Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

KYBEΡΝΗΣΗ ΛΗΣΤΩΝ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ

Αντεργατικό πραξικόπημα συνιστούν οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της καπιταλιστικής κρίσης. Ενώ οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα πολλαπλασιάζονται, εργατικά και ασφαλιστικά δικαιώματα περικόπτονται, η κυβέρνηση παγώνει τις αυξήσεις μισθών και συντάξεων, επιβάλλει νέους αντιλαϊκούς φόρους.

Η καπιταλιστική κρίση αποδεικνύεται πρόσχημα της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ε.Ε.-Βιομηχάνων για να μετατρέψουν τις εργασιακές σχέσεις, σε σχέσεις γαλέρας: 4ωρα, ανασφάλιστη εργασία όποτε και για όσο σε χρειάζομαι, εργασία χωρίς εργοδοτικές υποχρεώσεις. Ταυτόχρονα, ο υπουργός οικονομίας δηλώνει: «λόγω της κρίσης δεν μπορούμε να επιβαρύνουμε τις επιχειρήσεις. Θέλουμε να πηγαίνουν καλά και να δημιουργούν θέσεις εργασίας και εισοδήματα»!!!

Βιομήχανοι, τραπεζίτες, χρηματιστές και εφοπλιστές που δημιούργησαν την κρίση δε θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ. Είναι με νόμο φοροφυγάδες. Η ΝΔ μείωσε τη φορολογία κερδών των επιχειρήσεων από 40 σε 25%, πρόσφερε 28 δις ευρώ ενίσχυση στις τράπεζες, κατάργησε τη φορολογία της μεγάλης ακίνητης περιουσίας.


Την ώρα που η Εκκλησία με την τεράστια περιουσία στήνει με επιχειρηματίες και κυβέρνηση τα Βατοπαίδια, ο κόσμος του πλούτου και οι πολυεθνικές αυξάνουν τις περιουσίες τους, ενώ οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι φορτώνονται βάρη που ούτε η Χούντα των Συνταγματαρχών δεν τους επέβαλε.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση αγοράζει όπλα αξίας 56 δις ευρώ που εκτός τις μίζες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, θα καταλήξουν σε ελληνικές και ξένες πολυεθνικές του πολέμου.

Η «δημοσιονομική πειθαρχία» θα επιφέρει στην κυβέρνηση 2,37 δις ευρώ, όσο κοστίζουν οι νέες γαλλικές φρεγάτες. Από το πάγωμα των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων η κυβέρνηση θα εξοικονομήσει 330 εκ. ευρώ, ενώ μόνο τα ρωσικά τεθωρακισμένα κοστίζουν 1,2 δις ευρώ. Υπόσχονται επίδομα 300-500 ευρώ στους χαμηλόμισθους όταν η κατά κεφαλή δαπάνη για τον στρατό είναι 607 ευρώ. Προσλαμβάνουν 15000 Μισθοφόρους Στρατιώτες που κοστίζουν 10 δις ευρώ, ενώ οι ξένες αποστολές 6500 μελών του Ελληνικού Στρατού κοστίζουν εκατοντάδες ευρώ.

  • Απαιτούμε αυξήσεις στου μισθούς και στις συντάξεις για να ζούμε αξιοπρεπώς.
  • Να μην δοθεί Ούτε ένα Ευρώ για πολεμικές δαπάνες. Να αυξηθούν οι δαπάνες για να έχουμε δωρεάν ποιοτική Δημόσια Παιδεία-Υγεία-Ασφάλιση-Πολιτισμό..
  • Να επιστρέψει ο στρατός που είναι εκτός συνόρων. Κανένας νέος Μισθοφόρος.
  • Να βγει η χώρα από το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ. Να κλείσουν οι βάσεις.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου