ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΒΙΝΤΕΟ: Τους έστειλε το ΓΕΕΘΑ στη Λιβύη χωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα; Τώρα "θλιμμένοι" παρευρίσκονται στις κηδείες!

Μπορεί ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος να κυκλοφορεί με θωρακισμένο όχημα και ένοπλους σωματοφύλακες -ούτε οι Συνταγματάρχες Δικτάτορες δεν τα έκαναν αυτά- αλλά σύμφωνα με τις καταγγελίες που έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στην αποστολή που έστειλαν στην Λιβύη δεν υπήρχαν ούτε αλεξίσφαιρα γιλέκα! 
Συγκρίνεται η πολεμική κατάσταση που επικρατεί στον Παπάγο και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν οι ηρωικοί Στρατιωτικοί μας Ηγέτες, με το ειρηνικό καθεστώς της Λιβύης;
Μιλάμε για κωμικοτραγικές αποφάσεις που οδηγούν στο θάνατο.
Και μάλιστα Υποχρεωτικά...
Η Συμμετοχή και η Εμπλοκή των χαμηλόβαθμων στρατιωτικών σε ιμπεριαλιστικές αποστολές θα πληρωθεί με το δικό τους αίμα. 
Το σήμα του ΓΕΕΘΑ για την αποστολή στη Λιβύη κυκλοφορεί την Πέμπτη 14/09. 
Ζητά στελέχη του Υγειονομικού για να συμμετάσχουν στην αποστολή. 
Δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση. 
Επιλέγονται η Επισμηναγός Ελευθερία Ανδρεαδάκη και η αντιπλοίαρχος Γλυκερία Μεμεκίδου που υπηρετούσαν στη Διεύθυνση Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ. 
Ο θάνατος τους έγινε FAKE NEWS από το ΓΕΕΘΑ που ήξερε τα πάντα από το μεσημέρι της Κυριακής 17/09, αλλά παραπλανά και καθησυχάζει, γιατί δεν πρέπει να παραγκωνιστεί η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.
Τώρα στέλνουν αγήματα, πολιτικοί και Ανώτατοι Αξιωματικοί παρευρίσκονται "θλιμμένοι" στις κηδείες τους. 
Διαβάζουμε:
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης είπαν το τελευταίο αντίο στην Κομοτηνή συγγενείς και φίλοι στη 46χρονη Γλυκερία Μεμεκίδου, την υποναύαρχο του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη με τους συνολικά πέντε νεκρούς Έλληνες.
Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής πολιτείας, με επικεφαλής το Γενικό Γραμματέα ΥΠΕΘΑ, Αντώνη Οικονόμου και τους Αρχηγούς ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση, έδωσαν το «παρών» ενώ στον αύλειο χώρο αγήματα του Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού απέδωσαν τιμές.

Το αστικό σύστημα εξουσίας συμφωνεί ότι «η Ελλάδα πρέπει να βρίσκεται στη Λιβύη, πρέπει να έχει παρουσία και ρόλο εκεί». 

Εμείς απαιτούμε:

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ-ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

-Καλούμε την νεολαία να Μην Καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης ΕΠ.ΟΠ.-ΟΒΑ και στρατιωτικός

Το καθοριστικό είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. Μην πάμε μακριά. Βλέπουμε στις παρελάσεις ενδεικτικά τι γίνεται σχετικά με τα γιλέκα. Η "πλέμπα" είναι φουλ αρματωμένη και οι επικεφαλής λάιτ,μια ζωνούλα για το πιστολάκι,κι αυτή καταλάθος -δε θα τη φορούσαν ούτε αυτή αν γινόταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή