπτωση πυρκαγιάς, οι μονάδες μας έκριναν πως αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι μερική αποψίλωση και χρονικά αραιό κόψιμο των χόρτων και θάμνων στις μονάδες και στα φυλάκια. Διανύοντας μια εποχή όπως ο Ιούλιος και ο Αύγουστος σε ένα νησί που καλύπτεται από πυκνή βλάστηση κυρίως κωνοφόρων δένδρων που είναι τα πιο επικίνδυνα για την εξάπλωση πυρκαγιών αυτό είναι ανεπίτρεπτο και ζητάμε και από τους τοπικούς φορείς της Σάμου σε συνεργασία με τα σώματα της πυροσβεστικής και του στρατού να πάρουν όσα μέτρα είναι εφικτά για την αποφυγή ή τον περιορισμό μιας δυνητικής πυρκαγιάς.

Επιστολή Καταγγελίας για τις μονάδες "239 ΜΚΤΕ" και "164 ΤΕ" στους Μυτιληνιούς της Σάμου

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Μια ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που αποδεικνύει ότι ο Στρατός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές ούτε μέσα στα στρατόπεδα.
Αντί η κυβέρνηση να προπαγανδίζει τον "κοινωνικό ρόλο" του στρατού και να εντάσσει τις Ένοπλες Δυνάμεις στην Πολιτική Προστασία, απαιτείται να ενισχύσει αποφασιστικά την Πυροσβεστική και τους ΟΤΑ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου