ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

32 ΤΥΠ : Μεγάλος όγκος υπηρεσιών, αϋπνία και εξουθένωση.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
32 ΤΥΠ : Μεγάλος όγκος υπηρεσιών, αϋπνία και εξουθένωση.
Η κατάσταση στο τάγμα τους τελευταίους 2 μήνες είναι απελπιστική. Υπάρχουν άτομα που έχουν υπηρεσίες 6-7 μέρες συνεχόμενα και φτάνουν έως και τις είκοσι ( 20 ) υπηρεσίες τον μήνα. 
Πλέον οι οπλίτες είναι σε μια μόνιμη κατάσταση κόπωσης διότι εκτός από τις υπηρεσίες τους έχουν να κάνουν και αμέτρητες αγγαρείες όπως επίσης και ασκήσεις με πολύ λίγο χρονικό διάστημα ανάμεσα σε αυτές. 
Μας υπόσχονται ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, αλλά κάθε μέρα η κατάσταση χειροτερεύει. 
Οι αποσπάσεις είναι συνεχείς και χωρίς ιδιαίτερο λόγο, καθώς τα στρατόπεδα που πηγαίνουν οι φαντάροι με απόσπαση επικρατεί πολύ καλύτερη κατάσταση, δηλαδή 1-1 ή/και 2-1, ενώ σε εμάς η εμπλοκή επικρατεί με το 6 ή 7-1 να έχει γίνει συνήθεια πλέον. 
Οι Αξιωματικοί κλείνουν τα αυτιά στα παράπονα των φαντάρων και δεν κάνουν τίποτα για να καλυτερεύσουν την κατάσταση με αποτέλεσμα η ψυχολογία να βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ όλες αυτές τις καταγγελίες;
Τι κάνει τέλος πάντων ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού;
Τι εξετάζουν στις Επιθεωρήσεις;
 Συνάδελφοι αυτή είναι η πραγματικότητα του νέου Ελληνικού Στρατού.
Εκμετάλλευση, Καταπίεση, Αυθαιρεσία, Απειλές και Τρομοκρατία.
Μόνο αν Αντισταθούμε, μόνο αν Αγωνιστούμε συλλογικά μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπορούμε να Υπερασπίσουμε συλλογικά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά. 
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο. 
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν. 
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού. 
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου