ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

50 Μ/Κ ΤΑΞ: Το FACEBOOK Λογόκρινε την καταγγελία για τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο

Για μια ακόμη φορά οι Μπάτσοι του διαδικτύου Λογόκριναν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και το FACEBOOK κατέβασε ανακοίνωση μας για τα όσα αισχρά και απάνθρωπα συμβαίνουν στον Έβρο.

Ενώ οι αστικές κυβερνήσεις και οι μεγαλοδημοσιογράφοι ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για την "άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη", υλοποιώντας την απάνθρωπη αντιπροσφυγική πολιτική της όπως γίνεται χαρακτηριστικά στην Γερμανία, τη Γαλλία, τη Βρετανία, στο σύνολο των κρατών μελών της ΕΕ.
Την ίδια στιγμή όλοι μαζί επιτίθενται στους αγωνιστές και τα κοινωνικά κινήματα επιτίθενται, καταστέλλουν, λογοκρίνουν και επιχειρούν να εξαφανίσουν ότι αμφισβητεί την πολιτική τους, όσους αποκαλύπτουν τα αισχρά έργα τους.
Το FACEBOOK δρα στο πλευρό της κυβέρνησης και της ΕΕ, αποκρύπτει τις πραγματικές αιτίες των πολέμων και τις δραματικές συνέπειες αυτών, με τους πρόσφυγες να είναι από τα μεγαλύτερα θύματα.
Το κράτος του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού θεριεύει. 
Εμείς στέκουμε απέναντι τους και συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, από την σκοπιά των ταξικών συμφερόντων του κόσμου της εργασίας, κοινωνοί του Αντιπολεμικού κινήματος και Αλληλέγγυοι των προσφύγων και μεταναστών.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου