Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

OI ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ-H "'ΘΕΣΜΙΚΗ' ΕΑΑΣ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ, Ο ΥΕΘΑ Ν.ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Σε μια εποχή που η ηγεσία της ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας είναι κλεισμένη στη φυλακή και ο εισαγγελέας τους στέλνει να δικαστούν με ένα τεράστιο πόρισμα που αποκαλύπτει δολοφονίες, κλοπές, προστασία σε μαγαζιά, ξυλοδαρμούς, βιασμούς και εκμετάλλευση γυναικών, διατυπώνοντας σαφείς υπόνοιες για το βαρύ οπλισμό τους, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ζητά την στήριξη της Χρυσής Αυγής!

Τα ηχητικά δείχνουν την προσπάθεια της ΧΑ να κρύψει το οπλοστάσιο της

Τα ηχητικά ντοκουμέντα που περιέχονται στην ογκώδη δικογραφία της Χρυσής Αυγής, καίνε την νεοναζιστική οργάνωση, καθώς αποκαλύπτουν προειδοποιήσεις για να κρυφτούν τα όπλα της, ομολογίες για ξυλοδαρμούς πολιτικών αντιπάλων, παραδοχές για σχέσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ., «υπονοούμενα» για βομβιστικές επιθέσεις, αλλά και λεπτομέρειες της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

ΕΡΕΥΝΑ: ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΕΥΠ

ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ
ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΩΣΗ!
Το γεγονός ότι το Μνημόνιο επιδείνωσε όξυνε την ήδη υπάρχουσα βαθιά κρίση απονομιμοποίησης των αντιπροσωπευτικών θεσμών και των Μέσων Ενημέρωσης, καταδεικνεύει νέα έρευνα της της «Public Issue» για την Εφημερίδα των Συντακτών.

"Κανόνες εμπλοκής" στα πολεμικά πλοία "μοίρασε" ο Αρχηγός του τουρκικού ναυτικού!


ImageΟι “ψυχολογικές επιχειρήσεις” της Άγκυρας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και προωθούν την επιδίωξή της για “πολεμικό κλίμα” στην Μεσόγειο και στο Αιγαίο. Ο Αρχηγός του τουρκικού ναυτικού δήλωσε ότι έχει δώσει “κανόνες εμπλοκής” στα πολεμικά πλοία του στόλου.
Σύμφωνα με δηλώσεις του που μεταφέρει ο Άρης Αμπατζής, ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στην  Κωνσταντινούπολη ο αρχηγός του τουρκικού ΓΕΝ ναύαρχος Μπουλέντ Μποστάνογλου δήλωσε ότι «οι κανόνες εμπλοκής έχουν παραδοθεί στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό» και ότι το τελευταίο θα κινηθεί με βάση αυτούς.

Καρατζαφέρης, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου: Αφόρητη οσμή αστικής μπόχας


Είναι εντυπωσιακή η δήλωση που έκανε ο Καρατζαφέρης μετά το σημερινό δημοσίευμα της Realnews που αποκαλύπτει ότι εισαγγελέας ερευνά την εμπλοκή του προέδρου του ΛΑΟΣ σε νέο σκάνδαλο με μίζες εξοπλιστικών και συγκεκριμένα σε σύμβαση αγοράς ελικοπτέρων Super Puma το 2000.
Ασχετα για τους λόγους που βλέπουν την δημοσιότητα τέτοιες ειδήσεις, εκτός του ότι μαθαίνουμε για την ύπαρξη κάποιων νησιών που αγνοούσαμε (Γκέρνσεϊ, Τερκς Κάιος, στην Καραϊβική όπου είχαν την έδρα τους οι off shore του Καρατζαφέρη), η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην προσπάθεια του να απαντήσει στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου, επιβεβαιώνουν απόλυτα τα δημοσίευμα:

Ψώνισαν κελεπούρι … Προσωπικότητα ο λογοκλόπος!!!


Είτε το αναγνωρίζουν κάποιοι είτε όχι έχουμε μπει σε μια θερμή προεκλογική περίοδο. Και σ’ αυτή θα γίνουν πάρα πολλά παρασκηνιακά παζάρια –που πιθανόν δεν θα τα πάθουμε ποτέ- ενώ μια γεύση παίρνουμε και απ’ αυτά που βλέπουν την δημοσιότητα. Και στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για μια χρυσοπληρωμένη μεταγραφή ενός «κελεπουριού» που έκανε η Ν.Δ. 

Όπως διαβάζουμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα – στο «Παρόν»- το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ν.Δ είναι ο πρώην ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων Γιώργος Χατζημαρκάκης. Αν θυμάστε ο τύπος αυτός στις τελευταίες ευρωεκλογές δοκίμασε την τύχη του και στην Ελλάδα με το δικό του κόμμα (Ελληνες Ευρωπαίοι Πολίτες) και δεν τα πήγε άσχημα αφού συγκέντρωσε 81.000 ψήφους.

Ο ΙΟΣ «Περίανδρος» εναντίον «Κάτμαν»

Ανδρουτσόπουλος (Περίανδρος)
Ανδρουτσόπουλος (Περίανδρος)Συντάκτης: Τάσος ΚωστόπουλοςΑντα ΨαρράΔημήτρης Τρίμης
Ο πρώην υπαρχηγός και ζωντανός θρύλος της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει τον Αρχηγό και άλλους συναγωνιστές του για τη δολοφονική επίθεση στην πλατεία Δικαστηρίων

239 ΜΚΤΕ ΜΥΤΙΛΙΝΙΟΙ ΣΑΜΟΥ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι οι διοικητές των μονάδων, για να τα έχουν καλά με τους ανωτέρους τους και το ΓΕΣ, χώνουν τους φαντάρους, τους εκμεταλλεύονται και ταλαιπωρούν με τον πλέον βάναυσο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα παραβιάζουν αυτοί πρώτοι τις διαταγές και τον Στρατιωτικό Κανονισμό. Επίσης, οι ΕΠ.ΟΠ. έχουν γίνει  μάστιγα στα περισσότερα στρατόπεδα, καθώς συχνά είναι ντόπιοι και οι διοικητές για να μην εκτεθούν στην τοπική κοινωνία τους αφήνουν στο απυρόβλητο και όλοι μαζί παρακολουθούν τους στρατιώτες να λιώνουν.
Οι επιθεωρήσεις και οι έρευνες του ΓΕΣ είναι φαρσοκωμωδία καθώς οι κοινωνικές ανισότητες βαθαίνουν, το βύσμα και το πελατειακό κράτος κυριαρχεί, οι ντόπιοι φτιάχνονται μα τα τηλέφωνα βουλευτών-παπάδων-στρατιωτικών.

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την θητεία και δεν θα σας πει κανένας αξιωματικός

ΦαντάροιΑπό τη Δευτέρα οι νεοσύλλεκτοι της σειράς Νοεμβρίου θα αρχίσουν να περνούν τις πύλες των Κέντρων Κατάταξης. Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δίνει τις ακόλουθες συμβουλές:
«Μην πληρώσετε ούτε ένα ευρώ για να πάτε στα ΚΕΝ –και φυσικά ούτε λόγος να μετακινηθεί ολόκληρη η οικογένεια για να πάει το φαντάρο στον Στρατό.
Ο στρατός είναι υποχρεωμένος να καλύψει το κόστος μετακίνησης στα ΚΕΝ-δείτε τη γράφει το έντυπο κατάταξης.
Πηγαίνετε λοιπόν στο Φρουραρχείο της πόλης σας ώστε να σας καλύψουν τα έξοδα είτε μετακινηθείτε με ΚΤΕΛ είτε με τρένο του ΟΣΕ.

Με σενάριο «Αιγαίου» προσπαθεί η Τουρκία να μπλοκάρει την Λευκωσία στην ΑΟΖ - Το Μπαρμπαρός φεύγει αν σταματήσετε τις έρευνες...

- Η Τουρκία ζητά ολικό πάγωμα των προσπαθειών εξεύρεσης υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ
- Έθεσε επί τάπητος σενάριο τύπου "Αιγαίο" με το μορατόριουμ Τουρκίας-Ελλάδας μετά την κρίση του 1987
- Το Μπαρμπαρός φεύγει μόνο αν φύγει η ENI/KOGAS και σταματήσουν οι δραστηριότητες
- Η Διακήρυξη του Καΐρου καθιστά τις ενέργειες της Άγκυρας ετεροχρονισμένες εκτός από ανεδαφικές Μια τέτοια πρόταση στο τραπέζι εκ μέρους της Άγκυρας, ειδικά μετά και από την χθεσινή θετική αποτίμηση της Τριμερούς του Καΐρου μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, δείχνει ενδεχομένως τα πρώτα σημάδια υπαναχώρησης εκ μέρους της Άγκυρας. Ωστόσο, καθίσταται φανερό ότι οι κινήσεις γίνονται υπό το πρίσμα ενός συμψηφισμού, δηλαδή σταματήστε την διαδικασία εξόρυξης και εμείς αποσύρουμε από την πλευρά μας το Barbaros. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τι σημαίνει η συμφωνία του Καίρου – Τα εθνικά θέματα να μείνουν μακρυά από κομματικές έριδες

Τι σημαίνει η συμφωνία του Καίρου – Τα εθνικά θέματα να μείνουν μακρυά από κομματικές έριδες

«Άνθρωποι των σπηλαίων» οι αιτούντες άσυλο για ακροδεξιό πολιτικό Παραλήρημα

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ρατσιστικό μήνυμα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο βουλευτής του αυστριακού ακροδεξιού Κόμματος της Ελευθερίας (FPO), Κρίστιαν Χόμπαρτ, ο οποίος αποκάλεσε τους αιτούντες άσυλο «ανθρώπους των σπηλαίων». Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Αυστρίας τον καλεί σε παραίτηση. Αφορμή για το ρατσιστικό παραλήρημα του ακροδεξιού πολιτικού ήταν η πορεία διαμαρτυρίας που έγινε χθες από Αφρικανούς που έχουν καταθέσει αίτημα χορήγησης ασύλου, στην πόλη Τράισκιρχεν κοντά στη Βιέννη

ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ- ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΝΔ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ 35 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Η γυναίκα η οποία υπηρετούσε τη θητεία της στο στρατό της Νορβηγίας, έκανε μπάνιο με 35 άντρες!
Μία νεαρή γυναίκα από την Νορβηγία μήνυσε ανώτερο αξιωματικό του στρατού ο οποίος την υποχρέωσε να κάνει μπάνιο με 35 άντρες αξιωματικούς.
Το δικαστήριο όμως δε συμμερίστηκε τις απόψεις της νεαρής γυναίκας και άφησε ελεύθερο τον αξιωματικό αφού ο ίδιος δήλωσε ότι επρόκειτο για... στρατιωτικό γυμνάσιο. Η 23χρονη Άλις, είπε στο δικαστήριο ότι υποχρεώθηκε να κάνει μπάνιο γυμνή μπροστά στους στρατιωτικούς ενώ είχαν μαζευτεί ακόμα δέκα αξιωματικοί οι οποίοι την παρακολουθούσαν.

Το Πραξικόπημα της Μπυραρίας

Ως «πραξικόπημα της μπυραρίας» ή αλλιώς «πραξικόπημα του Μονάχου» έμεινε στην ιστορία η αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του Χίτλερ το 1923 στο Μόναχο. Αν και απέτυχε παταγωδώς, το γεγονός αυτό τον έκανε γνωστό εντός και εκτός Γερμανίας. Έγινε στις, 8 Νοεμβρίου.
Την εποχή εκείνη, η Γερμανία είχε αποδεχτεί την πλήρη ευθύνη για την έναρξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, σύμφωνα με τη Συνθήκη των Βερσαλλιών, και έπρεπε να πληρώσει πολεμικές αποζημιώσεις σε διάφορες χώρες. Ο πληθωρισμός και η ανεργία ήταν στα ύψη. Τον Αύγουστο του 1923 την διακυβέρνηση ανέλαβε ο Καγκελάριος Γκούσταβ Στρέζεμαν, ο οποίος ένα μήνα αργότερα ανάγγειλε ότι θα προχωρούσε στην καταβολή των αποζημιώσεων. Αυτό μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τη λαϊκή δυσαρέσκεια.

Συντριπτικό ΟΧΙ των Πολωνών στο Ευρώ

Συντριπτικό ΟΧΙ των Πολωνών στο ΕυρώΔεν είναι όλοι οι Ευρωπαίοι κορόιδα όπως εμείς…  Επτά στους δέκα Πολωνούς δεν επιθυμούν την ένταξη της χώρας τους στην ευρωζώνη, την ώρα που η χώρα τους βρίσκεται στη διαδικασία υιοθέτησης του ευρώ, χωρίς, ωστόσο να έχει διευκρινιστεί πότε θα γίνει αυτό.Σύμφωνα με έρευνα που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η πολωνική εταιρεία CBOS, μόλις το 24% εξέφρασε θετική άποψη για τη μετάβαση από το ζλότι, το εθνικό νόμισμα της χώρας, στο ευρώ, ενώ το 68% δήλωσε αντίθετο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.