ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Κατάταξη νέων σπουδαστών στη Σχολή Ευελπίδων-άντε να δούμε πόσοι θα φύγουν μέχρι τον Οκτώβριο

Πανηγυρίζει το KRANOS.GR γιατί πάνω από 130 νέοι ευέλπιδες παρουσιάστηκαν σήμερα στη Σχολή Ευελπίδων, σηματοδοτώντας την έναρξη της κατάταξής τους. Μετά την άφιξή τους, τους υποδέχτηκε μια οργανωμένη επιτροπή υποδοχής, η οποία τους καθοδήγησε στη διαδικασία εγγραφής και τακτοποίησης.
Κατά τη διάρκεια αυτής της υποδοχής, οι νέοι ευέλπιδες καταγράφηκαν επίσημα, τους χορηγήθηκαν στολές και κατευθύνθηκαν στους υπνοθαλάμους τους. Η διαδικασία αυτή σχεδιάστηκε προσεκτικά για να εξασφαλίσει μια ομαλή και αποτελεσματική έναρξη της εκπαίδευσής τους.

Εντάξει, το σοκ για το πολιτικό και στρατιωτικό κατεστημένο είναι τεράστιο από την Άρνηση της νεολαίας να καταταγεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Επιχειρούν να στήσουν ένα σόου για να δείξουν ότι επικρατούν ανθρώπινες συνθήκες στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων....
Αλλά όλοι γνωρίζουν ότι μέχρι τον Οκτώβριο δεκάδες πρωτοετείς σπουδαστές θα την έχουν κοπανήσει από τα καψόνια, την αισχρή τρομοκρατική δράση των ΝΑΖΙ που ανεξέλεγκτοι δρουν στην Σχολή και την επιλογή των σπουδαστών να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους πορεία σε μια Πανεπιστημιακή Σχολή.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σπουδαστές και γονείς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας και να καταγγείλουν άμεσα τα περιστατικά βίας και τρομοκρατίας. 

Θυμίζουμε την πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου