ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Στρατιωτικοί στήνουν σκηνές για τους μετανάστες στη Μυτιλήνη που ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν μετατρέψει σε νησί-φυλακή!

Σύμφωνα με την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, για μια ακόμη φορά, στρατιωτικοί στήνουν σκηνές για τους μετανάστες στην περιοχή Καρά Τεπέ.
Οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν μετατρέψει τη Μυτιλήνη σε νησί-φυλακή ακολουθώντας τις αντιπροσφυγικές πολιτικές της ΕΕ που συνδιαμορφώνει το ελληνικό κράτος!
Μια φυλακή για ολοένα περισσότερους δυστυχισμένους πρόσφυγες και μετανάστες.
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ τόσο ο ελληνικός στρατός όσο και οι ευρωπαϊκές στρατιωτικές δυνάμεις εντείνουν και αυξάνουν τη δράση τους εκτός ευρωπαϊκών συνόρων, επεκτείνουν την εμπλοκή τους στον βρώμιο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, καταστρέφοντας λαούς και οδηγώντας τους στην προσφυγιά.
Η μόνη λύση είναι η εξασφάλιση της ασφαλούς πορείας των προσφύγων όπου αναζητούν μια καλύτερη και ειρηνική ζωή όπως έχουμε δικαίωμα όλοι.
Να αναγνωριστούν τώρα όλα τα δικαιώματα των προσφύγων.
Τα μέτρα των ελληνικών αστικών κυβερνήσεων και της ΕΕ, όσο και δολοφονικά ή αυταρχικά και αν είναι, δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα.
Γιατί πολύ απλά οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στις κυβερνήσεις τους, στις πολεμικές βιομηχανίες της Ευρώπης και τις πολυεθνικές που φέρνουν και κερδίζουν από τον πόλεμο.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου