Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΚΟ IRC International Rescue Committee ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Τελικά φαίνεται ότι οι μετανάστες είναι μια πολύ επικερδής επιχείρηση. 
karatepeΔιεθνείς ΜΚΟ, καλύπτοντας τα κενά του ελληνικού κράτους που αρνείται κάθε βοήθεια στους δυστυχισμένους πρόσφυγες-μετανάστες, καταφέρνουν να αποκομίζουν τεράστια κέρδη. Μάλιστα, για να καταφέρουν να αποδείξουν ότι μόνο αυτοί προσφέρουν, ανταγωνίζονται όποιον εκφράζει την Αλληλεγγύη του, πάντα φυσικά εις βάρος των ανθρώπων που έχουν τεράστια ανάγκη βοήθειας.
Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να συνεργαστούν με την ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, που έλκονται και αυτοί από το χρώμα του χρήματος.
Ας δούμε το παράδειγμα της   Αμερικανικής ΜΚΟ IRC International Rescue Committee και τα όσα καταγγέλλονται:

Στολές Στρατού: Η ζώνη λεόντων των 90 ευρώ καταργείται! Παρέμβαση Α/ΓΕΣ

Πάει και η ζώνη των λεόντων που είχαν ζητήσει από τα στελέχη του Στρατού να φορούν με τις στολές τους. 
Συγκεκριμένα έπρεπε από 1/1/2015 να την φορούν με τις στολές 2,3 και 3α. 
Πόσο κόστιζε η ζώνη την οποία τα στελέχη έπρεπε να αγοράσουν; 
Ενεννήντα ευρώ!!! 
Κι όμως τους ζητούσαν σ΄ αυτή την οικονομική περίοδο να την πάρουν! 
Τα… συνοδευτικά των στολών είχαν ιδιαίτερη σημασία μέχρι πρόσφατα στις ΕΔ. 
Ο Α/ΓΕΣ με παρέμβασή του δίνει τέλος σ΄ αυτές τις παραδοξότητες που δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.

Τουρκία: Σφοδρές μάχες στο Ντιγιαρμπακίρ

Κλικ τη φωτό για βίντεο

Φλέγεται η Σ.Αραβία: Εξέγερση των σιϊτών στην Κατίφ – Μπαράζ βαλλιστικών πυραύλων από τους Χούτις

ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΙΡΑΝ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ
Φλέγεται η Μέση Ανατολή καθώς οι Σιίτες ξεσηκώθηκαν στην πόλη Κατίφ στην ανατολική Σαουδική Αραβία μετά τον αποκεφαλισμό του σείχη Νιμρ αλ Νιμρ ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για επανάσταση των σιϊτών που είναι συγκεντρωμένοι κοντά στα σύνορα με την Υεμένη όπου τα σαουδαραβικά στρατεύματα έχουν βαριές απώλειες με τους Χούτις να τους σφυροκοπούν με βαλλιστικούς πυραύλους Qahir 1, Tochka και να καταστρέφουν υποδομές μέσα στο έδαφος τους ενώ κατέρριψαν και F-16 του Μπαχρέιν!

ΟΙ ΑΝΕΛ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ!

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος  δεν είχε να πει τίποτε για τους Στρατευμένους. Βλέπεις αυτοί πρέπει να τα βγάλουν πέρα με το υπέρογκο ποσό των 8,7 ευρώ μηνιαίως!
Μίλησε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ΜΟΝΟ για την επιστροφή των χρημάτων που δικαιούνται οι στρατιωτικοί από την απόφαση του ΣτΕ αλλά και για το επίδομα παραμεθορίου. 
Για την απόφαση είπε ότι η επιστροφή των χρημάτων αποτελεί δέσμευση.
Για την παραμεθόριο είπε ότι δόθηκαν οκτώ μέρες . 

ΜΟΥΛΑΡΙ Ο ΑΣΤΡΑΧΑΝ...Οι πεζοναύτες απέσυραν το ρομποτικό μουλάρι της Google

Tο Σώμα Πεζοναυτών αποφάσισε ότι το σύστημα LSR της Google, περισσότερο γνωστό ως ρομποτικό μουλάρι, είναι υπερβολικά θορυβώδες για αποστολές στο μέτωπο και έτσι αποφάσισε να το αποσύρει.
Το ακέφαλο τετράποδο που υπακούει σε φωνητικές εντολές και νοήματα, ήταν προϊόν συνεργασίας ανάμεσα την ερευνητική υπηρεσία του Πενταγώνου, γνωστή ως DARPA, και την εταιρεία Boston Dynamics που εξαγοράστηκε από τη Google το 2013.
Η θανάτωση του LSR και του Spot, πάντως, δεν σημαίνει ότι οι πεζοναύτες εγκαταλείπουν τα ρομπότ. 

Καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το τουρκικό κράτος*

Έκθεση σχετικά με τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων στην Τουρκία και το Κουρδιστάν το 2015
(Από το δελτίο Τύπου των IHD και TIHV στις 09.12.2015)
Ο Σύλλογος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (IHD) και το Ίδρυμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (TIHV), στα πλαίσια της εβδομάδας για τα ανθρώπινα δικαιώματα από τις 10 έως 17 Δεκεμβρίου 2015, δημοσίευσαν την Έκθεση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του 2015.
Ο πρόεδρος του IHD, Öztürk Türkdoğan, ανέφερε: «Κάτι που πρέπει να εκπληρώσει αμέσως η Τουρκία απ΄ τη σκοπιά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι η εξασφάλιση της ειρήνης. Όσο διάστημα δεν υπάρχουν οι συνθήκες για την ειρήνη το δικαίωμα στη ζωή δεν προστατεύεται. Και αν δεν υπάρχει το δικαίωμα στη ζωή δεν μπορεί να γίνει λόγος για άλλα δικαιώματα». Έκανε επίσης κριτική στον ΟΗΕ, ο οποίος δεν έχει πάρει θέση για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΤΟΥΡΚΙΑ:Και τυπικά προς χούντα Ερντογάν! Θέτει εκτός νόμου το HDP βάζει φυλακή τον Ντεμίτρας

ImageΗ Τουρκία διολισθαίνει -και τυπικά- σ΄ ένα καθεστώς απολυταρχίας με την πλήρη ανοχή αν όχι και την υποστήριξη των Ευρωπαίων και των ΗΠΑ .Ο Ερντογάν είναι έτοιμος να θέσει εκτός νόμου το κουρδικό κόμμα HDPκαι να βάλει βυλακή τους βουλευτές του Σελαχατίν Ντεμιρτάς και Φιγκέν Γιουκσεκντάγ, συμπροέδρων του κουρδικού kόμματος HDP!
Η τουρκική Εθνοσυνέλευση αναμένεται να συστήσει επιτροπή προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο της άρσης της κοινοβουλευτικής ασυλίας τους.

ΙΝΔΙΑ: Και νέα επίθεση στην ίδια αεροπορική βάση όπου χθες σκοτώθηκαν 11

ImageΠυρά και εκρήξεις ακούγονται από την αεροπορική βάση στη βόρεια Ινδία όπου 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες Σάββατο σε επίθεση που πραγματοποίησαν φερόμενοι ισλαμιστές, καθώς φαίνεται πως ένας ή δύο άνδρες της ομάδας των δραστών παραμένουν εντός της βάσης.
«Πιστεύουμε ότι ένας ή δύο τρομοκράτες παραμένουν ταμπουρωμένοι» εντός της βάσης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αρχηγός της αστυνομίας του Πάθανκοτ, στην ομόσπονδη πολιτεία Παντζάμπ, Κουνουάρ Βιτζάι Παρτάπ Σινγκ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ;

Από την πρώτη στιγμή η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας επιχείρησε να παίξει το πολιτικό χαρτί της καταπολέμησης του βύσματος. Η ανάγκη να αντιμετωπιστεί το ρουσφέτι και το πελατειακό κράτος, έγινε η δικαιολογία για να αδειάσουν οι μονάδες των αστικών κέντρων, να δεινοπαθούν όσοι δικαίως έπαιρναν μετάθεση εκεί, για να ικανοποιηθούν τα πολεμικά ποσοστά επάνδρωσης των μονάδων της παραμεθορίου που απαίτησε η εθνικιστική αντίληψη του κόμματος των ΑΝΕΛ και το στρατιωτικό κατεστημένο.

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΘΗΤΕΙΑ: Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ 3/1/2016-ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλοντας να προλάβει τις όποιες αντιδράσεις, κατέθεσε αιφνιδιαστικά τα Χριστούγεννα, νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών, μέριμνας προσωπικού και άλλες διατάξεις». Βασικές κατευθύνσεις είναι η εργασιακή εκμετάλλευση της στρατευμένης νεολαίας –ταυτόχρονα αξιοποιείται για την συνολική αντιδραστική αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων-, η ενσωμάτωση του προσωπικού έφεδρου και μόνιμου στον νέο πολεμικό-κατασταλτικό ρόλο του στρατού, η διαμόρφωση των όρων απαίτησης Στράτευσης από τις ίδιες τις Γυναίκες -λόγω άνισων όρων συμμετοχής στις Προκηρύξεις διαγωνισμών του Δημοσίου εξαιτίας της μοριοδότησης των στρατευμένων που θα εργαστούν και των κοινωνικών συνθηκών- και της εντεινόμενης στρατιωτικοποίησης της κοινωνίας με στόχο την οικοδόμηση του Ισραήλ των Βαλκανίων. 

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΑΤΤΩ" ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ


Του Αντιναυάρχου (εα) Νίκου Κρυονερίτη

Μέλος του ΠΡΑΤΤΩ
Kapetannikos1957@gmail.com
ΦΩΤΟ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Το μεγάλο θέμα της θητείας των νέων είναι ποσοτικά κορεσμένο και φορτωμένο με τις απόψεις πολιτικών, μεγαλοστρατιωτικών, ειδικών κοινωνιολόγων, έμπειρων δημοσιογράφων και άλλων ειδικών και μη. Στο ποιοτικό όμως πλαίσιο δύσκολα θα βρούμε στην Ελλάδα, ολοκληρωμένες επιστημονικές μελέτες, αλλά και πολιτικές με προοπτική και συνέπεια από τα πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα, ειδικά στην περίοδο της μεταπολίτευσης. Δυστυχώς και η θητεία μπήκε από τις εκάστοτε κυβερνήσεις στο πολιτικό παιχνίδι. 

Διαμαρτυρία μουσουλμάνου δημάρχου της Θράκης για χριστουγεννιάτικες γιορτές σε νηπιαγωγεία: «Θίγεται η θρησκευτική μας ελευθερία»

Ο Τζεμήλ Καπζά μουσουλμάνος δήμαρχος του Δήμου Μύκης, που ανήκει στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με επιστολή του προς τους αρμόδιους διαμαρτύρεται γιατί σε νηπιαγωγεία του Δήμου πραγματοποιήθηκαν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με «εμφάνιση» και του Άγιου Βασίλη. «Ο δήμος αποτελείται αμιγώς από μουσουλμάνους και αυτές οι πρωτοβουλίες θίγουν τη θρησκευτική μας ελευθερία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ;

How long will NATO continue to clean up after Turkey's ethnic cleansing of Kurds before someone breaks the silence?

Πώς βοήθησα να γεννηθεί το ISIS

Έπειτα από 14 χρόνια πολέμου εναντίον της τρομοκρατίας, η Δύση αποδεικνύεται ικανότατη στο να εκτρέφει την βαρβαρότητα και να δημιουργεί κράτη υπό διάλυση. Του Vincent Emanuele
Επίσης, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο κόσμο απασχολεί το θέμα της προέλευσης του ISIS. Οι ερμηνείες ποικίλουν, αλλά κυρίως επικεντρώνονται σε θέματα γεωπολιτικής (ηγεμονία των Η.Π.Α.), θρησκευτικής (Σουνίτες-Σιίτες), ιδεολογικής (Ουαχαμπισμού) ή οικολογικής (κλιματικοί πρόσφυγες) προέλευσης. Αρκετοί σχολιαστές επίσης, ακόμη και πρώην στρατιωτικοί αξιωματούχοι, ορθώς υπαινίσσονται ότι ο πόλεμος στο Ιράκ ευθύνεται κατά κύριο λόγο για την «απελευθέρωση» δυνάμεων που γνωρίζουμε ως ISIS, ISIL, Daesh, κ.λπ. Στο σημείο αυτό, ευελπιστώ ότι μπορώ να προσθέσω ορισμένες χρήσιμες σκέψεις και πληροφορίες.

ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε ότι σκότωσε 261 μαχητές του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) στις στρατιωτικές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη σε τρεις επαρχίες στα νοτιοανατολικά της χώρας, οι οποίες τελούν υπό καθεστώς απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις αρχές Δεκεμβρίου.
Πιο συγκεκριμένα, 179 μαχητές έχασαν τη ζωή τους σε μάχες στην επαρχία Σιρνάκ, στην περιοχή Σιζρέ, 27 σκοτώθηκαν στη Σιλώπη και 55 στην περιοχή του Ντιγιάρμπακιρ, στην περιοχή Σουρ.

Ερντογάν: Χρειάζομαι το Ισραήλ, δε συζητώ κουρδικό διάδρομο… ερμηνεία

Αποκαλυπτικός και ολίγον – αν και επιτηδευμένα – απολογητικός ήταν ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής από το επίσημο ταξίδι στη Σαουδική Αραβία, με ενδιαφέρουσες αναφορές τόσο στο Ισραήλ (που πιθανότατα να σχετίζονται με το ταξίδι στο Ριάντ…) όσο και στους Κούρδους της Συρίας…
Του Ζαχαρία Μίχα*

Οι υποδομές υγροποίησης αερίου της Αιγύπτου αλλάζουν τα δεδομένα για το φυσικό αέριο της Κύπρου και του Ισραήλ

LNG-Terminal-in-EgyptΣε ρυθμιστικό παράγοντα του ενεργειακού μέλλοντος της Ανατολικής Μεσογείου τείνει να μετατραπεί η Αίγυπτος αφού η πρόσφατη ανακάλυψη του γιγαντιαίου κοιτάσματος φυσικού αερίου Zohr στην εσχατιά της αιγυπτιακής ΑΟΖ καθώς και οι αναξιοποίητες υποδομές υγροποίησης αερίου στις ακτές της Μεσογείου ενδέχεται να αλλάξουν τα ενεργειακά δεδομένα της περιοχής

Τόσο το Ισραήλ, όσο και η Κύπρος που πρόσφατα επίσης ανακάλυψαν σημαντικά κοιτάσματα φυσικού αερίου αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο δίλλημα αναφορικά με τον τρόπο που το φυσικό αέριο θα εξαχθεί.

"Μυρίζει μπαρούτι" στη Σαουδική Αραβία!

ImageΙρανοί ιερωμένοι, αξιωματούχοι, σπουδαστές επιτέθηκαν στη σουνιτική Σαουδική Αραβία για την εκτέλεση του σιίτη ιερωμένου Νιμρ αλ-Νιμρ, που καταδικάζει οριστικά όποια ελπίδα είχε διαφανεί για προσέγγιση ανάμεσα στις δύο ιδεολογικά αντίπαλες ισλαμικές περιφερειακές δυνάμεις που ανταγωνίζονται για την επέκταση της επιρροής τους στην περιοχή. 
Το Ιράν κάλεσε τον σαουδάραβα επιτετραμμένο στην Τεχεράνη και κατηγόρησε την υπερσυντηρητική σουνιτική μοναρχία του Κόλπου ότι χρησιμοποιεί κατασκευασμένες κατηγορίες περί τρομοκρατικής δράσης για να καταστείλει το ειρηνικό κίνημα των σιιτών που διαμαρτύρονται για συστηματική διακριτική μεταχείριση στη Σαουδική Αραβία.

«Πόνος ψυχής» και … «Don’t worry, be happy»

Πηγή: Διονύσης Ελευθεράτος– «Πριν»
Ο ΣΥΡΙΖΑ που «αναγκάζεται», ο ΣΥΡΙΖΑ που τον «ρεαλισμό» ασπάζεται και στη μέση ένας Λεβέντης …
Ε , λοιπόν, όχι. Παρά τις περί του αντιθέτου κακοήθεις διαδόσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ του 2016 εξακολουθεί να διαθέτει «αριστερή πτέρυγα». Την απαρτίζουν, τώρα, όσοι διακηρύττουν ότι τους προκαλούν «πόνο ψυχής» τα «δύσκολα μέτρα που δεσμεύθηκε να υλοποιήσει η κυβέρνηση». Έναν «πόνο ψυχής», όμως, που κατά θαυματουργό τρόπο συνδυάζεται με δηλώσεις «υπερηφάνειας για τη διαπραγμάτευση», αλλά και βεβαιότητας πως έτσι «θα σωθεί η χώρα».

«Τα λουλούδια ανθίζουν ακόμα και στους βάλτους»1

image002Του Τεμέλ Ντεμιρέρ*
Η Τουρκική «Δημοκρατία», ο ολοκληρωτισμός του ΑΚΡ και η χαοτική Μ. Ανατολή
«Πατρίς καημένη! Δεν τολμά κι αυτή να εξετάση πώς είναι. Ως μητέρα μας να μη την θεωρώμεν αλλά ως τάφον μας, — αφού ποτέ μειδίαμα δεν βλέπεις
παρά ‘ς τα χείλη των νεκρών, — αφού τα μοιρολόγια
και οι κλαυθμοί κ’ οι οδυρμοί ξεσχίζουν τον αέρα κι ακούοντ’ ακατάπαυστα, πλην δεν παρατηρούνται, —
αφού κατήντησε συρμός ο σπαραγμός της λύπης! Οι άνθρωποι μαραίνονται ταχύτερ’ από τ’ άνθη και τους πλακώνει θάνατος, πριν τους πλακώση αρρώστια!»2

ΠΑΙΔΙ ΡΩΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ-από το Νίκο Μαγκούτα


10408672_1024550457576397_8902531203884256356_nΞεσπιτώθηκες ποτέ επειδή κάποιοι αποφάσισαν να σε ξεριζώσουν με το ζόρι;

Είδες ποτέ το σπίτι σου, να γίνεται συντρίμμια και στάχτες;

Έμεινες ποτέ έξω και να τρίζουν τα δόντια σου απ’ το κρύο;

Είδες να περνάνε δίπλα σου γιορτινοί καταναλωτές και το μωρό σου να κλαίει μέσα σε χαρτόκουτα;

Είδες μεγαλύτερους ανθρώπους να μένουν πίσω; Εσύ να φεύγεις και οι μνήμες αυτές να στοιχειώνουν το μυαλό σου για το υπόλοιπο της ζωής σου, που ανάλογες μόνο, είχε η γιαγιά σου απ’ την Σμύρνη;

Ξεσηκώθηκαν οι σιίτες στη Σαουδική Αραβία – Λίγο πριν τον εμφύλιο η χώρα!

Ξεσηκώθηκαν οι σιίτες στη Σαουδική Αραβία – Λίγο πριν τον εμφύλιο η χώρα!Άναψαν οι πρώτες φωτιές της εξέγερσης στη σιιτική πόλη Κατίφ, στην ανατολικήΣαουδική Αραβία, στις ακτές του Περσικού Κόλπου, μετά τον αποκεφαλισμό του σιίτη σεΐχη Νιμρ Αλ Νιμρ από τις Αρχές του βασιλείου.
Από νωρίς το Σάββατο σιίτες διαδηλωτές είχαν βγει στους δρόμους του Κατίφ καλώντας σε επανάσταση των σιιτών της Σαουδικής Αραβίας ενάντια στη σουνιτική βασιλική οικογένεια των Σαούντ.

Τύμπανα πολέμου μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ιράν

Τύμπανα πολέμου μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και ΙράνΟ αποκεφαλισμός του σιίτη σεΐχη Νιμρ Αλ Νιμρ από τη Σαουδική Αραβία έχει πρόθεση να μπουρλοτιάσει τη διαμάχη μεταξύ σιιτών και σουνιτών μουσουλμάνων και να βάλει φωτιά σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και τη Μεσοποταμία, δήλωσε ο Ιρακινός βουλευτής Σαλίμ Σαούκι, ο οποίος δεν παρέλειψε να περιγράψει το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας ως κατασταλτικό και δικτατορικό.

Μόλις… έφτασαν! Ολοκαίνουργια TOYOTA για το Ισλαμικό Κράτος! (φωτο)

Μόλις… έφτασαν! Ολοκαίνουργια TOYOTA για το Ισλαμικό Κράτος! (φωτο)
Με τα Hilux TOYOTA που οδηγεί το Ισλαμικό Κράτος και άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις έχει γίνει μεγάλος χαμός στο παρελθόν.
Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέταξε έρευνα για να διαλευκανθεί πώς οι τζιχαντιστές έχουν τόσα TOYOTA διαφόρων μοντέλων σε φορτηγάκια και τζιπάκια.
Η TOYOTA από την πλευρά της πουλά τρέλα, δεν ξέρει τίποτα λέει…

Εξέγερση στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο

Συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής. 

Αυτή τη στιγμή γίνεται εξέγερση των μεταναστών στο κέντρο κράτησης Κορίνθου καθώς κρατούμενοι της μίας πτέρυγας επιχείρησαν να δραπετεύσουν σπάζοντας τις πόρτες των κελιών τους, και δίνοντας μάχες με τις δυνάμεις καταστολής στο προαύλιο. 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι μετανάστες έβγαλαν στον προαύλιο χώρο τα στρώματα και τους έβαλαν φωτιά διαμαρτυρόμενοι για την κράτησή τους.