ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Οι ήρωες του Έβρου: Πώς δύο δασικοί συνεταιρισμοί Πομάκων κατάφεραν να σώσουν 100.000 στρέμματα - ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος τους θεωρεί πράκτορες και περικυκλώνει με Ειδικές Δυνάμεις!

Οι ήρωες του Έβρου: Πώς δύο δασικοί συνεταιρισμοί Πομάκων κατάφεραν να σώσουν 100.000 στρέμματα - Δεν έχουν πληρωθεί ακόμα τα μεροκάματα από την περσινή φωτιά
Περισσότεροι από 40 Πομάκοι δασεργάτες χωρίς μάσκες και γυαλιά για τον καπνό και με βασικό τους όπλο την εμπειρία τους, βούτηξαν κυριολεκτικά μέσα στις φωτιές

Ένα τηλεφώνημα του Δασάρχη Αλεξανδρούπολης Γιώργου Πιστόλα για βοήθεια στη μεγάλη πυρκαγιά του Έβρου ήταν αρκετό για να βρεθούν στο «πόδι» οι κάτοικοι του Σιδηροχωρίου και του Πενταλόφου στο κεντρικό ορεινό τμήμα του Έβρου. 
Περισσότεροι από 40 Πομάκοι δασεργάτες -μέσα σε λίγα λεπτά- κουβαλώντας τσάπες, τσουγκράνες, φτυάρια, αλυσοπρίονα κλάρες δέντρων και άλλα αυτοσχέδια εργαλεία, χωρίς μάσκες και γυαλιά για τον καπνό και με βασικό τους όπλο την εμπειρία τους, βούτηξαν κυριολεκτικά μέσα στις φωτιές.
Αψηφώντας τον κίνδυνο, έδωσαν μάχη μέρα-νύχτα καταφέρνοντας να σώσουν με την καθοδήγηση – συνδρομή δύο δασικών υπαλλήλων (δασολόγου και δασοπόνου) και την υποστήριξη άλλοτε ενός και άλλοτε δύο πυροσβεστικών οχημάτων παραγωγικό δάσος τουλάχιστον 100.000 στρεμμάτων αλλά και να μην επεκταθεί η καταστροφή και σε άλλες εκτάσεις ή στη Βουλγαρία. Πίσω από την προσπάθεια βρίσκονται οι υλοτόμοι των Δασικών Συνεταιρισμών Εργασίας (ΔΑΣΕ) Σιδηροχωρίου και Πετρολόφου οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε δύο από τα Πομακοχώρια του Έβρου που κατοικούνται από ανθρώπους οι οποίοι ζουν από την ξυλεία.

Και όμως τους συνανθρώπους μας της μειονότητας της Θράκης το ΓΕΕΘΑ τους θεωρεί πράκτορες και τους κατηγορεί ότι αυτοί βάζουν τις πυρκαγιές!
Ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος και οι Ειδικές Δυνάμεις μετέτρεψαν τα Πομακοχώρια σε κατεχόμενο Μπέλφαστ
Έφτασαν στον Έβρο και την Ροδόπη οι δυο λόχοι καταδρομέων, οι οποίοι αναλαμβάνουν ρόλο επιτήρησης.
Οι 2 Λόχοι της Ε’ Μοίρας Καταδρομών αναπτύχθηκαν, αναλαμβάνοντας αποστολή επιτήρησης, με συνεχείς περιπολίες στα εσωτερικά δρομολόγια των Νομών Έβρου και Ροδόπης.
Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκαν οι καταστροφικές πυρκαγιές στον Έβρο, το ΓΕΕΘΑ, επιχείρησε να συγκαλύψει τις ολέθριες ευθύνες της κυβέρνησης ΝΔ και του χαωμένου της Επιτελικού Κράτους, με διαρροές που έκαναν λόγο για οργανωμένο σχέδιο πρακτόρων.
Οι Λόχοι των Ειδικών Δυνάμεων εξυπηρετούν τον στόχο επίσης του Εκφοβισμού και Τρομοκράτησης των μουσουλμάνων συμπολιτών μας που αντιμετωπίζονται ως ασύμμετρη απειλή, στον Υβριδικό πόλεμο που διεξάγει το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας και ο αστικός στρατός ενάντια μας.
Να μην ξεχνούμε ότι οι Ειδικές Δυνάμεις είχαν σταλεί πρόσφατα και εναντίον των προσφύγων-μεταναστών που επιχειρούσαν να περάσουν τα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα.
Αυτή τη φορά οι Λόχοι των Εδικών Δυνάμεων περιπολούν στα "χωριά της μπάρας", αντιμετωπίζοντας τους κατοίκους από τον Εχίνο έως τη Ροδόπη ως εσωτερικό εχθρό!
Οι λόχοι των Ειδικών Δυνάμεων βγάζουν λοιπόν πεζά περίπολα μέσα στα χωριά και περίπολα με οχήματα ΧΑΜΜΕΡ, με πλήρωμα τρία (3) στελέχη, ο ένας εκ των οποίων είναι με το δάκτυλο στην σκανδάλη του πολυβόλου.
Ουσιαστικά ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος μετέτρεψε τα χωριά της περιοχής σε κατεχόμενο Μπέλφαστ και Ραμάλα, ακολουθώντας τα διδάγματα των Ισραηλινών συμμάχων του, κατακτητών της Παλαιστίνης.
Εδώ εντοπίζεται και ο απώτερος στόχος του Υπουργείου Άμυνας και του αντιδραστικού κατεστημένου που επιδιώκει να συνηθίσουν πολίτες και προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ότι ο Στρατός που με τον νόμο Παναγιωτόπουλου (2019) εμπλέκεται σε ζητήματα Εσωτερικής Ασφάλειας, θα βγαίνει ολοένα περισσότερο από τα στρατόπεδα και θα αστυνομεύει τους πολίτες.
Εμείς καταδικάζουμε αυτές τις αντιδραστικές επιλογές της κυβέρνησης και του στρατιωτικού κατεστημένου που ευθυγραμμίζονται με πρακτικές που έχουμε δει στις καπιταλιστικές μητροπόλεις και τα δόγματα του ΝΑΤΟ.
Αποκαλύπτεται το αδίστακτο σύγχρονο επιχειρηματικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας που οικοδόμησαν και οικοδομούν τα αστικά κόμματα εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.
Εμείς καλούμε στην ενίσχυση του Κινήματος μέσα και έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Τρομοκράτησης των δυστυχισμένων προσφύγων-μεταναστών, όποιου ταξικά τους ανταγωνίζεται, των κοινωνικών κινημάτων  που αντιπαλεύουν πλευρές της αστικής πολιτικής, τους αμφισβητούν και απαιτούν την Ανατροπή του αστικού καθεστώτος εκμετάλλευσης και καταπίεσης.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου