ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Από που και ως που ο Αντιστράτηγος ε.α Γ. Κέλλης διορίζεται Συντονιστής Αποκατάστασης και Ανασυγκρότησης του Έβρου

Από που και ως που ο Αντιστράτηγος ε.α Γ. Κέλλης διορίζεται Συντονιστής Αποκατάστασης και Ανασυγκρότησης του Έβρου
Μετά την τεράστια καταστροφή στον Έβρο που απέδειξε την αποτελεσματικότητα του Επιτελικού κράτους της κυβέρνησης της ΝΔ, την έλλειψη αποτελεσματικής πολιτικής προστασίας των δασών, τον ρόλο των εταιρειών ενέργειας και το πόσο ανεύθυνο και καταστροφικό είναι να αναθέτεις αρμοδιότητες της Πυροσβεστικής στον Στρατό.....
Η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα ο υπουργός  Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας διορίζει για 2 χρόνια τον Αντιστράτηγο ε.α, πρώην Υπαρχηγό ΓΕΣ και πρώην Υποδιοικητής της ΕΥΠ Γιώργο Κέλλη Συντονιστή Αποκατάστασης και Ανασυγκρότησης του Έβρου, με έδρα την Αλεξανδρούπολη.
Θα έχει μισθό Γενικού Γραμματέα Υπουργείου και θα έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη. Το 2023, ο Θρακιώτης Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΣ, διορίστηκε Υποδιοικητής της ΕΥΠ, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον Μάρτιο του 2024, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Τώρα, λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη στις 3 Οκτωβρίου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο, διορίστηκε Συντονιστής Αποκατάστασης και Ανασυγκρότησης του Έβρου με έδρα την Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να είναι αυτός που θα συντονίζει όσα θα ανακοινωθούν ότι θα γίνουν.

Είναι ένα ακόμη βήμα στην Στρατιωτικοποίηση του αστικού κράτους και της Πολιτικής Προστασίας.
Η Στολή έρχεται να καλύψει την καταστροφική για το περιβάλλον κυβερνητική πολιτική.
Καλούμε τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία να αντιταχθεί σε αυτήν την κυβερνητική πολιτική που καταστρέφει το περιβάλλον, τους κόπους μια ζωής και δολοφονεί ανθρώπους.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου