ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

«Την Παρασκευή στο Σύνταγμα κάνουμε φασαρία για τον Πολιτισμό»

Κάλεσμα σε διαμαρτυρία μετά… μουσικής στο Σύνταγμα κάνει με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Πολιτισμού κάνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος.
Αύριο είναι η Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού, όμως οι εργαζόμενοι του κλάδου δεν έχουν κανέναν λόγο να γιορτάσουν μετά από τα όσα έχουν υποστεί τους μήνες της πανδημίας, ενώ η κυβέρνηση τους έχει αφήσει στην τύχη τους.

Για τον λόγο αυτό η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος απευθύνει κάλεσμα στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα για «να κάνουμε φασαρία για τον Πολιτισμό που καταδικάστηκε στη σιωπή».

«Μετά από δεκατέσσερις μήνες χωρίς ζωντανό Πολιτισμό, με ένα δυσοίωνο καλοκαίρι μπροστά μας, με τα ίδια ασφυκτικά υγειονομικά πρωτόκολλα με πέρσι και χωρίς καμία συζήτηση για στήριξη των εργαζομένων, ερχόμαστε με οτιδήποτε κάνει φασαρία (και τις ωτοασπίδες μας!) και εναλλάσσουμε φασαρία με σιωπή. Δημιουργούμε ένα γεγονός που δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητο, για την επιβίωση όχι μόνο την δική μας, αλλά και του ίδιου του Πολιτισμού, που δεν εξαρτάται από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και κάθε λογής Ιδρύματα. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος αυτονόητα στηρίζει και όλες τις παράλληλες δράσεις που γίνονται από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο και άλλα σωματεία και συλλογικότητες σε όλη την Ελλάδα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου