ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Ποιος και γιατί επέτρεψε στην ΕΠ.ΟΠ. Γεσθημανή Κουτούζογλου να συμμετάσχει SYRVIVOR;

Σε σημερινή ανάρτηση στο Armyvoice News τίθενται σειρά σοβαρών ερωτημάτων που πρέπει να απαντήσει το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας σχετικά με την συμμετοχή της ΕΠΟΠ Επιλοχία Γεσθημανής Κουτούζογλου στο survivor.
Η Υπαξιωματικός καταρχήν βρίσκεται εκτός συνόρων και θα συμμετέχει στην εν λόγω τηλεοπτική παραγωγή με σκοπό το κέρδος.
Πως μπορούν να συμβούν όλα αυτά; 
Δεν υπάρχουν νόμοι και διαταγές που απαγορεύουν όλα αυτά; 

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θεωρούμε ότι η συμμετοχή της εν λόγω Υπαξιωματικού στο SURVIVOR έχει την έγκριση του Υπουργείου Άμυνας.
Αποτελεί μια πολιτική απόφαση που εξυπηρετεί τις προπαγανδιστικές ανάγκες του Στρατού και επιδιώκει τη διάδοση του Μιλιταρισμού.
Όλα αυτά συμβαίνουν  σε μια εποχή που η νεολαία γυρνά την πλάτη στον στρατό καθώς δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με τους βρώμικους πολέμους και τους ανταγωνισμούς, οι Διαγωνισμοί Πρόσληψης ΕΠ.ΟΠ. και ΟΒΑ αποτυχαίνουν οδυνηρά για το στρατιωτικό κατεστημένο, ενώ οι νέοι δεν πηγαίνουν στις Στρατιωτικές Σχολές που επικρατεί η Βία, η Τρομοκρατία και η Ακροδεξιά. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι θα επιχειρηθεί να γίνει μια ιδιαίτερη προβολή των Ειδικών Δυνάμεων, που σχεδιάζεται να συμμετέχουν σε ακόμη περισσότερες αποστολές εκτός συνόρων!
Η κυβέρνηση στηρίζει τους καναλάρχες, ο Στρατός και το Υπουργείο Άμυνας  μοιράζονται με τον ΣΚΑΙ το άθλιο αστικό αφήγημα ότι η ζωή είναι SURVIVOR όπου επιβιώνουν ορισμένοι, με βάση τις ατομικές ικανότητες τους....
Φυσικά όλα αυτά φέρνουν κέρδη, οικονομικά και πολιτικά.
Για εμάς η ζωή είναι Αλληλεγγύη, είναι κοινοί αγώνες της νεολαίας και των εργαζομένων, είναι η καθημερινή πάλη στα στρατόπεδα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, είναι Αντιπολεμικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στην κυβέρνηση, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. 
Η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη και ο Δένδιας που έδωσαν αύξηση 50 λεπτά στους στρατιωτικούς και ούτε ένα ευρώ στους φαντάρους τους οποίους αμείβουν με 8,7 ευρώ, συμβάλλουν σε τηλεοπτικά υποπροϊόντα όπως το SURVIVOR πυροβολώντας το μυαλό και την συνείδηση τους...  

Το σαιτ αναφέρει ότι "Η υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων με καταγωγή από τη Δράμα, φέρεται να πήρε την κανονική άδειά της, προκειμένου να λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης.
Αρμόδιες πηγές του ΓΕΣ δεν ήταν μέχρι το μεσημέρι σε θέση να απαντήσουν εάν είχε ζητήσει άδεια για να πάει στο εξωτερικό, εάν πράγματι πήγε στο εξωτερικό και εάν έχει εγκριθεί από την υπηρεσία αυτή της η δραστηριότητα και ποιος έχει υπογράψει.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες έχει αιτηθεί άδεια άνευ αποδοχών από τον επόμενο μήνα, η οποία ωστόσο ακόμα δεν έχει εγκριθεί.
Η ΕΠΟΠ εάν αποδειχθεί ότι δεν έχει λάβει τις άδειες για την μετάβασή της στο εξωτερικό, αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο να αντιμετωπιστεί ως λιποτάκτης.

Πάντως εάν έχει αποκτήσει την σχετική έγκριση, είναι βέβαιο ότι θα αναζητηθούν ποιοι και κάτω από ποιες συνθήκες έδωσαν τη σχετική έγκριση. 
Επιπλέον είναι αμφίβολο εάν θα εγκριθεί η άδεια άνευ αποδοχών.

Πάντως για την άδεια άνευ αποδοχών ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Στα στελέχη των ΕΔ δύναται να χορηγηθεί εφάπαξ άδεια χωρίς αποδοχές διάρκειας έξι (6) μηνών με δυνατότητα παράτασης επί έξι (6) επιπλέον μήνες, για σοβαρούς ιδιωτικούς λόγους, που προκύπτουν από επίσημα στοιχεία. Ως σοβαροί ιδιωτικοί λόγοι νοούνται όσοι δεν ανάγονται στη σχέση του στελέχους με την Υπηρεσία.

2. Οι προαναφερόμενοι λόγοι θα πρέπει να επιφέρουν στο στέλεχος ή στα μέλη της οικογένειάς του (σύζυγο, τέκνα, γονείς), ιδιαίτερα δυσμενείς επιπτώσεις, οι οποίες καθιστούν επιβεβλημένη την απουσία από την Υπηρεσία για την αντιμετώπισή τους.

3. Για τη χορήγηση της άδειας άνευ αποδοχών για σοβαρούς ιδιωτικούς λόγους, το στέλεχος καταθέτει αναφορά προς τη Μονάδα – Υπηρεσία του, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Στη συνέχεια, η Μονάδα – Υπηρεσία υποβάλλει, με εισήγησή της, άμεσα και ιεραρχικά, όλη την αλληλογραφία, στη Διεύθυνση Προσωπικού του οικείου Γενικού Επιτελείου. Η άδεια χορηγείται με απόφαση του Αρχηγού του οικείου Γενικού Επιτελείου. Εφόσον οι σοβαροί ιδιωτικοί λόγοι εξακολουθούν να υφίστανται μετά την παρέλευση έξι (6) μηνών, το στέλεχος δύναται να επανέλθει με νέα αναφορά του για την εξέταση της δυνατότητας παράτασης της άδειας επί έξι (6) επιπλέον μήνες.

4. Τα στελέχη που τελούν σε άδεια χωρίς αποδοχές για σοβαρούς ιδιωτικούς λόγους, διαγράφονται από τη δύναμη της Μονάδας – Υπηρεσίας, στην οποία υπηρετούν από την ημερομηνία έναρξης της άδειας και τίθενται εκτός οργανικής δύναμης καθ΄ όλη τη διάρκεια της, υπαγόμενα στη Διεύθυνση Προσωπικού του οικείου Γενικού Επιτελείου.

5. Επιπλέον, τα στελέχη που τελούν σε άδεια άνευ αποδοχών για σοβαρούς ιδιωτικούς λόγους δικαιούνται πλήρη υγειονομική περίθαλψη, με την καταβολή των προβλεπόμενων από τις κείμενες διατάξεις ασφαλιστικών εισφορών.

Οι εν λόγω εισφορές υπολογίζονται επί των αποδοχών που ελάμβαναν οι δικαιούχοι πριν την έναρξη της άδειας και το αντίστοιχο χρηματικό ποσό καταβάλλεται εφάπαξ κατά την έναρξή της.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

27 σχόλια:

  1. Γεια σου Νεοσύστατη ΔΕΠ με τα ωραία σου ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον ΚΩΣΤΙΔΗ κάθε βράδυ στις 21:00 Να βλέπει ΣΚΑΙ να ΚΑΜΑΡΏΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΆΤΕΥΜΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Kranos για την Κουτουζογλου ΑΒΑΒΑ!!! Ε μην χαλάσουμε και την σχέση μας με αυτούς που μας κάνουν τα ΡΟΥΣΦΈΤΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα τατουάζ σε όλο το σώμα επιτρέπονται???? Γιατί εγώ αλλά ξέρω με την ανοχή ποιον η Κυρία προσβάλει τον Ελληνικό Στρατό??? Αυτό είναι που λένε οι ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ Εικόνα και συμπεριφορά Στελεχών!! Μπράβο στον ΚΩΣΤΙΔΗ και εις ανώτερα τώρα ΑΡΧΊΖΕΙ και η ΦΆΡΜΑ μήπως δούμε και κανένα άλλο ΑΣΤΈΡΙ του Στρατού να ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΕΚΕΙ χωρίς βέβαια να το ΓΝΩΡΊΖΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΊΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έριξα τρελό γέλιο εχθές το βράδυ με την τύπισσα!! Γεια σου ΧΟΥΠΗ με τις ειδικές δυνάμεις σου βέβαια και εσύ τόσα χρόνια ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΞΈΡΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πενία τέχνας κατεργάζεται! έτσι όπως τους κατάντησα τους ανθρώπους με τους μισθούς που τους δίνουν όχι στο Survivor θα πάνε αλλά και στην ΤΑΝΓΚΑΝΊΚΑ να κυνηγάνε ΛΙΟΝΤΆΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεχρι να γινει αυτο θα εχει πληρωθεί κανονικα και θα χρωσταει στο τελος με την σημερινή κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εγώ όταν υπηρετούσα στο Στρατό μας έλεγαν ότι έχουν ελλείψεις από ΒΛΗΜΑΤΑ! Τώρα ξέρω ότι έλεγαν ψέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν από το ΓΕΣ λένε ότι δεν γνώριζαν που η Κουτουζογλου είναι στο Survivor να τους πιστέψετε είναι πέρα για πέρα αλήθεια και ξέρετε γιατί? Γιατί όπως πάντα δεν ξέρουν τι τους ΓΊΝΕΤΑΙ είπαμε ΜΠΑΤΕ ΣΚΎΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΊΝΕΤΑΙ!Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΓΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτη καποτε δεν ειχε τατουάζ και τωρα γεμισε? Μεχρι το μπρατσο ισχύει το τατουαζ δηλαδη μεχρι εκει που ειχαμε παλιοτερα τα μανίκια τοτε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Κουτουζογλου είναι τόσο εκπαιδευτής σε σχολεία Καταδρομών όσο είναι ο Χουπης ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ! Για να μην τρελαθουμε στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ Ζούμε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπη και μόνο ντροπη .Και σου βγαίνουν μετά οι μεγάλοι και σου λένε για ηθικές αξίες και πάνω από όλα ο στρατός.Τα πουλησανε όλα οι μεγάλοι για να μείνουν και άλλο χρόνο στις θέσεις τους..Εγώ όταν ζήτησε ένας ξαδέρφος μου άδεια άνευ αποδοχών για να πάει στο εξωτερικό την μάνα του για θεραπεία του είπαν να ΟΧΙ .Αλλά εδώ Παίζονται αλλά παιχνίδια . ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΑΡΗ. ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΑΡΧΗΓΟΊ. ΓΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΤΕ.ΠΟΥ ΣΑΙ ΦΛΩΡΕ ΚΌΜΜΑ ΤΟ ΑΠΟ ΛΙΒΎΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΊΛΕΤΕ.ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΗΚΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ.ΠΟΥ ΣΑΙ ΛΑΛΟΥΣΗ ΚΎΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΈ ΜΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ Η ΣΕ ΈΧΟΥΝ ΞΕΧΆΣΕΙ.ΟΛΟΙ ΤΗΝ 🦆 ΤΩΡΑ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που είναι να μιλήσουν οι μεγάλοι στρατηγαρες οι κομάντο.ΕΦΕ ΜΠΟΥΦΕ ΜΠΕΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΜΠΛΕ.ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΤΕ.ΑΚΟΥ ΔΩΣΑΝ ΆΔΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΡΒΑΙΒΕΡ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΡΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΊΚΟΚΟ.ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ΡΕ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΊ ΕΛΆΤΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΣΑΙΡΒΑΙΒΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να τους ξηλώσουν όλους να φύγουν όλοι.Δεν το έχουν .Δεν έχουν τα κοτσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να έρθουν εδώ πάνω πράσινη πόρτα επάνω να τρέχουν στο ποτάμι εδώ να δεις ΣΑΙΡΒΑΙΒΕΡ.Εποπ. 8χρονια σερί ποτάμι πρώτη γραμμή είμαι εδώ . Θέλω και γω Χαβάη Σεϋχέλλες και ας είμαι ούτε με 4β.μονο το 20-1να έχω μαζί μου και μια φωτό του Γεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το kranos περιγραφή την τύπισσα σαν εθνικό ήρωα έλεος ρε ΤΡΟΥΦΑ! θα μας τρελάνεις!!! Την ξέρεις???? Στο Κόσοβο πήγε και η Κούτσι Μαρία! Τι είναι αυτά που γράφεις ρε! Αντί να ντρέπεστε για αυτό που βλέπει όλη η Ελλάδα εσύ της λες και μπράβο το κειμενακι μήπως λέω μήπως σου το έδωσαν έτοιμο τα ΑΣΤΈΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ? Δεν γράφεις για τους ΜΑΟ ΜΑΟ σε έχουμε πάρει χαμπάρι τι ρόλο παίζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αμα ηθελε τοσο πολυ να παει servaivor ας ερχοταν στην 31μκ/ καβυσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κύριος εκπρόσωπος του ΓΕΕΘΑ να αφήσει λίγο το 2030 ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΖΈΝΤΕΣ ΗΜΕΡΟΓΙΑ ΚΑΖΑΜΙΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΒΑΡΒΕΡ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΊΛΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΏΠΩΝ ΟΧΙ ΑΣΕΒΩΝ ΠΡΟΣ ΘΕΟΎ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΑΥΤΌΣ ΓΙΑΤΊ ΈΧΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΞΈΡΕΙ ΑΥΤΌΣ ΑΣ ΠΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΡΑΝΟΣ .ΔΕΝ ΑΚΟΎΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΥΦΑ ΜΟΥΦΑ ΤΟΥΦΑ ΤΡΟΥΦΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΎΡΙΟΣ ΔΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΎ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΙ ΛΈΕΙ ΣΥΜΦΩΝΕΊ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΌΨΕΙ .ΘΑ ΑΣΚΉΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣΕΜΑΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΉ ΆΔΕΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΆΛΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΌΠΟΥ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο κύριος Δκτης να μας πει ποιος υπέγραψε την άδεια η έφυγε από σημαία.Αμα είναι να φύγουμε και ΜΕΙΣ από καστανιές και να πούμε μας πήραν στην φάρμα.Ε κομάντος??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η τύπισσα πέρασε σχολείο ελευθέρας πτώσεως χωρίς να είναι σε Μονάδα αλεξιπτωτιστων και χωρίς να μπορεί να πάρει ούτε 3 έλξεις, με παρέμβαση του τότε ΔΕΔ , Υπγου Βουνίσιου, του οποίου ήταν παρατρεχαμένη. Η τύπισσα είναι τελείως αγυμναστη. Απλά, σε αυτόν το στρατό, είναι ευκολότερο να ντύνεσαι καταδρομεας με Oakley, τσαντάκια μέσης και αθλητικά αρβύλα, παρά να ζεις και να γυμνάζεσαι διαρκώς ώστε για να δικαιώνεις αυτόν τον τίτλο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχει απίστευτο μέσον η κοπέλα, με αρκετές αποστολές στο εξωτερικό, χωρίς μόρια, απλά με βύσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ενώ βρισκόταν σε αποστολή στο Κόσοβο, έφυγε για σχεδόν δύο μήνες, για να πάρει μέρος σε αγώνες στην Ρουμανία φυσικά συνεχίζοντας να πληρώνεται τον μισθό του Κοσόβου... Ελλαδισταν... Αν έχεις άκρες όλα γίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι γίνεται ρε πάλι στην 1η Μεραρχία ποιοι πιάστηκαν στα χέρια και γιατί??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΛΕΝΕ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΥΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΞΙΟΙ ΜΠΡΆΒΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΕΛΠΊΔΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ 12 ΚΑΙ ΦΈΤΟΣ ΕΙΧΕ 77 ΑΤΟΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εδώ οι άλλοι κούρευαν το ΓΚΑΖΟΝ στο ΓΕΣ και έπαιρναν αποδοχές ΚΟΣΌΒΟΥ η ΠΕΡΙΒΌΗΤΗ ΔΙΜΟΙΡΊΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΎ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μας πήρε η κατηφόρα ρε παιδιά μη βαρατε άλλο ΕΠΟΠ. Το βύσμα έδωσε ο μεγάλος εντολή να πάει Τέλος χύμα στο κύμα Ένας παλαιός ΟΠΥ σας τα λέει Από πάνω η δουλειά είναι φτιαγμένη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή