ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

71η ΑΜ Ταξιαρχία: Τεράστιες ελλείψεις στα μέσα Πυρασφάλειας: Δεν υπάρχουν ούτε Πυροσβεστήρες...

Σύμφωνα με την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στην 71 ΑΜ Ταξιαρχία Πεζικού δεν υπάρχουν Πυροσβεστήρες ούτε για να βγουν Κινήσεις.
Κατά τα άλλα θέλουμε Περίπολα Πυρασφάλειας.
Τα χαμηλόβαθμα στελέχη από δικούς τους πόρους εξοπλίζονται για να μπορέσουν να βγουν οδηγοί και συνοδηγοί
Και το ΓΕΣ ασχολείται με τις Ομάδες Αίματος και με τις επισκέψεις του ΑΓΕΣ Κωστίδη.
Τι θα κάνει τέλος πάντων η Ταξιαρχία;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Για μια ακόμη φορά κυριαρχούν οι Εντυπώσεις, οι Δημόσιες Σχέσεις, οι φωτογραφίες στα ακατονόμαστα μιλιταριστικά σαιτ και ο Καριερισμός.
Τα προβλήματα τεράστια και ακόμη μεγαλύτερο το χώσιμο.
Ο κίνδυνος ελλοχεύει και όλοι θεωρούνται Αναλώσιμοι.
Θυμίζουμε ανάλογη καταγγελία:

33η Ταξιαρχία: Περίπολο Πυρασφάλειας από το Κιλκίς πάνε στην Πέλλα για να μην κουραστούν τα βύσματα της Β Μεραρχίας!
Γιατί δεν δίνουν τα Toyota 4Runner στα Περίπολα Πυρασφάλειας -για αυτό έγινε η χορηγία των οχημάτων!
Καλά μιλάμε ο Παραλογισμός του Στρατού και η Ευνοιοκρατία δεν έχουν πάτο.
Σύμφωνα με την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από το πρωί η 33η Ταξιαρχία στέλνει Περίπολα Πυρασφάλειας στην Πέλλα και στην Αριδαία.
Όλοι φυσικά αναρωτιούνται γιατί δεν αναλαμβάνει τα Περίπολα αυτά η Β Μεραρχία και πιο συγκεκριμένα τα στρατόπεδα στα Γιαννιτσά και την Αριδαία;
Στην πραγματικότητα, φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη διατάζονται να εκτελέσουν 16ωρη υπηρεσία, αφού τα Περίπολα είναι 12ωρα, η απόσταση να πας και να έρθεις από το Κιλκίς στην Πέλλα/Αριδαία είναι 1,30 ώρα και φυσικά χρειάζεται χρόνος για να αναλάβεις και να παραδώσεις!

Από την άλλη μεριά, πέρα από την μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία, το μεγάλο οικονομικό κόστος, υπάρχει το θέμα της επικινδυνότητας.
Όλοι αναρωτιούνται γιατί τα Περίπολα Πυρασφάλειας δεν γίνονται με οχήματα  Toyota 4Runner όπως στην 34η Ταξιαρχία, αλλά με τα "αρχαία" τζιπάκια 240 που έχουν τόσα προβλήματα και εν πολλοίς είναι ασυντήρητα και επικίνδυνα για αυτή την αποστολή.
Είναι αλήθεια ότι τα Toyota 4Runner βρίσκονται στην Κατοχή Υψηλόβαθμων Αξιωματικών και δεν τα δίνουν στα Περίπολα Πυρασφάλειας -για αυτό έγινε η χορηγία των οχημάτων- για να μην χαλάσουν και δεν μπορούν να κάνουν βόλτα οι Αξιωματικοί;

Τέλος, υπάρχει το σημαντικότερο ζήτημα.
Δεν έχει γίνει Καμιά Εκπαίδευση σε Πυρασφάλεια.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή  την καταγγελία;
Τι απαντά η Διοίκηση της 33ης Ταξιαρχίας;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί την άμεση παρέμβαση της Ιεραρχία και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των συνφάνταρων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Αυτο ειναι παντου και ειδικα στα νησια απο τα 130 μονο τα 10 γινονται που ειναι μονο για τα κτηρια τα υπολοιπα οχηματα μενουν χωρις πυροσβεστηρες ,οπου μια φορα εκανα το λαθος και αγορασα 4 για 290 τα οποια εξαφανίστηκαν ισως και κλοπη απο αλλη μοναδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή