Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Παράπονα μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων για τα εκτός έδρας…

Διαβάζουμε στην επιστολή που εστάλει στο μπλογκ OMHROI.GR
“Η κοροϊδία που τρώμε τόσα χρόνια δεν λέγεται. Όπως λέει και ο λαός δεν φτάνει που μας χρεωστάνε μας πήραν και το γάιδαρο!! Ύστερα απ τις κυβερνητικές αποφάσεις τα τρίμηνα κοπήκαν, τα εκτός έδρας θα κοπούν ή θα μειωθούν! Κάποιοι άσχετοι βγήκαν και είπαν ότι καλά μας έκαναν και τα έκοψαν γιατί τα παίρνουμε παράνομα μιας και δεν πάμε εκτός μονάδας για δουλειά!
Όμως οι άσχετοι δεν λένε ότι τόσα χρόνια ούτε υπηρεσίες πληρωνόμαστε ούτε τις αργίες που αντί για 100 παίρνουμε 13,20!
Ρε απατεώνες πάρτε τα τα εκτός έδρας δεν τα δικαιούμαστε.. Έχετε δίκιο, αλλά δώστε μας αυτά που δικαιούμαστε τα οποία είναι 3πλασια και βαλε...!
Να μην αναφερθώ στα φύλλα πορείας που μας αναγκάζουν πλέον να τα πληρώνουμε όλα απ την τσέπη μας!”
Από την παραπάνω επιστολή αποδεικνύεται ότι για χρόνια ΠΑΣΠΟΚ-ΝΔ-Σύνδεσμοι Απόστρατων-Στρατιωτικό κατεστημένο δημιούργησαν σειρά παράνομων και αυθαίρετων διαδικασιών και ρυθμίσεων, που επί της ουσίας εξαγόραζαν την «υπακοή» των στελεχών, οικοδομώντας το πολιτικό προφίλ τω υπουργών εθνικής Άμυνας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, συντηρώντας ένα απαράδεκτο και αποκρουστικό πελατειακό σύστημα.
Τώρα, για λόγους «κρίσης και εξυγίανσης» οι βρωμεροί Αδιάφθοροι του ΠΑΣΟΚ, δημιουργοί όλης αυτής της κατάστασης , έρχονται να τα καταργήσουν και να πλήξουν ακόμη περισσότερο το εισόδημα των στελεχών, αφού δεν λαμβάνουν καμιά πρόνοια οικονομικής ενίσχυσης τους, που δικαιούνται οι τελευταίοι, όπως και το σύνολο των εργαζομένων.
Καταλαβαίνουμε, την οργή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας απέναντι στις συνδικαλιστικές διεργασίες των μονίμων στελεχών, αλλά καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσει γρήγορα, ότι αυτές όχι μόνο είναι νόμιμες σύμφωνα με το Σύνταγμα, αλλά μονόδρομος απέναντι στην εργασιακή λαίλαπα ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ-ΔΝΤ-Ε.Ε.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου