ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΒΡΟΥ: Να μπλοκάρουμε τα σχέδια Ισραήλ - ΗΠΑ - ΝΑΤΟ που έχουν βάλει φωτιά σε όλη τη Μέση Ανατολή-Δεν πολεμάμε για τα σχέδιά τους

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ χαιρετίζει την αγωνιστική πρωτοβουλία των φαντάρων στον Έβρο που στέκονται αλληλέγγυοι στους λαούς της Μέσης Ανατολής και καταδικάζουν τον βρώμικο πόλεμο που διεξάγει το κράτος Τρομοκράτης Ισραήλ, τη Γενοκτονία και Εθνοκάθαρση με την στήριξη των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Δύσης. 
Συνυπεύθυνη-συμμέτοχη στο τεράστιο έγκλημα που συντελείται η ελληνική κυβέρνηση που στηρίζει με κάθε τρόπο το Ισραήλ, που δολοφονεί μαζικά, εισβάλλει χωρίς να δεχτεί μια κουβέντα κριτικής, καταστρέφει και οδηγεί στην Προσφυγιά εκατομμύρια ανθρώπους. 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ    
Να μπλοκάρουμε τα σχέδια Ισραήλ - ΗΠΑ - ΝΑΤΟ που έχουν βάλει φωτιά σε όλη τη Μέση Ανατολή-Δεν πολεμάμε για τα σχέδιά τους

Ο χθεσινός βομβαρδισμός του Ισραήλ από το Ιράν αποτελεί μία ακόμη κλιμάκωση του πολέμου που έχει ξεκινήσει το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ εδώ και έναν χρόνο στη Μέση Ανατολή. Σε συνέχεια της γενοκτονικής επίθεσης στον λαό της Παλαιστίνης με πάνω από 40 χιλιάδες νεκρούς Παλαιστίνιους ως τώρα, το κράτος του Ισραήλ, μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις του εντός του Λιβάνου, όχι μόνο δεν συζητά την παύση του πολέμου, αλλά εισβάλλει στον Λίβανο βάζοντας για τα καλά μπουρλότο σε όλη την περιοχή. Το Ιράν, βασικός αντίπαλος του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή, βλέποντας αυτή την κατάσταση, απάντησε με τον χθεσινό βομβαρδισμό του Ισραήλ.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως οδεύουμε προς έναν ολοκληρωτικό πόλεμο στην περιοχή, που έχει ως απώτερο σκοπό το ξαναμοίρασμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών στην περιοχή.

Το κράτος του Ισραήλ, με τις πλάτες των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, επιδιώκει να γίνει ο νέος κυρίαρχος παίκτης στην περιοχή και, μπροστά σε αυτή του την επιδίωξη, είναι ικανό όχι μόνο να οδηγήσει στη γενοκτονία έναν ολόκληρο λαό αλλά να βάλει φωτιά σε όλη τη Μέση Ανατολή.

Η ελληνική αστική τάξη και η ελληνική κυβέρνηση της ΝΔ, πάντα πιστό σκυλί του ΝΑΤΟ, έχουν ήδη εμπλακεί ενεργά στην πολεμική κατάσταση στην περιοχή, στηρίζοντας ανοιχτά το κράτος του Ισραήλ. Από τη μία βλέπουμε ελληνικές εταιρείες, όπως η Motor Oil, να στέλνουν καύσιμα στον στρατό του Ισραήλ, ενώ η κυβέρνηση εμπλέκει τις ένοπλες δυνάμεις με αποστολή φρεγατών στην Ερυθρά Θάλασσα.

Η συμμετοχή του ελληνικού κράτους στον αντιδραστικό άξονα ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - Ισραήλ και η ενεργή εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή το έχει κάνει συνένοχο στη γενοκτονία που συντελείται αυτή τη στιγμή από το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη, ενώ δημιουργεί, από την άλλη, τεράστιους κινδύνους για τον ελληνικό λαό. Είναι πολύ πρόσφατες οι απειλές βομβαρδισμού της Κύπρου από το Ιράν, αν εμπλακεί στον πόλεμο, ενώ κάτι αντίστοιχο δεν θα ήταν απίστευτο να ειπωθεί και για τη χώρα μας.

Ως φαντάροι που υπηρετούμε στον ελληνικό στρατό λέμε ανοιχτά πως δεν θέλουμε να έχουμε καμία ανάμιξη στα πολεμοκάπηλα σχέδια που προωθεί ο άξονας ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - Ισραήλ στη Μέση Ανατολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. Να φύγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, να κλείσουν όλες οι νατοϊκές βάσεις της χώρας. Όπως και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, στηρίζουμε ανοιχτά τον αγώνα που δίνει εδώ και έναν χρόνο ο παλαιστινιακός λαός απέναντι στο κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ. Αυτοί που μας θέλουν "κρέας" για τα κανόνια τους, θα μας βρουν απέναντί τους.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΒΡΟΥ

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου