Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

Καθημερινά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και συγκεκριμένα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Β.Μεϊμαράκης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Η πρωταρχική ευθύνη βρίσκεται στο πρωθυπουργικό γραφείο, αλλά και σε κάθε υπουργικό, διαπερνώντας κάθετα και οριζόντια κάθε επίπεδο του κρατικού μηχανισμού.

Πραγματικά δεν τους νοιάζει τίποτε. Ή καλύτερα τους ενδιαφέρει μόνο το πως θα εξασφαλίσουν ψήφους, βολεύοντας ημετέρους και ικανοποιώντας τα συμφέροντα των τραπεζιτών-εκδοτών-εφοπλιστών-βιομήχανων και εργολάβων.

Το ένα σκάνδαλο της ΝΔ, που συχνά το ακολουθεί και η μπόχα του ΠΑΣΟΚ, διαδέχεται το άλλο και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια (ιδιαίτερα κάτι χουλιγκανάκια του ΒΗΜΑΤΟΣ-Mega) μαζί με τους εγκάθετους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που σεργιανάνε στις ηλεκτρονικές σελίδες, όχι μόνο κρατάνε «Όμηρο» την αλήθεια, αλλά δεν προλαβαίνουν να αποπροσανατολίζουν και να προπαγανδίζουν το κυβερνητικό έργο…

Με τους φαντάρους γίνεται το έλα να δεις: στο Πεντάγωνο, στην Πολεμική Αεροπορία και στο Πολεμικό Ναυτικό, ο Β.Μεϊμαράκης δίνει καθημερινά «ρέστα», ενώ οι πρόσφατες κρίσεις απέδειξαν και στον πλέον καλόπιστο πατριώτη Νεοδημοκράτη ότι «το καλό της Άμυνας» και οι «Εθνικοί κίνδυνοι» είναι λόγια του αέρα, απλή προπαγάνδα για να δικαιολογούνται οι τεράστιες εξοπλιστικές δαπάνες. Έτσι λοιπόν στήνεται ένα τεράστιο παιχνίδι όπου οι κομματικές και εκλογικές ανάγκες ωθούν τον Καραμανλή-Παπανδρέου να παζαρεύουν με ΗΠΑ-Γαλλία-Γερμανία-Ρωσία αγορές όπλων διεκδικώντας καλές δημόσιες σχέσεις, γεμίζοντας τα κομματικά ταμεία με «ζεστό μαύρο χρήμα» από τις μίζες, που καταλήγουν βεβαίως και στις τσέπες των εμπλεκόμενων υπουργών.
Στις μονάδες της παραμεθορίου οι φαντάροι «πήζουν» αγρίως και κινδυνεύουν καθημερινά να χάσουν ακόμη και την ζωή τους. Όμως, όσο και να «φτιάχνονται» τα βύσματα της ΟΝΝΕΔ κατά τη διάρκεια της θητείας τους, φαίνεται ότι ο κομματικός μηχανισμός φροντίζει για τα γαλάζια βύσματα σε κάθε φάση της ζωής τους: στο πως θα μπουν στις Πανεπιστημιακές σχολές, στο πως θα πάρουν πτυχίο, στο πως θα μπουν στο μεταπτυχιακό, στο πως θα βρουν δουλειά.

Ο ΑΣΕΠ, που έγινε για να προσωποποιεί την αποτυχία των πολλών και να δίνει ένα επίχρισμα δικαιοσύνης (που βεβαίως ποτέ δεν υπήρξε) παρακάμπτεται με κάθε μέσο. Οι τελευταίοι διαγωνισμοί του υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπενθυμίζουν την ανηθικότητα της ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ παράταξης, εμμέσως ξαναφέρνουν στο προσκήνιο τα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ» του «εθνάρχη της Δεξιάς», αφού η ευρεσιτεχνία της συνέντευξης εξασφαλίζει το διορισμό των ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ της ΝΔ.

Δείτε και θαυμάστε: στο διαγωνισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την πρόσληψη στρατιωτικών δικαστών το σκέλος των προφορικών εξετάσεων των υποψηφίων έγινε εν μέσω αργιών, το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων, ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα.

Τις ίδιες μεθοδεύσεις χρησιμοποίησε ο Β.Μεϊμαράκης και για τις προσλήψεις (55) Ειδικών Επιστημόνων. Θα ήταν καλύτερα βεβαίως να ανέφερε από την αρχή ότι το κομματικό πιστοποιητικό της ΝΔ υπερβαίνει τα πτυχία, μεταπτυχιακά-διδακτορικά. Αυτό εξάλλου εξασφαλίζει την επιτυχία.
Για το λόγου το αληθές: για τη Γενική Διεύθυνση Σχεδιασμού και Υποστήριξης (ΓΔΟΣΥ) επέτυχαν η σημερινή αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της ΓΔΟΣΥ, Νεοδημοκράτισσα υποψήφια της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων (ΝΔ), ο γιος του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας, αδελφός συμβούλου του υπουργού Οικονομίας, ο ανιψιός του υφυπουργού Οικονομικών Ν.Λέγκα.
Σε άλλες θέσεις πρώτευσαν η κόρη γνωστού καθηγητή – θαμώνα τηλεπαραθύρων, η νυν γ.γ. του υπουργείου Παιδείας Ν.Γκοτσοπούλου, αλλά και μια ειδική συνεργάτιδα στο Πολιτικό Γραφείο του Κ.Καραμανλή, πρωθυπουργού…

Τέλος να «δώσουμε τα συγχαρητήρια μας» στο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ για τη θέση του πτυχιούχου οικονομικών στο γραφείο του Β.Μεϊμαράκη και στη νυν Διοικητική Διευθύντρια στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων για τη θέση πτυχιούχου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Για «ξεκάρφωμα» διόρισαν και το γιο του προέδρου των πολιτικών υπαλλήλων στο υπουργείο Άμυνας και υποψήφιο βουλευτή στη Β’ Αθηνών.

Είναι όλοι αυτοί που ψήφισαν το νόμο για την κουκούλα, αλλά που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φορέσουν άλλες κουκούλες μέσα στο Πάσχα για να βολέψουν τα δικά τους παιδιά, τους δικούς τους κομματικούς στρατούς.

Είναι όλοι αυτοί, οι υποκριτές του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που θέλουν «Τάξη και Ασφάλεια», αλλά που θεωρούν μόνο πρόβλημα, όπως λέει χαρακτηριστικά ο Καρατζαφέρης, το να κάνεις την κομπίνα στα φανερά, όπως ο ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ βουλευτής-απατεώνας του ΛΑΟΣ, Αϊβαλιώτης.
Είναι όλοι αυτοί που θέλουν κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου, δε θέλουν καταλήψεις στα Πανεπιστήμια, αλλά Αξιολόγηση των Σχολών από την Αγορά.

Για τα δικά τους βλαστάρια, τα κοιμισμένα βούρλα της ΟΝΝΕΔ-ΝΔ που αποτυχαίνουν στους διαγωνισμούς και διορίζονται από το παράθυρο μέσω του κόμματος η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ είναι άγνωστη λέξη.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Πιστεύουμε ότι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, οι ΡΕΜΟΥΛΕΣ, οι ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, η ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ σε όλα τα επίπεδα των Ενόπλων Δυνάμεων είναι αποτέλεσμα των ΣΤΕΓΑΝΩΝ που ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ-ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ-ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ έχτισαν στον Ελληνικό Στρατό.
Για να σπάσει το Απόστημα, για να μην είναι οι Φαντάροι-Επαγγελματίες Οπλίτες-Υπαξιωματικοί-Αξιωματικοί ΟΜΗΡΟΙ των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ και των Κομματικά Διορισμένων Στρατιωτικών Ηγεσιών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι
ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ και η δημόσια συζήτηση στην ελληνική κοινωνία για το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου