ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Κατρίνης: Τομεάρχης Άμυνας του ΠΑΣΟΚ: τι θέση θα πάρει για τον μισθό των φαντάρων και κρίσιμα ζητήματα;


Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ τελείωσαν και ο Μιχάλης Κατρίνης, μετά από τον “ανασχηματισμό” στον οποίο προχώρησε ο Νίκος Ανδρουλάκης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Τομεάρχη Άμυνας του ΠΑΣΟΚ.
Μετά την ανακοίνωση των αλλαγών, ο Μιχάλης Κατρίνης προχώρησε στην εξής δήλωση:
“Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ.
Ο Τομέας της Άμυνας της χώρας δεν προσφέρεται για ασκήσεις εξυπηρέτησης κομματικών σκοπιμοτήτων.
Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων, η ανάδειξη της αμυντικής διπλωματίας, η έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξη του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την ανάπτυξη και ανάδειξη της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας, αποτελούν προτεραιότητες για τη χώρα και στρατηγικές επιλογές για το ΠΑΣΟΚ”.

Τι μας λέει ο Κατρίνης;
Ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να συντάσσεται με την κυβέρνηση της ΝΔ για την πραγματοποίηση των τεράστιων εξοπλιστικών προγραμμάτων που κοστίζουν δεκάδες δις ευρώ για να εξυπηρετηθούν πολεμικοί σχεδιασμοί της ελληνικής άρχουσας τάξης, των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να υποστηρίζει το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ και την Ακροδεξιά κυβέρνηση της Ουκρανίας, ότι δηλώνει σταθερά την συμμετοχή-εμπλοκή στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ ενώ ενισχύεται ο ανταγωνισμός τους με την Ρωσία και Κίνα.

Τι δεν μας λέει ο Κατρίνης;
Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την δίωξη και Τιμωρία των αγωνιστών φαντάρων που εξέφρασαν τα φιλειρηνικά τους αισθήματα;
Το ΠΑΣΟΚ θα σταματήσει να Αδιαφορεί για τους φαντάρους;
Θα θέσει επιτέλους ζήτημα για τις άθλιες συνθήκες Υποχρεωτικής στράτευσης της νεολαίας;
Θα απαιτήσει την αύξηση του μισθού ξεφτίλα των 8,7 ευρώ που δίνουν στους φαντάρους;
Το ΠΑΣΟΚ ενώ κυβέρνησε για δεκαετίες ΠΟΤΕ δεν αποφάσισε να δώσει αύξηση στο μισθό των φαντάρων και δεν έκανε τίποτε για να βελτιώσει την χακί καθημερινότητα.

Να θυμίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το αστικό κόμμα εξουσίας που ταυτίστηκε όσο κανένα με τις μίζες πολιτικών του στελεχών από τις Αγορές όπλων! 
Το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε όσο κανένα κόμμα στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και στις αποστολές εκτός συνόρων του ελληνικού στρατού.
Αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει τους στρατιωτικούς ως Μισθοφόρους, ενώ το δήθεν ενδιαφέρον του για αυτούς είναι στο πλαίσιο της Στρατολόγησης τους προκειμένου να συμμετάσχουν και συμβάλλουν στην πραγμάτωση των στρατηγικών στόχων του ελληνικού αστικού κόσμου.

Θα μας βρουν απέναντι τους... 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου