Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Τα παιδιά του λαού δολοφονούνται συστηματικά στα σύνορα και ο γιος του απατεώνα Σημαιοφορίδη κάνει βαρκάδα στο Πολεμικό Ναυτικό!!!!
Σύμφωνα με μαρτυρίες φαντάρων, ο 20χρονος στρατιώτης, που υπηρετούσε στη 16η Μεραρχία Διδυμοτείχου, απολύονταν σε (2) μέρες και πιο συγκεκριμένα το Σαββάτο. Η αυτοκτονία του συντελέστηκε μπροστά από την Πύλη του Λόχου Διοίκησης.
Ο φαντάρος εκτελούσε υπηρεσίες στο ΚΨΜ. Όπως λένε οι συνάδελφοι του γενικά υπήρχε πίεση στους φαντάρους που εκτελούν πολύωρες υπηρεσίες. Είναι ενδεικτικό ότι ο άτυχος συνάδελφος, ενώ βρισκόταν στο τέλος της θητείας του έδινε πολύωρες υπηρεσίες, μετά από την κουραστική ενασχόληση του στο ΚΨΜ. Αρκετοί καταγγέλλουν ότι βρισκόταν κάτω από καθεστώς μεγάλης ψυχολογικής πίεσης.

Μήπως ο υπουργός Β. Μεϊμαράκης έχει να μας πει τίποτε για τα κενά στην επάνδρωση των μονάδων. Τις τελευταίες μέρες ακούσαμε πολλά. Μεταξύ αυτών ότι σταματούν οι Μετατάξεις από τον Στρατό Ξηράς σε Πολεμικό Ναυτικό.

Εμείς ρωτάμε:

Ξέρει τίποτε ο υπουργός για τις (30) Μετατάξεις που έγιναν στο «προφορικό» (ώστε να μην υπάρχουν αποδείξεις) γαλάζιων υπέρ-βυσμάτων;

Μήπως για κάποιο γόνο μεγαλοπαράγοντα της ΝΔ που εμπλέκονταν στο Σκάνδαλο των Ομολόγων που συγκλόνισε το πανελλήνιο και ακούει στο όνομα Σημαιοφορίδης;

Τι γραμμάτια καλείται να εξοφλήσει η ΝΔ. και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην πλάτη των στρατευμένων;

4 σχόλια:

  1. Πρέπει να γίνει κάτι επιτέλους με αυτό το θέμα!Δεν είναι δυνατόν να στέλνουμε τα παιδιά μας να υπηρετήσουν και να είμαστε με το φόβο μήπως γίνει κάτι τέτοιο τραγικό.Σε ένα άρθρο που μόλις διάβασα από το 2000 έως σήμερα ο αριθμός των φαντάρων ανέρχονται στους 67.Αν είναι δυνατόν.Ας κάνουμε κάτι για να μην χάνουμε ζωές στο στρατό.Καλύτερες συνθήκες στράτευσης ζητάμε όχι κάτι το εξωφρενικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω υπηρετησα 5 μερες στο στρατοπεδο της θηβας.
    ο λοχαγος μου χωρις λογο μου ελεγε συνεχεια οτι θα μου γαμησει την ζωη με απειλουσαν συν`εχεια επειδη ειχαν καταλαβει οτι οτι με πειραζε θα το ανεφερα.οταν ζητησα αναβολη ηρθε ασθενοφωρο στην μοναδα κ με κατηγορουσαν οτι ειμαι πρεζακιας.με βαλανε να κανω τοξικολογικες και την ωρα που ημουν στην τουαλετα βαζανε στοιχηνατα χρηματικα οτι η εξεταση θα βγει θετικη.αν ειχα πανω μου οπλο εκεινη την ωρα θα τιναζα τα μυαλα μου.απο εδω κ εμπρος μονο ι5 και ασ λενε οτι θελουν.
    ι5 γιατι παιρνω 551 ευρο το μηνα.
    ι5 γιατι μενω με την οικογενεια μου 5 ατομο σε ενα σπιτι 40τμ.
    ι5 ``````````````γιατι αυτη η χωρα δεν μου προσφερε παιδεια,υγ`εια`,μ`εριμνα``,`ελπιδα,ονειρα`.
    κριμα στα παιδια που φευγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζω στα διάφορα site μπας και βρω τίποτα για τα αίτια θανάτου και όλοι λένε τα ίδια πράγματα. copy-paste ο ένας από τον άλλο, άσε που πάνε να τα φορτώσουν όλα στο διαδίκτυο και στους Η/Υ, γιατί λένε ότι περνούσε πολλές ώρες τον τελευταίο καιρό μπροστά στο pc. Τον ήξερα και τον είχα ζήσει τον Ν.Τ. στο Πολύκαστρο που ήμασταν 5 μήνες μαζί και μπορώ να πω ότι δεν ήταν τέτοιο άτομο... Να είσαι καλά εκει που πας φίλε όλοι εδ΄ς θα σε θυμώμαστε πάντα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδια επειδη περασα απο τη 16η μεραρχια μετα την αυτοκτονια και μιλησα με φανταρους που τη ζησανε αλλα και με αξιωματικους το παιδι που αυτοκτονησε ειχε 2 μερες για να απολυθει..τι καλυτερο για ενα φανταρο!δεχοταν ψυχολογικες πιεσεις απο εξω.μεσα στο στρατοπεδο ηταν μια χαρα.αλλο να μετρας 102 μερες και αλλο να μετρας 2!

    ΑπάντησηΔιαγραφή