Γιατί το Υπουργείο Άμυνας και ΠΡΟΠΟ, μαζί με το ΓΕΣ, καλύπτουν τον συλληφθέντα 50χρονο Τραμπούκο Υψηλόβαθμο Αξιωματικό Στρατιωτικής Μονάδας στη Μαγνησία;
Γιατί στήνεται ένα πλέγμα Παραπλάνησης της κοινής γνώμης και επιχειρείται "να πέσει στα μαλακά";
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι 'Δικογραφία κατά 50χρονου διοικητή στρατιωτικής μονάδας που εδρεύει στον Βόλο, για ενδοοικογενειακή απειλή, σχηματίστηκε από το Α.Τ. Βόλου, μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του".
Ως αιτία του βίαιου περιστατικού παρουσιάζεται η αντιπαράθεση στο σπίτι του αξιωματικού μεταξύ της 17χρονης κόρης του με τον μικρότερο αδελφό της.
Ο 50χρονος τότε φέρεται να απείλησε την κόρη του, η οποία έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.
Ο στρατιωτικός συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Στρατιωτική Εισαγγελία Λάρισας".
Έγιναν όμως έτσι τα βίαια περιστατικά που οδήγησαν στην σύλληψη του 50χρονου Διοικητή;
Απειλές ήταν η αιτία της σύλληψης του ή ο άγριος ξυλοδαρμός του 17χρονου κοριτσιού;
Σε κάθε περίπτωση γιατί δεν ανακοινώνουν ποια Μονάδα του Στρατού Ξηράς Διοικεί στη Μαγνησία;
Μπορεί να φανταστεί κανείς ένας Υψηλόβαθμος Αξιωματικός που ξυλοφορτώνει το ίδιο του το παιδί, πως φέρεται στους υφισταμένους του και πιο συγκεκριμένα στους φαντάρους;
Πρέπει να σταματήσει η Ανοχή και η Συγκάλυψη περιστατικών βίας με δράστες Υψηλόβαθμους Αξιωματικούς.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.comΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Ο Ταξίαρχος της 32 ΤΑΞ ΠΖΝ μήπως ξέρει ποιος είναι ο εν λόγω Αξιωματικός? Ο ΓΑΛΑΙΟΣ ΜΉΠΩΣ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ????Γιατί τον καλύπτουν? Αν ήταν Υπαξιωματικός θα είχε την ίδια αντιμετώπιση? Κωστιδη τι γίνεται ρε? Τους δικαιολογώ βέβαια γιατί μπορεί να ασχολούνται με τίποτα άλλο πχ με κάτι που χάθηκε από άλλο Τάγμα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι έχει χαθεί και ΤΟ ΨΆΧΝΟΥΝ? το έχουν αναφέρει στο ΓΕΣ η το έκαναν και αυτό ΑΒΑΒΑ? Ο Κωστιδης είναι ενήμερος για το περιστατικό?
ΔιαγραφήΤον έκανε μάγκα το κοριτσάκι! Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ νόμιζε πως θα κάνει αυτά που κάνουν στις μονάδες και δεν μιλάει κανείς! Βρήκες τον δάσκαλο του! Γιατί ως γνωστόν από μικρό μαθαίνεις την ΑΛΉΘΕΙΑ!
ΔιαγραφήΤον έκανε μάγκα τον ΚΑΡΑΒΑΝΑ το κορίτσι μπράβο της! Αυτοί οι Άθλιοι νομίζουν επειδή το παίζουν μάγκες στις μονάδες και λόγω βαθμού περνάει η μαγκιά τους θα κάνουν τα ίδια και έξω στην οικογένεια τους και στην κοινωνία! Μπράβο στο κορίτσι! ΚΩΣΤΙΔΗ συγχαρητήρια για τα λαμπρά στελέχη που έχει ο στρατός ξηράς!
ΑπάντησηΔιαγραφήΞέρει να μας απαντήσει ο Ταξίαρχος Κουτελης εάν είναι αλήθεια αυτά που ακούγονται για το 575 ΤΠΖΝ εάν κάτι έχει χαθεί και το ψάχνουν εδώ και καμία εβδομάδα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπορεί να μας απαντήσει ο Αντιστράτηγος Γακης γιατί έστειλε χαρτιά στις μονάδες της ΔΕΠ πως να εκτελούνται οι υπηρεσίες έχει χαθεί κάτι από καμία μονάδα και το ψάχνουν?
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν θα γίνει τίποτα και από την στιγμή που τον καλύπτουν,απλά δικαστήριο θα γίνει και πολύ απλά θα πληρώνει κάτι που δεν θα τον απασχολεί,όποιος κατάλαβε το κατάλαβε σαν τις ανακαίνισης στις λέσχες για πόσα λεφτά που στην τελική έκανα τίς τουαλέτες που χάλασαν σε 1 εβδομάδα ξανά
ΑπάντησηΔιαγραφή