ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Στρατόπεδο «Ιωάννου»: Ο γιος του Δένδια θα υπηρετήσει στο πιο σύγχρονο και βυσματικό στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης

φώτο αρχείου
Η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας για μια ακόμη φορά πλασάρουν την προπαγάνδα τους ότι οι γιοι του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη και του ΥΕΘΑ Ν.Δένδια υπηρέτησαν και θα υπηρετήσουν στον Έβρο.
Τα στρατόπεδα του Έβρου είναι ένας απίστευτος βραχνάς για τους συνφάνταρους καθώς δεν υπάρχει κόσμος, οι έξοδοι είναι εξαφανισμένες καθώς οι διοικήσεις Παραβιάζουν τη διαταγή του ΓΕΣ που θέτει όριο στις υπηρεσίες τις 19, οι εγκαταστάσεις είναι παλιές και άθλιες, το φαγητό κάκιστο, ενώ συχνά δεν υπάρχει ούτε πόσιμο νερό.
Αυτά τα ζητήματα.... όμως δεν θα απασχολήσουν τον γιο του Δένδια, που πήρε μετάθεση στο πιο σύγχρονο και βυσματικό στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης!
Σύμφωνα με τις ανταποκρίσεις συνφάνταρων και χαμηλόβαθμων στελεχών, ο στρατιώτης Στέφανος Δένδιας θα παρουσιαστεί στις 21 Οκτωβρίου στην 187 ΠΥ.ΠΑΡ (Πυροβολαρχία Παρατηρήσεως) που βρίσκεται στο στρατόπεδο «Ιωάννου».
Η απόφαση του να υπηρετήσει στον Έβρο έρχεται μετά την αντίστοιχη κίνηση του γιου του Πρωθυπουργού, ο οποίος επίσης ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στην Αλεξανδρούπολη.

Και αναρωτιούνται οι συνφάνταροι:
Γιατί δεν τους πάνε Ρίζια, Καβύλη, Λεπτή, Κουφόβουνο, Λαγό, Λευκίμη, Καβισό; 
Έχει και εκεί μονάδες Πυροβολικού...

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Από τη μια μεριά δημιουργία εντυπώσεων, χειραγώγηση, κυβερνητική προπαγάνδα και από την άλλη μεριά τα προνόμια και η θητεία Λούφας των γαλάζιων παιδιών που προκαλούν τους χωμένους συνφάνταρους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Με αλλα λογια θα κανει ωραριο και θα φευγει κανονικα τα μεσημέρια αλλιως εαν δεν παει ειναι σιγουρο θα πανε ολοι για παρελάσεις που μπορει να γινει οταν θα εχουν ορεξει για φωτογραφίες του γιου της

    ΑπάντησηΔιαγραφή